Talotekniikan ammattilainen
liity verkostoomme

Kumppaniportaalilla voi vastaanottaa talotekniikkatoimeksiantoja 24/7.

Yhteistyökumppanuus

24 Center Oy on moderni talotekniikan päivystyskeskus. Toimimme koko Suomen alueella kaikkia talotekniikka-alan asennusliikkeitä yhdistävänä tekijänä. Yhdistämme kiinteistöasiakkaat, asennusliikkeet, tukkuliikkeet ja muut sidosryhmät kehittyväksi talotekniikkaverkostoksi. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa mahdollistamme kaikille erinomaiset talotekniikkapalvelut ajasta ja paikasta riippumatta.

Ajatuksenamme on palvella ja auttaa kaikkia apua tarvitsevia mahdollisimman nopeasti ja ammattitaitoisesti. Voidaksemme täyttää nämä tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla tarvitsemme jatkuvasti lisää talotekniikka-alan parhaimpia tekijöitä kumppaneiksemme. Asennusliikkeet, jotka haluavat olla osana digitalisaatiota ja kehittää koko Suomen talotekniikka-alaa ovat sopivia
yhteistyökumppaneitamme.

Haluamme toimia luotettavasti ja rehellisesti asiakkaan, yhteistyökumppanin ja yhteiskunnan suuntaan. Varmistamme aina ennen kuin teemme yhteistyösopimuksen asennusliikkeen kanssa, että heillä on vaadittavat pätevyydet kunnossa.

24 Centerin toiminta perustuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen huomioimiseen ja parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen luomiseen ajasta ja paikasta riippumatta. Olemme erikoistuneet erinomaisten talotekniikkapalveluiden myyntiin ja asiakashankintaan. Hankimme asiakkaat yhteistyökumppaneidemme puolesta ja välitämme kaikki toimeksiannot suoritettavaksi paikallisille kumppaneillemme.

Yhteistyökumppani ottaa toimeksiannon vastaan, kun se sopii tekijälle toimeksiannon kuvauksen, aikataulun ja sijainnin perusteella. Toimeksiannon jälkeen yhteistyökumppani laskuttaa 24 Centeriä yhteistyösopimuksen mukaisesti ja me lähetämme laskun asiakkaalle.

Toteutamme jokaisesta toimeksiannosta asiakastyytyväisyyskyselyn. Asiakkaat antavat palautetta 24 Centerin asiakaspalvelusta ja yleisesti palvelun kokonaisuudesta. Lisäksi asiakkaat antavat palautteen asentajan toiminnasta, joka on nähtävillä yhteistyökumppanin omassa portaalissa. Yhteistyökumppani voi myös antaa palautetta 24 Centerille omassa portaalissaan. Kehitämme
toimintaamme saatujen palautteiden pohjalta entistä paremmaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi.

  • Laadukkaita toimeksiantoja ilmaiseksi
  • Markkinointikustannukset pienenevät
  • Asiakaspalautteet luettavissa Kumppaniportaalissa
  • Liiketoiminnan kehittäminen ja uudet ideat
  • Liikevaihtoa ja tulosta toimeksiantoja suorittamalla

Kalle Matikainen

Yhteistyökumppanuudet
050 475 6916
etunimi.sukunimi(at)24center.fi

Katso video

Miten kumppaniportaali toimii?

Tarkastele avoimia toimeksiantoja

Kirjaudu kumppaniportaaliin saamillasi tunnuksilla

Valitse sopiva toimeksianto suoritettavaksi

Kuittaa toimeksianto suoritetuksi ja laskuta tehdystä työstä

Voit myös tilata töitä tai kysyä apua kumppaniportaalin
käytöstä päivystysnumerostamme 0100 2470