Talotekniikan ammattilainen
taloyhtiöön jopa 15 minuutissa

Yritysasiakkuus

24 Center Yritysasiakkuus on tarkoitettu erityisesti isommille kiinteistöasiakkaille esimerkiksi taloyhtiöille, kerrostaloille, rivitaloille, paritaloille ja erillistaloille sekä näiden omistajille, rakentajille, ylläpitäjille, vartiointiliikkeille, isännöitsijöille sekä muille yrityksille jotka työskentelevät kiinteistöjen parissa. Yhdistämme kiinteistöasiakkaat, asennusliikkeet, tukkuliikkeet ja muut sidosryhmät kehittyväksi talotekniikkaverkostoksi. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa mahdollistamme kaikille erinomaiset talotekniikkapalvelut ajasta ja paikasta riippumatta.

Ajatuksenamme on palvella ja auttaa kaikkia apua tarvitsevia mahdollisimman nopeasti ja ammattitaitoisesti. Kun talotekniikka vahinko sattuu aikaa ei ole hukattavaksi, muuten kiinteistösi voi kärsiä laajoja lisävahinkoja ja saatat menettää tuhansia tai jopa miljoonia euroja jos et toimi nopeasti. 24 Centeristä saat ammattilaisen paikalle jopa 15 minuutissa. Soita 0100 2470, niin apu on jo paikalla.

24 Centerin toiminta perustuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen huomioimiseen ja parhaan mahdollisen talotekniikkapalvelun sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen ajasta ja paikasta riippumatta. Olemme erikoistuneet talotekniikan päivystyspalveluiden myyntiin ja asiakaspalveluun.

Toteutamme jokaisesta toimeksiannosta asiakastyytyväisyyskyselyn. Asiakkaat antavat palautetta 24 Centerin asiakaspalvelusta ja yleisesti palvelun kokonaisuudesta. Kehitämme toimintaamme saatujen palautteiden pohjalta entistä paremmaksi ja asiakaslähtöisemmäksi.

Lähde mukaamme kehittämään palvelua taloyhtiön näkökulmasta parhaaksi mahdolliseksi kokonaisuudeksi