Kylmälaiteasentaja paikalle
jopa 15 minuutissa

0,99 €/min + pvm tai mpm

Yksi soitto riittää. Talotekniikan päivystyspalvelu sinun tukenasi 24/7.
Olemme ainoa sopimuskumppanisi, sinua palvelee aina paikallinen kylmälaiteasentaja.

Kylmälaiteasentaja 24/7

Sulaako pakasteesi tai tarvitsetko pikaista jäähdytystä tiloihisi? Päivystävät kylmälaiteasentajamme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa kylmäalan ongelmissa kylmäaineiden vaihdoista vuosihuoltosopimukseen.

Kylmälaitevahingon sattuessa älä yritä itse korjata sitä, koska se on hengenvaarallista! Reagoimalla ongelmaan välittömästi ja soittamalla päivystykseemme säästät jopa tuhansia euroja korjauskustannuksissa. Muista, että voit hyvittää työn osuuden kotitalousvähennyksenä.

Kylmälaitevahingon sattuessa aikaa ei koskaan jää hukattavaksi ja osaavan kylmälaiteasentajan löytäminen nopeasti on ensiarvoisen tärkeää. Toimimme hätäkeskusperiaatteella ja reagoimme välittömästi kaikkiin tarpeisiisi. Ehkäisemme vahinkojen laajenemisen puhelinneuvonnassa ja lähetämme osaavan kylmälaiteasentajan paikalle jopa 15 minuutissa.

Toimeksiannot välitetään paikallisesti toimiville yhteistyökumppaneillemme, jotka hoitavat työn alusta loppuun sinun ehdoillasi.

Ota suoraan yhteyttä 24 Centerin numeroon 0100 2470

Palvelut

Katso video

Sinua palvelee aina paikallinen kylmälaiteasentaja!

24center Suomen kartta
Puhelin ikoni

Vastaamme puheluusi heti
24/7/365

pakettiauto ikoni

Lähetämme ammattilaisen
paikalle sovitusti

100% ikoni

Annamme 100%
tyytyväisyystakuun

Kylmälaiteasennus - Tehtyjä toimeksiantoja

Ilmalämpöpumpun irrotustyö

Eräänä aamupäivänä kyse oli asiakkaan ilmalämpöpumpun irrotuksesta. Työllä ei luonnollisestikaan ollut välitön kiire, mutta asiakas halusi sen saman viikon aikana. Tarkemmalla ajankohdalla ei ollut asiakkaalle merkitystä, kunhan asentaja ilmoittaisi ennen tuloaan. Lue lisää

Kylmälaitevian korjaus

24 Centerin päivystyskeskus sai eräänä heinäkuisena helteisenä torstaipäivänä klo 12.02 soiton hätää kärsivältä asiakkaalta. Omakotitalon Mitsubishin ilmalämpöpumppu oli sanonut itsensä irti, eikä suostunut viilentämään ilmaa enää. Asiakkaalla oli suuri huoli, sillä helteestä eniten kärsi heidän alle 1-vuotias pienokaisensa. Asiakas sanoi soittaneensa jo moneen paikkaan, mutta kaikkialla oli kerrottu jonojen olevan vähintään 2 viikkoa. Apua tarvittiin nopeasti. Lue lisää

Päivystämme jokaisena päivänä.
Soita kylmälaiteasentaja paikalle!

247 ympärivuorokauden

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Uusimmat Kylmälaite artikkelit

ilmalämpöpumppu kustannukset
Kylmälaite

Ilmalämpöpumpun kustannukset

Nyt on sopiva aika suunnitella ilmalämpöpumpun tai muun jäähdytyslaitteen ostamista, jotta asuinolosuhteet olisivat optimaalisemmat tulevana kesänä. Hanki ilmalämpöpumppu parantamaan asunnon käyttömukavuutta. Ilmalämpöpumpun hankkimisesta on muutakin

Lue lisää
kolmen elämän yhteys
Yleinen

Kolmen elämän yhteys

Maailma on täynnä erilaisia ihmisiä. Erilaiset mielenkiinnonkohteet, tarpeet ja tunteet ohjaavat meidän päiviämme. Jokainen elämä on ainutlaatuinen, mutta jokaisesta niistä voi löytää myös yhdistäviä tekijöitä.

Lue lisää
lämpöpumppu
Kylmälaite

Ilmalämpöpumpun irrotustyö

Ilmalämpöpumpun irrotustyö Kaikilla 24 Centerin asiakkailla ei aina ole hätä- tai paniikki. Vaikka konseptimme sopii hyvin hätätilanteisiin, suurin osa tilauksistamme on luonteeltaan ei-kiireellisiä töitä. Kuitenkin

Lue lisää
ilmalämpöpumpun asennus
Kylmälaite

Ilmalämpöpumpun asentaminen taloyhtiöön

Ilmalämpöpumpun hankkiminen omakotitaloon on eri juttu kuin taloyhtiöasuntoon. Viime kesän hellejaksot ovat monella vielä tuoreessa muistissa ja poikkeuksellisen lämmin huhtikuu on saanut monet hereille ilmalämpöpumppujen

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset: Kylmälaite

Yleisin syy ilmalämpöpumpun toimimattomuudelle löytyy kylmäaineesta. Kylmäaine on joko loppu tai vuotanut pois. Tämä oireilee siten, että koje ei puhalla kuumaa eikä kylmää. Puhaltimen viat ovat myös yleisiä, jos puhallin pitää kovaa ja epämiellyttävää ääntä, on puhallinmoottorissa todennäköisesti vika. Jos ilmalämpöpumppu ei reagoi ollenkaan, se ei luultavasti saa sähköä.

Jäähdytystoiminnassa kertyvän kondessiveden poistoputki on todennäköisesti mennyt tukkoon pölystä tai muusta liasta.

Jos sisäyksikön suodattimet eivät ole puhtaat, voi pumpun puhaltama ilma alkaa haisemaan. Jos suodattimien puhdistuskaan ei auta, on paikalle syytä tilata ammattilainen puhdistamaan koko sisäyksikön.

Jääkaappien käyttöiät vaihtelevat noin 2-3:sta vuodesta aina yli kymmeneen vuoteen. EU:n lainsäädännössä on taattu kuluttajan oikeus kahden vuoden takuuseen, jolloin asiakas on oikeutettu saamaan korjauksen, korvaavan laitteen tai rahat takaisin myyjältä. Ostettaessa kalliimpi tuote, voidaan odottaa sen kestävän pidempään. Kalliimman laitteen hajotessa esimerkiksi 4 vuoden jälkeen, voi kuluttaja olla oikeutettu korvauksiin. Kuitenkaan yli viiden vuoden jälkeen ei myyjään kannata enää olla yhteydessä.