oven avaus

Oven avaus rivitaloasuntoon

Oven avaus rivitaloasuntoon Perniössä jouluaattona

On jouluaatto 24.12.2018 ja kello on 16.09. Perniössä, vajaan tunnin ajomatkan päässä Turusta eräs perhe oli palaamassa ulkoilemasta kotiinsa. Heidän ajatuksissaan oli siirtyminen rauhalliseen joulunviettoon pienen reippailun jälkeen. Ovella kuitenkin huomattiin, että kukaan ei ollut tajunnut ottaa avaimia mukaan. Iski pieni paniikki, sillä ulkona oli melko kylmä. Puhelimet olivat myös sisällä talossa. Perheen isä yritti selvittää keinoa päästä sisään samalla kun perheen äiti yritti soittaa naapurin puhelimesta lukkoseppää paikalle. Mistään ei vastattu, kaikki tuntuivat olevan joulunvietossa.

Ilokseen perheen äiti saikin ihmisen kiinni 24 Centerin asiakaspalvelusta. Loiste syttyi hänen silmiinsä, kun asiakaspalvelija lupasi lukkosepän paikalle avaamaan oven tunnin sisällä. Perheenjäsenet pitivät parhaansa mukaan itsensä lämpiminä, ja jonkin ajan kuluttua lukkoliikkeen pakettiauto kurvasi pihaan ja iloinen asentaja hyppäsi autosta ulos. Ei mennyt kauaa, kunnes ovi oli auki. Lukkoseppä toivotti rauhallista joulua ja poistui paikalta. Klo 17.01 perhe oli kodin lämmössä joulua viettämässä.

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:

Huoltoautokorvaus: 69 euroa
Työn osuus pyhänä: 594 euroa
Materiaalit: 226,27 euroa
Yhteensä: 889,27 euroa sis. alv 24 %

Palautteen perusteella perhe oli erittäin tyytyväinen saamaansa palveluun: “Tosi hyvää palvelua ja helppoa, tosi hyvää palvelua ja ammatista nauttiva kaveri, meille kaikille jäi tosi hyvä mieli kaverista. Hyvää jatkoa, toivoo (perheen nimi) Perniöstä. Meidän joulu pelastui oven avaamisesta. En keksi enää parannettavaa, oli nyt jo niin hyvä.” Arvosanaksi asteikolla 1-5 sekä asiakaspalvelija, että asentaja saivat 5.