SuurtehOauto paikalle
jopa 15 minuutissa

0,99 €/min + pvm tai mpm

Yksi soitto riittää. Talotekniikan päivystyspalvelu sinun tukenasi 24/7.
Olemme ainoa sopimuskumppanisi, sinua palvelee aina paikallinen suurtehoauto.

Suurtehoimurointi ja puhallus 24/7

Suurtehoimurointi ja puhallus on tarkoitettu erilaisten materiaalien imurointiin ja puhaltamiseen. Päivystävät suurtehoimu ja -puhallusautonkuljettajamme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa materiaalin siirto tarpeissasi.

Suurtehoimuautolla voidaan tehdä materiaalin poistoa ylä- ja alapohjista, kellareiden syvennyksiä, viemärilinjojen avauksia ahtaissa tiloissa ja rakennusten sisällä sekä saneerauskohteissa betoni-, tiilimurskeen ja soran poistoa.

Suurtehoimuautolla voidaan tehdä myös puhallustöitä esimerkiksi sepeliä tai lecasoraa voidaan puhaltaa alapohjan täytteeksi. Puhaltamisella voidaan myös suorittaa sora- ja hiekkatäytöt erilaisiin kohteisiin kuten salaojiin ja viemärilinjoihin sekä tehdä kellaritäytöt. Myös erilaiset pulverit ja jauheet on mahdollista puhaltaa kohteisiinsa. Pelletin ja viljan siirto onnistuu myös tällä menetelmällä.

Teollisuudessa imurointikohteita ovat mm. valimoteollisuuden laitokset, betoniasemat, lämpölaitokset ja sahat. Teollisuudessa yleisimpiä suurtehoimurointi töitä ovat esimerkiksi kattiloiden, siilojen ja säiliöiden suurtehoimuroinnit sekä puhdistukset.

Toimimme hätäkeskusperiaatteella ja reagoimme välittömästi kaikkiin tarpeisiisi. Toimeksiannot välitetään paikallisesti toimiville yhteistyökumppaneillemme, jotka hoitavat työn alusta loppuun sinun ehdoillasi. Tiedämme aina kuka ammattilaisista pääsee parhaiten ja nopeimmin tekemään työn.

Ota suoraan yhteyttä 24 Centerin päivystysnumeroon 0100 2470

Palvelut

Katso video

Sinua palvelee aina paikallinen suurtehoauto!

24center Suomen kartta
Puhelin ikoni

Vastaamme puheluusi heti
24/7/365

pakettiauto ikoni

Lähetämme ammattilaisen
paikalle sovitusti

100% ikoni

Annamme 100%
tyytyväisyystakuun

Suurtehoauto - Tehtyjä toimeksiantoja

Muuttuja omakotitaloremontissa

Eristeenä oli kutterinpurua, ja sitä oli todella paljon. Mies alkoi lapioida purua jätesäkkiin, mutta tajusi hyvin nopeasti, että hommassa tulisi menemään ainakin viikko. Ajatus puistatti. Siinä menisi ikä ja terveys. Se viivyttäisi remontin valmistumista liikaa. Hän päätti selvittää millaista palvelua asiaan voisi löytyä internetistä. Lue lisää

Purun imurointi pelastuslaitoksen apuna

Pelastuslaitos tarvitsi suurtehoimuria rakennuspalokohteeseen. Roihuamassa oli rintamamiestalo, josta piti kiireellisesti tulla imemään välipohjan purut pois. Rakennuksessa oli vielä edelleen kytyä, tiesi pelastuslaitoksen päivystäjä kertoa. Tästä syystä puru piti tulla heti imemään pois, ettei se jäisi palamaan. Lue lisää

Puhallusvillan imurointi suurtehoimurilla

Lokakuisena tiistaiaamuna klo 08.00, 24 Centerin asiakaspalvelukeskukseen tuli soitto. Asiakkaalla oli tarve saada kiireellisesti suurtehoimuauto kohteeseen, josta puhallusvillat piti imeä yhdestä huoneesta pois. Lue lisää
Asiakas, Hyvinkää
"Erittäin asiantuntevaa ja kohteliasta palvelua. Ensimmäisessä yhteydenotossa hän kartoitti tilanteen monilla kysymyksillä, miten olen ottanut vesivuodon hallintaan. Koska tilanne ei enää ollut akuutti sovimme kotikäynnin aamuksi. Asentaja saapui sovittuna aikana ja huomasin heti, että hän oli ammattitaitoinen ja osasi antaa paljon hyödyllisiä vinkkejä ja opastusta. Hän tiesi heti mitä pitää tehdä, mikä tapahtuneen vahingon oli aiheuttanut ja kertoi / ehdotti, miten korjaamisen kanssa olisi viisainta edetä. 10+"
Asiakas, Tuusula
"Hienosti hoidettu! Alussa jouduttiin hetki pähkäilemään miten homma tehdään. Kun päämäärä oli selvillä, homma hoitui todella hienosti. Olen kahdesti tilannut palvelua 24 Centeristä, molemmilla kerroilla palvelua sai nopeasti eikä työn suorittamisessa ollut mitään ongelmia."
Asiakas, Helsinki
"Asentajat tulivat sovittuun aikaan ja hoitivat työt ripeästi. Kiitos teille, ei tarvitse enää tiskata."
Asiakas, Espoo
"Asiat sujuivat kaiken kaikkiaan mutkattomasi ja tekijä saatiin paikalle hämmästyttävän nopeasti. Koko ajan oli tieto, missä mennään."
Asiakas, Tuusula
"Erinomainen asian haltuunotto. Itse yli 30 vuotta palvelualalla työskennelleenä voin sanoa, että tällaista palvelun pitääkin olla. Kiitos!"
Asiakas, Vantaa
"Todella hyvä asentaja. Hän tuli paikalle niin pian kuin mahdollista, tunsi laitteet ja osasi myös korjata häiriön vanhassa polttimessa. Lisäksi hän oli ystävällinen :)"
Asiakas, Helsinki
"Työt hoituivat ammattitaidolla ja varmasti. Jälki oli siistiä. Tiedotus toimi aina loppupuhelinsoittoa myöten. Vielä kerran kiitokset ryhmälle."
Asiakas, Helsinki
"Kaikin puolin loistavaa palvelua. Asentaja tuli täsmälleen sovittuun kellon aikaan ja sai ongelmani ratkaistua nopeasti."

Päivystämme jokaisena päivänä.
Soita ammattilainen paikalle!

247 ympärivuorokauden

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Uusimmat Suurtehoimurointi artikkelit

muuttuja omakotitaloremontissa
Suurtehoimurointi

Muuttuja omakotitaloremontissa

Omakotitalon remontointi on mukava projekti ihmiselle, jolla vasara pysyy kädessä. Se on haaste, joka tuo elämään miellyttävää sisältöä. Turha optimismi kannattaa kuitenkin remonttiin kuluvan ajan

Lue lisää
kolmen elämän yhteys
Yleinen

Kolmen elämän yhteys

Maailma on täynnä erilaisia ihmisiä. Erilaiset mielenkiinnonkohteet, tarpeet ja tunteet ohjaavat meidän päiviämme. Jokainen elämä on ainutlaatuinen, mutta jokaisesta niistä voi löytää myös yhdistäviä tekijöitä.

Lue lisää
purun imurointi
Suurtehoimurointi

Purun imurointi

Välipohjan purun imurointi palavasta rakennuksesta suurtehoimuautolla Tavallinen maanantai-ilta. Vielä mitä. Eräs 24 Centerin maanantai-ilta sai hieman säpinää klo 18.32. Asiakaspalvelukeskus sai soiton Pirkanmaan Pelastuslaitoksen Tilanne-

Lue lisää
suurtehoimurointi
Suurtehoimurointi

Puhallusvillan imurointi suurtehoimurilla

Lokakuisena tiistaiaamuna klo 08.00 24 Centerin asiakaspalvelukeskukseen tuli soitto. Asiakkaalla oli tarve saada kiireellisesti suurtehoimuauto kohteeseen, josta puhallusvillat piti imeä yhdestä huoneesta pois. Asiakas oli

Lue lisää

Suurtehoimurointi

Mitä töitä suurtehoimurilla voidaan tehdä?

Tyypillisimpiin suurtehoimurin töihin kuuluu esimerkiksi ylä- tai alapohjan vanhojen eristeiden, esimerkiksi purujen poisto ja kuljetus jätteenkäsittelylaitokselle.