Automaatio-
asentaja

Paikalle kun sinä haluat

Yksi soitto riittää. Talotekniikan apu aina sinun tukenasi. Olemme ainoa sopimuskumppanisi, sinua palvelee paikallinen automaatioasentaja.

0,99 €/min + pvm tai mpm

Automaatiopalvelut 24/7

Onko kaukolämmön säätölaite rikki vai menikö automaatiojärjestelmäsi vikatilaan? Päivystävät automaatioasentajamme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa rakennusautomaatio ongelmissa.

Asennustyöt

Vianetsintä

Korjaukset

Automaatiotyöt

Automaatiopäivystys

LVIS-automaatio

Rakennusautomaatio

Diagnostiikka ja säätö

Taajuusmuuttajat

Valvontalaitteistot

Energiatalous

Energiasäästö

Laite vikatilassa?

Automaatiovahingon sattuessa älä yritä itse korjata sitä, koska se on hengenvaarallista! Vahingon sattuessa aikaa ei koskaan jää hukattavaksi ja osaavan automaatioasentajan löytäminen nopeasti on ensiarvoisen tärkeää. Reagoimalla ongelmaan välittömästi ja soittamalla päivystykseemme säästät aikaa ja vaivaa. Muista, että voit hyvittää työn osuuden kotitalousvähennyksenä.

Katso video

Sinua palvelee aina paikallinen automaatioasentaja!

Toimimme hätäkeskusperiaatteella ja reagoimme välittömästi kaikkiin tarpeisiisi. Paikallinen automaatioasentaja tuntee asuinalueen ja parhaimmillaan jopa sen rakennuskannan, löytää perille nopeasti ja tekee tarvittavat automaatiotyöt käden käänteessä. Ehkäisemme vahinkojen laajenemisen puhelinneuvonnassa ja lähetämme osaavan automaatioasentajan paikalle jopa 15 minuutissa.

Panosta laatuun ja kestävyyteen

Halvalla harvoin saa hyvää. Pätevä automaatioasentaja osaa tehdä työt kerralla kunnolla ja oikein. Asennusten tulisi toimia asunnon koko elinkaaren ajan, vaikka monenlaisia asennuksia modernisoidaan muutaman vuosikymmenen välein. Iso osa asennuksista jää käytännössä piiloon seinän sisälle, joten mahdollisten virheiden korjaaminen voi olla iso urakka. Siksi kannattaa valita pätevä automaatioasentaja, joka tekee työt luotettavasti ja ammattitaidolla.

0,99 €/min + pvm tai mpm

Olemme mukanasi alusta loppuun

Turhauttaako se, että joudut kontaktoimaan useita asentajia vain saadaksesi tietää ettei tekijä ehdi ottaa lisää keikkoja?


Yhteydenotto ja tilaus


 

Tilauksen jälkeen saat linkin seurantasivulle

Kumppanimme hyväksyy keikan ja ottaa sinuun yhteyttä

 


 

Kumppanimme raportoi reaaliaikaisen tiedon työn etenemisestä


Laskutus ja palaute

Yhteydenotto ja tilaus

Saat tilausvahvistuksen ja linkin seurantasivulle

Kumppani hyväksyy keikan ja ottaa sinuun yhteyttä

Saat sovelluksestamme reaaliaikaisen tiedon työn etenemisestä

Laskutus ja palaute

Hinnoittelu

Automaatio

Huoltotyö

 

110 €/h

 

Arkisin 7.00-15.00

 

210€/h

(min. 2 h)

Muulloin kuin arkisin 07.00-15.00

Ohjelmointityö

 

150 €/h

 

Arkisin 7.00-15.00

 

280€/h

(min. 2 h)

Muulloin kuin arkisin 07.00-15.00

Hinnoittelu ajankohdan mukaan

24 Centerillä hinta määräytyy ajankohdan, työn laajuuden ja materiaalimenekin mukaan. Palvelut hinnoitellaan arkityöksi useimmilla aloilla ma-pe kello 07-15. Muina aikoina tehtävät työt ovat pääsääntöisesti päivystystyötä. Alakohtaiset, ajantasaiset hinnat saat myös asiakaspalvelustamme. Hinnat vahvistetaan tilaajalla aina ennen työn toimeenpanoa.

*) Työn osuuteen sisältyy myös matkoihin ja tukitoimiin kulunut aika (esim. tukku- ja jäteasemakäynnit). Huomioitava tuntien minimilaskutus. Minimituntilaskutus alakohtaisen yleisen käytännön mukaan. Useimmilla aloilla minimituntilaskutus on 2h. Tuntiveloitus on asentajakohtainen. Joissakin töissä voidaan tarvita useampaa asentajaa (esim. raskaat työt).

Tehtyjä toimeksiantoja

Huutava palovaroitin

Lämpimänä ja rauhallisena kesäkuisena iltana eräs nainen vietti rauhallista koti-iltaa. Mukavan ajanvieton kuitenkin keskeytti yhtäkkiä alkanut järkyttävä ääni. Omakotitalon automaattiseen hälytysjärjestelmään kytketyt palovaroittimet alkoivat ulvomaan. Nainen tietysti ensin säikähti sitä, että oliko hänen talonsa syttynyt tuleen. Pikaisen tarkastuksen jälkeen mistään ei löytynyt viitteitä paloon, mutta hälyttimet sen kuin ulvoivat yhä. Normaalisti palovaroittimet saa kytkettyä pois viimeistään irrottamalla paristo. Naisen kotona oleva järjestelmä oli monimutkaisempi, ja kytkettynä laajempaan automaatiojärjestelmään. Tästä syystä hän ei itse saanut häiriintyneitä varoittimia pois päältä. Hermoja raastava ulvonta oli jatkunut jo kymmeniä minuutteja. Naapuritkin tulivat jo ääntä ihmettelemään.

