yrittäjän aamu

Yrittäjän aamu

Yrittäjien aika on monesti kallista. Tätä aikaa ei sovi hukata. Yksi yrittäjä oli menettää tästä ajasta ison siivun eräänä tammikuisena päivänä.

Mies istuu keittiössään klassisesti höyryävää aamukahvia siemaillen ja “hesarin” sivuja käännellen. Hän on yrittäjä. Päivän työ ja kuorma on edessä ja täyteläisen aamupalan ja kahvin jälkeen sitä on hyvä lähteä suorittamaan. Mies nousee, vetää takin niskaansa ja saappaat jalkoihinsa ja astelee ulos. On kylmä ja hengitys höyryää. Ilma on raikas.

Miehen auto on erillisessä autotallirakennuksessa. Ajatus lämpimästä autosta tuntuu hyvältä. Hän astelee avaamaan ovea lumen narskuessa saappaiden alla. Hän työntää avaimen Abloy-lukkoon. Kääntäessään avainta, mies tuntee, ettei kaikki ole kunnossa.

Avain on ikään kuin jumissa. Se ei käänny lukon sisällä. Mies ajattelee kuitenkin, että kova pakkanen on vain hieman jäykistänyt lukkoa. Hän kääntää avainta hieman suuremmalla voimalla. Kuuluu naksahdus ja silmänräpäyksessä mies pitää hölmistyneenä kädessään avaimen katkennutta kantaa.

Hän alkaa miettiä kuumeisesti ratkaisua ongelmaan. Töistä ei tänään voisi jäädä pois, sillä kalenteri on täynnä sovittuja menoja. Vara-avain olisi, mutta siitä ei ole apua, kun avaimenpätkä on syvällä lukon sisällä jumissa. Mies päättää lopettaa stressaamisen, sillä hän tietää, että lukkoseppä saa pätkän poistettua käden käänteessä. Hän selvittää netistä, että mistä saisi nopeiten lukkosepän paikalle.

Puhelin soi 24 Centerin asiakaspalvelussa. Asiakaspalvelija ottaa rutiinitilauksen vastaan ja asiakkaalle luvataan lukkoseppä kiireellisesti paikalle. Mies on odotellut hetken sisällä lämpimässä ja huomaa, kuinka lukkoliikkeen auton valot kajastavat ikkunasta sisään. Mies menee ulos ja huomaa lukkosepän olevan jo täydessä touhussa autotallin lukon kanssa. Hetken päästä pätkä on poistettu, lukkoon laitettu lukkosulaa ja ovi aukaistu vara-avaimella.

Yrittäjä karautti autollaan kohti töitä heti, lukkosepän jäädessä pakkaamaan työkaluja takaisin autoonsa. Pienestä vastoinkäymisestä huolimatta asiakas ajatteli, että tästä tulee hyvä päivä.

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:

Työn osuus: 198,00 e
Huoltoautokorvaus: 69,00e
Yhteensä: 267,00 e

Asikakas vastasi myös 24 Centerin palautekyselyyn. Lukkoseppä oli hänen mukaansa tullut soiton jälkeen 15 minuutissa paikalle. Asiakaspalvelu sai arvosanan 8, kun taas asentaja täyden kympin. Sanallinen palaute oli mukavaa luettavaa: “Loistava asenne ja kyky ratkaista eteen tulleita haasteita. Kaikki toimi vaivattomasti alusta loppuun saakka.”

Ajankohtaisimmat blogit

Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää
sahkokiukaan-huolto
Kodin huoltaminen

Sähkökiukaan huolto

Vinkit sähkökiukaan huoltamiseen Sähkökiukaan huolto on tärkeää kiukaan käyttöiän maksimoiseksi.  Jokaisen saunan omistajan pn hyvä osata tehdä kiukaan huolto säännöllisin väliajoin. Sähkökiukaan vastukset ovat usein

Lue lisää
Valaisimen asennus
Sähkömies

Valaisimen asennus

Valaisimen asennus on helppoa, kun sen osaa! Lamppujen asennus on jotakin, mikä tulee kenellä tahansa vastaan jossain vaiheessa elämää. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppuja saa

Lue lisää
Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.