Ilmalämpöpumppu

Osta erikseen* tai asennuksen kanssa!

24 Centerin kautta saat ilmalämpöpumpun asennettuna useilta eri valmistajilta kuten: Mitsubishi, Panasonic ja Gree. Tämän lisäksi saat meiltä myös laillistetun ilmalämpöpumppu asentajan tekemään asennustyön. Koskaan ei ole ollut helpompaa tapaa hankkia ilmalämpöpumppua.

*) EU-lainsäädännön vuoksi ilmalämpöpumpun saa myydä erikseen vain jos asiakkaalla on sertifioitu asentaja tiedossa.

Ota yhteyttä

Valitaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu

GREE
Bora 35

700 €
+ 799 € asennus
 • Lämmitysteho max: 4 kW
 • Jäähdytysteho max: 3,6 kW
 • Toimintalämpötila: +5°C alimmillaan
 • SCOP: 4,1
 • Suositusneliöt: 30-80 m2
 • Melu (keskiasetus): 33 dB(A)
 • Muuta: Tarkoitettu jäähdytykseen, pieni sisäyksikkö
Jäähdytykseen

GREE
Amber 35

1100 €
+ 799 € asennus
 • Lämmitysteho max: 7,2 kW
 • Jäähdytysteho max: 5 kW
 • Toimintalämpötila: -30°C alimmillaan
 • SCOP: 5,1
 • Suositusneliöt: 70-150 m2
 • Melu (keskiasetus): 33 dB(A)
 • Muuta: Wifi-ohjaus ja peruslämpötoiminto
Suosituin
Mitsubishi MSZ-RW

Mitsubishi
MSZ-RW25

1900 €
+ 799 € asennus
 • Lämmitysteho max: 3,2 kW
 • Jäähdytysteho max: 2,5 kW
 • Toimintalämpötila: -30°C alimmillaan
 • SCOP: 5,2
 • Suositusneliöt: 60-120 m2
 • Melu (keskiasetus): 29 dB(A)
 • Muuta: Wifi-ohjaus, ison huoneen ilmastointimoodi ja erikoissuodatin
Huippumalli

Ilmalämpöpumppu toimitettuna ja asennettuna 5 arkipäivän sisällä!

Ilmainen toimitus.

NÄIN HOMMA ETENEE

1.
Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluun tai lähetä soittopyyntö. Ota yhteyttä 24 Centerin asiakaspalveluun ja me neuvomme mikä vaihtoehto on juuri sinulle paras. 

2.
Vahvista tilaus

24 Centerin asiakaspalvelija soittaa sinulle vuorokauden sisällä tilauksesta vahvistaakseen tilauksen yksityiskohdat ja lähettää maksulinkin. Tilaus vahvistetaan maksulinkin kautta. Kun tilaus on vahvistettu, saat sähköpostiisi tilauksenseurantalinkin. 

3.
Sovi asennus

Tilausvahvistuksen jälkeen välitämme työn asentajalle ja asentaja soittaa sinulle 1-2 arkipäivän kuluessa sopiakseen asennusajankohdan.  Toimitus ja asennus tapahtuu 14 arkipäivän sisällä tilausvahvistuksesta. 

Tilaus vahvistetaan maksulinkin kautta. Tuote- ja asennuspalvelupaketit tulee maksaa verkkokaupan kassa-sivulla tilauksenteon yhteydessä. Toimitusaika alkaa maksunvahvistuksesta. Maksu hoidetaan Paytrailin maksupalvelun kautta valitulla maksutavalla (pankkimaksut, luottokorttimaksut, mobiilimaksutavat, osamaksupalvelut).

24 Center Paytrail_maksuehdot

Tilauslomake

Tilauslomakkeen lähettäminen ei ole vielä sitova tilaus. Soitamme sinulle lomakkeen lähetyksen jälkeen vuorokauden sisällä ja vahvistamme tilauksen yksityiskohdat. Samalla lähetämme maksulinkin.  Tilaus vahvistetaan maksulinkin kautta. 

Jos et ota asennusta, EU-lainsäädäntö edellyttää, että asiakas ilmoittaa, kuka sertifioitu asentaja laitteen asentaa.

Tilaus vahvistetaan maksulinkin kautta. Tuote- ja asennuspalvelupaketit tulee maksaa tilaamisen jälkeen saamasi maksulinkin kautta. Toimitusaika alkaa maksunvahvistuksesta. Maksu hoidetaan Paytrailin maksupalvelun kautta valitulla maksutavalla (pankkimaksut, luottokorttimaksut, mobiilimaksutavat, osamaksupalvelut).

Ilmalämpöpumppu kotiin toimitettuna ja asennettuna - nopeasti ja vaivattomasti !

24 Center on 100% suomalainen palveluinnovaatio. 24 Centerin kautta saat sekä ilmalämpöpumpun että asennuksen nopeasti ja vaivattomasti! Ainutlaatuisen palveluprosessimme ansiosta tarjoamme markkinoiden nopeimman vasteajan sekä alan edistyneemmän asiakaskokemuksen.

Tietoa ilmalämpöpumpusta

Miten ilmalämpöpumppu toimii?

Ilmalämpöpumppuun kuuluu aina sekä sisä- että ulkoyksikkö. Ulkoyksikkö sitoo ulkoilmasta lämpöä ja höyrystää ulkoilmalla laitteessa kiertävän kylmäaineen. Kylmäaineen höyrystyessä siihen sitoutuu lämpöenergiaa. Tämä energia siirtyy putken kautta sisäyksikölle, josta se vapautuu lämpimänä puhallusilmana huoneistoon. Viilennyksessä toimintaperiaate on päinvastainen: sisäyksikössä höyrystynyt kylmäaine sitoo sisätilojen lämpöenergiaa, josta laitteen puhallin kierrättää sisäilman jäähtyneen kennon läpi. Näin huoneisto saadaan viileäksi. Ilmalämpöpumppua ohjataan perinteisesti kaukosäätimellä. Joihinkin ilmalämpöpumppumalleihin on myös saatavilla mobiilisovelluksia.

Soveltuuko ilmalämpöpumppu kodin ainoaksi lämmitysmuodoksi?

Ilmalämpöpumppua ei suositella ensisijaiseksi lämmitysmuodoksi, sillä talvisin kovilla pakkasilla ulkoyksikön sulattamisjakson aikana lämmöntuotto ei ole jatkuvaa.

Mitä asioita pitää ottaa asennuksessa huomioon?

Asennuspakettimme sisältävät seinätelineen, ja muutkin perusasennukseen tarvittavat asiat. Lisäkustannuksia saattaa tulla, jos työssä tarvitaan timanttiporausta läpiviennin tekoon, sähkönsyötön tuominen pääkeskukselta, tai vanhan ilmalämpöpumpun purun ja kierrätyksen. Asiakaspalvelumme auttaa näissä kysymyksissä mielellään!

Ilmalämpöpumpulla on useita hyötyjä

Vastaamme puheluusi heti
24/7/365

Ammattilainen paikalle sovitusti
Yli 55000 suoritettua työtä

Tutkitusti tyytyväiset asiakkaat
91% asiakkaista suosittelee

24 Center lyhyesti

Katso video

Haluamme ratkaista talotekniset ongelmat nopeasti ja luotettavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Yksi soitto riittää.

Alan innovatiivisin ja ainutlaatuisin palvelukonsepti ehkäisee vahinkojen laajenemisen ja lähettää avuksi nopeiten paikalle pääsevän asentajan. 24 Centerin asiakaspalvelijat päivystävät vuoden jokaisena päivänä ja vastaavat puheluihin nopeasti. Tarvekartoituksen jälkeen kerrotaan työlle selkeät hinnoitteluperusteet. 24 Center on asiakkaan ainoa sopimuskumppani ja työn suorittaa alueella toimiva yhteistyökumppani. Tehtyään toimeksiannon asiakas saa ammattilaisen paikan päälle jopa 15 minuutissa. * 

24 Center tekee avun saamisesta vaivatonta – myös kiireettömiin töihin

Aina työ ei ole hätätyötä vaan ammattilaiset voi tilata myös etukäteen itselle sopivaan aikaan. Näin homma saadaan hoidettua helposti ilman vaihtoehtoisten palveluntarjoajien työlästä kartoittamista ja kilpailuttamista. Samalla välttyy työn tekemisen aikataulujen koordinoinnilta. 24 Centerin kautta voi tilata ammattilaisen paikalle myös kiireettömänä, juuri sellaiseen ajankohtaan kun sen on itselle sopivinta, ei silloin kun asentajalle sopii tai on vapaata kalenterissa. 

(*Asiakaspalautteen perusteella 11% on saanut avun 15 minuutissa, yli 70% alle 2 tunnissa) 

Me autamme löytämään lähimmän päivystävän ammattilaisen.
Yksi soitto riittää!

24center Suomen kartta

Jätä yhteydenottopyyntö!

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

Toivottu yhteydenottotapa:

Usein kysyttyä
24 Centeristä

24 Center on talotekniikan päivystyskeskus, joka tarjoaa laadukkaan palvelun taloteknisiin ongelmiin ajasta ja paikasta riippumatta. Asiakas saa avun yhdellä soitolla niin kiireellisiin hätätapauksiin kuin kiireettömiin arkitöihin.

24 Centerin toimipiste sijaitsee Vantaalla osoitteessa Robert Huberintie 3. Yhdestä toimipisteestä käsin 24 Center palvelee koko Suomea taloteknisissä ongelmissa. Suomen lisäksi 24 Center toimii Ruotsissa ja Norjassa. 24 Center on 100% suomalainen yritys ja palveluinnovaatio.

24 Center järjestää asiakkaan tilaaman työn sille talotekniikan ammattilaiselle, joka pääsee juuri asiakkaan haluamana ajankohtana paikalle.

Voit tehdä kotitalousvähennyksen asunnossasi tai vapaa-ajan asunnossasi tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä. Näitä ovat esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen, muiden huoneiden tai omakotitalon saunan remontit. Omakotitalon sähkö-, putki-, ja kaapelityöt kuuluvat myös kotitalousvähennyksen piiriin, kuten myös esimerkiksi ulkorakennuksen maalaus tai turvalukon asennus. Tarkempaa tietoa löydät verottajan sivuilta, jonne on listattu erilaisia töitä sen mukaan, kuuluvatko ne vähennyksen piiriin vai eivät: kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2023 on 2250 euroa henkilöltä. Kotitalousvähennys koskee vain työn osuutta. 40% työn osuudesta on vähennyskelpoista. Kun yrityksen laskulla on työn osuutta 5875 euroa, saat maksimivähennyksen.

Tyypillisiä vahinkoja, joita kotivakuutus korvaa ovat putkiston tai siihen kytkettyjen laitteiden rikkoutumisesta aiheutuneet vesivahingot sekä palo-, savu- ja nokivahingot. Korvauksen määrään vesivahingoissa vaikuttaa rikkoutuneen laitteen tai putkiston ikä.

Soita silti. 24 Centerin asiakaspalvelijoilla on halu auttaa asiakasta hädässä kuin hädässä. Puhelu maksaa 0,99 €/min + pvm tai mpm, mutta moni asia voi ratketa jo kotikonstein asiakaspalvelijoidemme kokemukseen perustuvien vinkkien avulla.

24 Center palvelee myös ei-kiireellisissä tilauksissa. Vähintään kolmen arkipäivän päähän tilatuissa töissä on myös edullisempi tuntiveloitus. Voit tehdä tilauksen itse verkkotilauksena nettisivuillamme osoitteessa 24center.fi/verkkotilaus