Suurtehoauto paikalle
jopa 15 minuutissa

Yksi soitto riittää. Talotekniikan päivystyspalvelu sinun tukenasi 24/7.
Meiltä saat aina paikallisen suurtehoautonkuljettajan.

Suurtehoimurointi ja puhallus 24/7

Suurtehoimurointi ja puhallus on tarkoitettu erilaisten materiaalien imurointiin ja puhaltamiseen. Päivystävät suurtehoimu ja -puhallusautonkuljettajamme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa materiaalin siirto tarpeissasi.

Suurtehoimuautolla voidaan tehdä materiaalin poistoa ylä- ja alapohjista, kellareiden syvennyksiä, viemärilinjojen avauksia ahtaissa tiloissa ja rakennusten sisällä sekä saneerauskohteissa betoni-, tiilimurskeen ja soran poistoa.

Suurtehoimuautolla voidaan tehdä myös puhallustöitä esimerkiksi sepeliä tai lecasoraa voidaan puhaltaa alapohjan täytteeksi. Puhaltamisella voidaan myös suorittaa sora- ja hiekkatäytöt erilaisiin kohteisiin kuten salaojiin ja viemärilinjoihin sekä tehdä kellaritäytöt. Myös erilaiset pulverit ja jauheet on mahdollista puhaltaa kohteisiinsa. Pelletin ja viljan siirto onnistuu myös tällä menetelmällä.

Teollisuudessa imurointikohteita ovat mm. valimoteollisuuden laitokset, betoniasemat, lämpölaitokset ja sahat. Teollisuudessa yleisimpiä suurtehoimurointi töitä ovat esimerkiksi kattiloiden, siilojen ja säiliöiden suurtehoimuroinnit sekä puhdistukset.

Toimimme hätäkeskusperiaatteella ja reagoimme välittömästi kaikkiin tarpeisiisi. Toimeksiannot välitetään paikallisesti toimiville yhteistyökumppaneillemme, jotka hoitavat työn alusta loppuun sinun ehdoillasi. Tiedämme aina kuka ammattilaisista pääsee parhaiten ja nopeimmin tekemään työn.

Ota suoraan yhteyttä 24 Centerin päivystysnumeroon 0100 2470

  • Purun imurointi
  • Vanhojen eristeiden poisto
  • Pilaantuneen maan poisto
  • Palokuormien poisto, pölynpoisto
  • Märkien materiaalien suurtehoimurointi
  • Pienmurskaus: tiilet, betonin- ja kaakelinpalat
  • Irtoaineiden poistaminen: mm. sahausjäte, turve, sora, tiilimurska, hiekka
  • Kuivien materiaalien suurtehopuhallus: mm. sepeli, katalyytti, puhallusvilla

Sinua palvelee aina paikallinen suurtehoautonkuljettaja!

24center Suomen kartta
Puhelin ikoni

Vastaamme puheluusi heti
24/7/365

pakettiauto ikoni

Lähetämme ammattilaisen
paikalle välittömästi

100% ikoni

Annamme 100%
tyytyväisyystakuun

Päivystämme jokaisena päivänä.
Soita imuauto paikalle!

247 ympärivuorokauden

Yhteydenottopyyntö
ei kiirellisissä asioissa

Päivystämme jokaisena päivänä.
Soita imuauto paikalle!

247 ympärivuorokauden

Yhteydenottopyyntö
ei kiirellisissä asioissa

Asiakas, Hyvinkää
"Erittäin asiantuntevaa ja kohteliasta palvelua. Ensimmäisessä yhteydenotossa hän kartoitti tilanteen monilla kysymyksillä, miten olen ottanut vesivuodon hallintaan. Koska tilanne ei enää ollut akuutti sovimme kotikäynnin aamuksi. Asentaja saapui sovittuna aikana ja huomasin heti, että hän oli ammattitaitoinen ja osasi antaa paljon hyödyllisiä vinkkejä ja opastusta. Hän tiesi heti mitä pitää tehdä, mikä tapahtuneen vahingon oli aiheuttanut ja kertoi / ehdotti, miten korjaamisen kanssa olisi viisainta edetä. 10+"
Asiakas, Tuusula
"Hienosti hoidettu! Alussa jouduttiin hetki pähkäilemään miten homma tehdään. Kun päämäärä oli selvillä, homma hoitui todella hienosti. Olen kahdesti tilannut palvelua 24 Centeristä, molemmilla kerroilla palvelua sai nopeasti eikä työn suorittamisessa ollut mitään ongelmia."
Asiakas, Helsinki
"Asentajat tulivat sovittuun aikaan ja hoitivat työt ripeästi. Kiitos teille, ei tarvitse enää tiskata."
Asiakas, Espoo
"Asiat sujuivat kaiken kaikkiaan mutkattomasi ja tekijä saatiin paikalle hämmästyttävän nopeasti. Koko ajan oli tieto, missä mennään."
Asiakas, Tuusula
"Erinomainen asian haltuunotto. Itse yli 30 vuotta palvelualalla työskennelleenä voin sanoa, että tällaista palvelun pitääkin olla. Kiitos!"
Asiakas, Vantaa
"Todella hyvä asentaja. Hän tuli paikalle niin pian kuin mahdollista, tunsi laitteet ja osasi myös korjata häiriön vanhassa polttimessa. Lisäksi hän oli ystävällinen :)"
Asiakas, Helsinki
"Työt hoituivat ammattitaidolla ja varmasti. Jälki oli siistiä. Tiedotus toimi aina loppupuhelinsoittoa myöten. Vielä kerran kiitokset ryhmälle."
Asiakas, Helsinki
"Kaikin puolin loistavaa palvelua. Asentaja tuli täsmälleen sovittuun kellon aikaan ja sai ongelmani ratkaistua nopeasti."

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää