Lukkoseppä Helsinki
paikalle jopa 15 minuutissa

Yksi soitto riittää. Talotekniikan päivystyspalvelu sinun tukenasi 24/7.
Olemme ainoa sopimuskumppanisi, sinua palvelee aina paikallinen lukkoseppä.

Valitse paras lukkoseppä Helsingissä

Joskus se pahin tapahtuu: olet kotiovella ja etsit avaimia, käännät taskut ja käsilaukun, palaat autolle ja tutkit penkinaluset ja mietit kuumeisesti missä viimeksi näit kotiavaimesi. Tai käännät avainta lukossa ja naps – avain napsahtaa poikki ja jää lukon sisälle. Näissä ja monissa muissa tilanteissa auttaa lukkoseppä. Lukkoseppä Helsinki 24/7 -palvelusta saat päivystävän lukkosepän paikalle nopeasti yhdellä puhelinsoitolla koko Helsingin alueella.

Kun tarvitset lukkosepän Helsingin alueella. Ota suoraan yhteyttä 24 Centerin päivystysnumeroon 01002470
– 24 Centerin päivystävä Lukkoseppä Helsinki auttaa hädän hetkellä.

Tilaamisen hyödyt

Kun jäät vahingossa oman kodin ulkopuolelle ilman avaimia tai lukkovian sattuessa, nopeus on valttia. Mukana voi olla ruokakassi tai itkevä lapsi tai sisällä malttamaton lemmikkihauva odottelee iltalenkkiään, joten sisälle pitäisi päästä nopeasti. Lukkoseppä Helsinki 24/7 -palvelu toimii hätäkeskusperiaatteella: päivystävä lukkoseppä on yhden puhelinsoiton päässä ja tarvittaessa paikalla jopa 15 minuutissa.
Usein lukkosepän palveluja tarvitaan juuri silloin, kun hätä on suuri ja sisälle pitäisi päästä nopeasti. Siksi paikallinen lukkoseppä on paras valinta: hän tuntee alueen ja parhaimmillaan myös sen rakennuskannan eri lukitusjärjestelmineen ja löytää nopeasti perille nopeasti ja varmasti. Lukkoseppä Helsinki 24/7 -palvelun paikalliset ammattilaiset ovat käytössäsi myös lyhyellä varoitusajalla.
Erilaisten lukkojen ja lukitusjärjestelmien valikoima on kasvanut kovaa vauhtia. Enää ei riitä, että tuntee tavallisen Abloy-lukon toimintaperiaatteen. Varsinkin uudenaikaiset elektroniset lukot vaativat monenlaista osaamista. Hyvä lukkoseppä ymmärtää moninaisten lukitusjärjestelmien toiminnan. Lukkoseppä Helsinki 24/7 -palvelun ammattilaiset hallitsevat laaja-alaisesti mekaanisten ja sähköisten lukitus- ja turvajärjestelmien huollot, korjaukset ja avaukset ja päivittävät osaamistaan jatkuvasti.
Lukkiutuva ulko-ovi on yksi suurimmista turvallisuuden varmistajista, ja harva asia järkyttää omaa turvallisuudentunnetta samalla tavalla kuin rikkinäinen lukko oman kodin ulko-ovessa. Siksi lukkosepän tulee olla paitsi nopea, osaava ja tehokas myös hienotunteinen ammattilainen. Käytännössä lukkoseppä murtautuu kotiisi, joten hänen pitää olla ehdottoman luotettava ja ymmärtää tilanteen herkkyys. Lukkoseppä Helsinki 24/7 -palvelussa sinua palvelevat aina ainoastaan rautaisimmat ammattilaiset.
Lukkosepän työhön ja toimenkuvaan kuuluu toki muutakin kuin lukkiutuneiden ovien avauksia ja rikkoutuneiden lukkojen poraamisia ja tiirikointeja tai sarjoituksia. Ammattimainen lukkoseppä palvelee myös kodin suojausmenetelmien arvioinnissa, valinnassa ja suunnittelussa. Lisäksi lukkoseppä hoitaa kulunvalvonta-, sähkölukitus- ja hälytysjärjestelmiä, suunnittelee ja asentaa oviautomatiikkaa ja sekä tekee tarvittaessa turvatarkastuksia.

Sinua palvelee aina paikallinen lukkoseppä Helsingin alueelta!

Palvelut

Puhelin ikoni

Vastaamme puheluusi heti
24/7/365

pakettiauto ikoni

Lähetämme ammattilaisen
paikalle sovitusti

100% ikoni

Annamme 100%
tyytyväisyystakuun

Lukkoseppä - Tehtyjä toimeksiantoja

Yrittäjän aamu

Miehen auto on erillisessä autotallirakennuksessa. Hän työntää avaimen Abloy-lukkoon. Kääntäessään avainta, mies tuntee, ettei kaikki ole kunnossa. Avain on ikään kuin jumissa. Se ei käänny lukon sisällä. Mies ajattelee kuitenkin, että kova pakkanen on vain hieman jäykistänyt lukkoa. Hän kääntää avainta hieman suuremmalla voimalla. Kuuluu naksahdus ja silmänräpäyksessä mies pitää hölmistyneenä kädessään avaimen katkennutta kantaa. Vara-avain olisi, mutta siitä ei ole apua, kun avaimen pätkä on syvällä lukon sisällä jumissa. Mies päättää lopettaa stressaamisen, sillä hän tietää, että lukkoseppä saa pätkän poistettua käden käänteessä. Hän selvittää netistä, että mistä saisi nopeiten lukkosepän paikalle. Lue lisää

Oksat pois omakotitalon lukosta

Avain ei mennyt millään perille asti. Avainpesään oli jotenkin päätynyt pieniä oksan palasia. Ovea ei saanut auki. Nopeasti selvisi, että ongelma ei tahdo ratketa millään. Aikansa yritettyään tuloksetta poistaa lukosta sinne kuulumatonta esinettä, alkoi perhe turhautua. Äidin pinna alkoi kiristyä, sillä oli jo myöhä, ja aikainen työaamu puski päälle kovaa vauhtia. Hän päätti soittaa ensimmäiselle päivystävälle lukkosepälle, joka netistä löytyy. Lue lisää

Tallelokeron lukon avaus

Yksi tallelokero piti saada auki, mutta avain oli hukassa. Asialla oli kaiken lisäksi kova kiire. Pankin työntekijä päätti hoitaa asian heti kuntoon ja hän soitti 24 Centeriin. Lukkoseppä saapui kohteeseen ja porasi tallelokeron lukon auki. Tämän jälkeen hän jäi vielä asentamaan uutta lukkoa siihen. Hetken työn jälkeen hän tuli kertomaan pankin työntekijälle, että homma oli valmis. Hän antoi myös tallelokeron uudet avaimet asiakkaalle. Lue lisää
Jyrki, Helsinki
"Olen tyytyväinen saamaani palveluun ja sen nopeuteen. Sain lukkosepän korjaamaan lukkoni alle puolessa tunnissa!"
Sanna, Helsinki
"Palvelu oli nopeampi kuin osasin kuvitella! Hyvä asiakaspalvelu ja ystävällinen asentaja."
Mikko, Helsinki
"Sain haluamani palvelun odotusteni mukaisesti. Hyvää työtä!"
Sami, Helsinki
"Loistava palvelu! Käytän mielelläni uudestaan, kun jotain yllättävää taas tapahtuu."
Katri, Helsinki
"Nopeasti samana päivänä kaikki oli korjattu!"

Päivystämme jokaisena päivänä.
Soita lukkoseppä paikalle!

247 ympärivuorokauden

Yhteydenottopyyntö

Päivystämme jokaisena päivänä.
Soita lukkoseppä paikalle!

247 ympärivuorokauden

Yhteydenottopyyntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää