Lukkoseppä Tampere
paikalle jopa 15 minuutissa

Yksi soitto riittää. Talotekniikan päivystyspalvelu sinun tukenasi 24/7.
Olemme ainoa sopimuskumppanisi, sinua palvelee aina paikallinen lukkoseppä.

Nopea ja osaava lukkoseppä Tampereelta

Lukkojen kanssa voi ilmetä monenlaisia ongelmia. Vanhat ja huoltamattomat lukot saattavat jumiutua, avain voi katketa lukkopesään tai lukossa voi tuntua olevan jotain muuta vikaa. Ammattilainen osaa huoltaa vanhan lukon toimivaksi tai tilanteen vaatiessa, vaihtaa lukon uuteen ja turvalliseen lukitusjärjestelmään. Mikäli olet jäänyt ulko-oven ulkopuolelle ja olet ilman avaimia, niin lukkoseppä on myös tällöin oikea henkilö paikallaan. Meidän kautta saat lukkosepän Tampereella paikalla nopeasti ja hyvällä varmuudella.

Lukkosepän ammattitaito on tarpeen monenlaisissa tilanteissa. Vanhojen lukkoje uudelleen sarjoittaminen, uusien lukkojen asentaminen tai oven avaus ovat kaikki lukkoseppien rutiinitoimenpiteitä. Jos haluat löytää paikallisen lukkosepän Tampereelta, niin ole meihin yhteydessä. Täytä verkkotilaus tai soita päivystykseemme, niin me autamme sinua mielellämme.

Lukkotyöt kuuluvat lukitus- ja turvallisuusalan piiriin

Lukkotöiden turvallisuusnäkökulmasta johtuen, alan töitä ei voi tehdä kuka tahansa. Toiminta on luvanvaraista ja me huolehdimme, että kaikilla lukkosepillämme on lupa-asiat varmasti kunnossa. Ulko-oven lukitusjärjestelmä on takuu sille, että kutsumttomat vieraat pysyvät oven toisella puolella, joten asioiden on syytä olla kunnossa. Kakki verkostoomme kuuluvat lukkosepät Tampereella ovat hyvin luokiteltuja alan ammattilaisia, joten asiointi on aina turvallista sekä luotettavaa.

Lukkopäivystys Tampereella hoituu mainiosti kauttamme

Lukkopäivystys on keino auttaa asiakkaitamme kiireellisissä tilanteissa, eli useimmiten silloin, kun lukko ei toimi tai avain on jäänyt sisään ja asiakas itse on oven väärällä puolella. Odottelu ulkosalla ei aina ole mukavaa, joten apu täytyy saada paikalle nopeasti. Paikallinen lukkomies on kiireellisessä tilanteessa oikea ratkaisu ja me varmistamme, että nopein mahdollinen lukkoseppä saadaan paikalle.

Lukkotöiden tarpeessa, oli tilanne sitten huoltoa koskeva tai kiireellinen, niin ole meihin yhteydessä verkkotilauksella tai soita päivystysnumeroon puhelimitse. Me varmistamme, että saat parhaan mahdollisen avun!

Sinua palvelee aina paikallinen lukkoseppä!

Puhelin ikoni

Vastaamme puheluusi heti
24/7/365

pakettiauto ikoni

Lähetämme ammattilaisen
paikalle sovitusti

100% ikoni

Annamme 100%
tyytyväisyystakuun

Lukkoseppä - Tehtyjä toimeksiantoja

Yrittäjän aamu

Miehen auto on erillisessä autotallirakennuksessa. Hän työntää avaimen Abloy-lukkoon. Kääntäessään avainta, mies tuntee, ettei kaikki ole kunnossa. Avain on ikään kuin jumissa. Se ei käänny lukon sisällä. Mies ajattelee kuitenkin, että kova pakkanen on vain hieman jäykistänyt lukkoa. Hän kääntää avainta hieman suuremmalla voimalla. Kuuluu naksahdus ja silmänräpäyksessä mies pitää hölmistyneenä kädessään avaimen katkennutta kantaa. Vara-avain olisi, mutta siitä ei ole apua, kun avaimen pätkä on syvällä lukon sisällä jumissa. Mies päättää lopettaa stressaamisen, sillä hän tietää, että lukkoseppä saa pätkän poistettua käden käänteessä. Hän selvittää netistä, että mistä saisi nopeiten lukkosepän paikalle. Lue lisää

Oksat pois omakotitalon lukosta

Avain ei mennyt millään perille asti. Avainpesään oli jotenkin päätynyt pieniä oksan palasia. Ovea ei saanut auki. Nopeasti selvisi, että ongelma ei tahdo ratketa millään. Aikansa yritettyään tuloksetta poistaa lukosta sinne kuulumatonta esinettä, alkoi perhe turhautua. Äidin pinna alkoi kiristyä, sillä oli jo myöhä, ja aikainen työaamu puski päälle kovaa vauhtia. Hän päätti soittaa ensimmäiselle päivystävälle lukkosepälle, joka netistä löytyy. Lue lisää

Tallelokeron lukon avaus

Yksi tallelokero piti saada auki, mutta avain oli hukassa. Asialla oli kaiken lisäksi kova kiire. Pankin työntekijä päätti hoitaa asian heti kuntoon ja hän soitti 24 Centeriin. Lukkoseppä saapui kohteeseen ja porasi tallelokeron lukon auki. Tämän jälkeen hän jäi vielä asentamaan uutta lukkoa siihen. Hetken työn jälkeen hän tuli kertomaan pankin työntekijälle, että homma oli valmis. Hän antoi myös tallelokeron uudet avaimet asiakkaalle. Lue lisää
Aino, Tampere
"Hyvä ja selkeä nettisivusto. Laadukasta ja nopeaa palvelua."
Joonas, Tampere
"Nopea ja luotettava palvelu. Ei lisättävää!"
Teemu, Tampere
"Asiallista, nopeaa ja laadukasta työtä."
Toni, Tampere
"Kakki sujui hyvin ja ammattitaitoisesti. Kiitos"
Janina, Tampere
"Lukkoseppä saapui nopeasti paikalle ja hoiti työnsä ripeästi."

Päivystämme jokaisena päivänä.
Soita lukkoseppä paikalle!

247 ympärivuorokauden

Yhteydenottopyyntö

Päivystämme jokaisena päivänä.
Soita lukkoseppä paikalle!

247 ympärivuorokauden

Yhteydenottopyyntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää