Rekry

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikat 24 Centerille!

Mitä me teemme?


24 Center on vuonna 2017 perustettu talotekniikan hätäkeskus. Olemme tehneet Suomessa parin vuoden aikana vahvaa kasvua ja katseemme ovat suunnattu jo Euroopan markkinoille. Viime vuonna avasimme menestyksekkäästi Ruotsin sekä Norjan liiketoiminnot ja se on vasta alkua! Tällä hetkellä meitä on noin 30 työntekijää ja toimistomme sijaitsee Vantaan, Aviapoliksessa lähellä Kauppakeskus Jumboa.

24 Center on nopeasti kehittyvä, kasvava ja kansainvälistyvä yritys, joten talon sisällä on hyviä etenemismahdollisuuksia sekä Suomessa että mahdollisesti myös kansainvälisesti. Huomioimme työntekijämme vahvuudet ja osaamisalueet, sekä annamme tukea kehittymistä vaativissa asioissa. Matalan organisaation ansiosta pääset todella vaikuttamaan sekä näkemään työsi tulokset.

Meillä työt hoidetaan hyvin ja laadukkaasti, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö töissä voisi viihtyä. Meillä voi työskennellä avoimin mielin ja olla oma itsensä. Pyrimme tarpeen tullen joustamaan esimerkiksi työajoissa tai lomissa.

Kiinnostuitko meistä työpaikkana, mutta et löytänyt sopivaa avointa työpaikkaa? Jätä meille avoin hakemus lomakkeella!

Jätä avoin hakemus

Liitä CV

Miten arvot näkyvät arjessa?

Arvoistamme muodostuu lause: Always better experience together, joka tarkoittaa mm. että: 

  • Haluamme jatkuvasti kehittyä ja kehittää toimintapojamme. Kasvuyrityksenä emme tarjoa jäykkiä, vuosikymmenien aikana huippuunsa hiottuja toimintatapoja vaan työtapamme ja prosessimme kehittyvät ketterästi ja jatkuvasti. Samalla se tarkoittaa myös sitä, että joitakin kasvukipuja saattaa matkalla tulla vastaan. Keskeneräisyys, nopea reagointi ja joustavuus ovat siis aina läsnä arjessamme. 
  • Meille asiakaskokemus on kaiken tekemisemme keskiössä, mutta arvona kokemuksen tärkeys ei rajoitu pelkästään asiakaskokemukseen vaan käsittää myös yhteisyökumppanikokemuksen sekä työntekijäkokemuksen!
  • Olemme mukava ja rento porukka, joka tekee mielellään yhdessä töitä yhteisen tavoitteen eteen. Puhallamme aidosti yhteen hiileen ja pyrimme joka päivä olemaan entistä parempia. Matalan hierarkian ansiosta meillä kaikki pääsevät vaikuttamaan yhteisiin asioihin sekä kehittämään tekemistä!
24 Center arvot_ Always better experience together