Automaatioasennus bajamajaan

Lumisena tammikuisena perjantaiaamuna 24 Centerin asiakaspalvelukeskus sai soiton asiakkaalta joka tarvitsi bajamajaan painonapin ja kolmen aikareleen asennuksen. Työllä oli kiire, sillä bajamajalle oli käyttöä tulevana viikonloppuna.

Mitä ihmiset kertovat palveluistamme?

Tätä mieltä asiakkaat ovat palveluistamme:

Jätä yhteydenottopyyntö!

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

Toivottu yhteydenottotapa:

Automaatioasentaja 24/7

Onko laite rikki vai menikö automaatiojärjestelmäsi vikatilaan? Päivystävät automaatioasentajamme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa automaatiojärjestelmien ongelmissa vikatilojen selvityksestä automaatioasennuksiin.

Helsinki

Vantaa

Espoo

Hämeenlinna

Joensuu

Jyväskylä

Vaasa

Kotka

Kouvola

Kuopio

Lahti

Lappeenranta

Mikkeli

Oulu

Pori

Rovaniemi

Salo

Seinäjoki

Tampere

24center Suomen kartta

Usein kysyttyä
24 Centeristä

24 Center on talotekniikan päivystyskeskus, joka tarjoaa laadukkaan palvelun taloteknisiin ongelmiin ajasta ja paikasta riippumatta. Asiakas saa avun yhdellä soitolla niin kiireellisiin hätätapauksiin kuin kiireettömiin arkitöihin.

24 Centerin toimipiste sijaitsee Vantaalla osoitteessa Robert Huberintie 3. Yhdestä toimipisteestä käsin 24 Center palvelee koko Suomea taloteknisissä ongelmissa. Suomen lisäksi 24 Center toimii Ruotsissa ja Norjassa. 24 Center on 100% suomalainen yritys ja palveluinnovaatio.

24 Center järjestää asiakkaan tilaaman työn sille talotekniikan ammattilaiselle, joka pääsee juuri asiakkaan haluamana ajankohtana paikalle.

Voit tehdä kotitalousvähennyksen asunnossasi tai vapaa-ajan asunnossasi tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä. Näitä ovat esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen, muiden huoneiden tai omakotitalon saunan remontit. Omakotitalon sähkö-, putki-, ja kaapelityöt kuuluvat myös kotitalousvähennyksen piiriin, kuten myös esimerkiksi ulkorakennuksen maalaus tai turvalukon asennus. Tarkempaa tietoa löydät verottajan sivuilta, jonne on listattu erilaisia töitä sen mukaan, kuuluvatko ne vähennyksen piiriin vai eivät: kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2023 on 2250 euroa henkilöltä. Kotitalousvähennys koskee vain työn osuutta. 40% työn osuudesta on vähennyskelpoista. Kun yrityksen laskulla on työn osuutta 5875 euroa, saat maksimivähennyksen.

Tyypillisiä vahinkoja, joita kotivakuutus korvaa ovat putkiston tai siihen kytkettyjen laitteiden rikkoutumisesta aiheutuneet vesivahingot sekä palo-, savu- ja nokivahingot. Korvauksen määrään vesivahingoissa vaikuttaa rikkoutuneen laitteen tai putkiston ikä.

Soita silti. 24 Centerin asiakaspalvelijoilla on halu auttaa asiakasta hädässä kuin hädässä. Puhelu maksaa 0,99 €/min + pvm tai mpm, mutta moni asia voi ratketa jo kotikonstein asiakaspalvelijoidemme kokemukseen perustuvien vinkkien avulla.

24 Center palvelee myös ei-kiireellisissä tilauksissa. Vähintään kolmen arkipäivän päähän tilatuissa töissä on myös edullisempi tuntiveloitus. Voit tehdä tilauksen itse verkkotilauksena nettisivuillamme osoitteessa 24center.fi/verkkotilaus

Ajankohtaisimmat blogit

palovaroitin
Automaatio

Huutava palovaroitin

Jatkuvasti huutavien palovaroittimen korjaus päivystystyönä Lämpimänä ja rauhallisena kesäkuisena iltana eräs nainen vietti rauhallista koti-iltaa. Mukavan ajanvieton kuitenkin keskeytti yhtäkkiä alkanut järkyttävä ääni. Omakotitalon automaattiseen

Lue lisää
automaatioasentaja
Automaatio

Automaatioasennus Bajamajaan

Lumisena tammikuisena perjantaiaamuna 24 Centerin asiakaspalvelukeskus sai soiton asiakkaalta joka tarvitsi bajamajaan painonapin ja kolmen aikareleen asennuksen. Työllä oli kiire, sillä bajamajalle oli käyttöä tulevana

Lue lisää
säätöhuoltoa vai putkitöitä
Automaatio

Säätölaitehuoltoa vai putkityötä?

Automaatioasentaja vai putkimies paikalle? Kiinteistöissä esimerkiksi taloyhtiöissä, liikekiinteistöissä ja teollisuuskiinteistöissä on hyvin usein isännöitsijätoimisto, joka vastaa pääasiassa kiinteistön talouden hallinnasta. Tämän lisäksi on kiinteistöhuoltoyhtiö, jonka

Lue lisää
palovaroitin
Automaatio

Huutava palovaroitin

Jatkuvasti huutavien palovaroittimen korjaus päivystystyönä Lämpimänä ja rauhallisena kesäkuisena iltana eräs nainen vietti rauhallista koti-iltaa. Mukavan ajanvieton kuitenkin keskeytti yhtäkkiä alkanut järkyttävä ääni. Omakotitalon automaattiseen

Lue lisää