Solmitaan yhteistyösopimus

Yrittäjä – Solmi yrityssopimus 24 Centerin kanssa

24 Centerin liiketoiminta perustuu siihen, että tarjoamme nopeaa apua taloteknisiin asumisen haasteisiin, kuten vesivahinkoihin, sähköongelmiin ja lukituspalveluihin. Olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta nopeasta reagoinnista sekä laadukkaasta työnjäljestä. Yksityisten asiakkaidemme lisäksi autamme liiketoiminnanharjoittajia ja teemme tiivistä yhteistyötä eri alojen yrittäjien kanssa.

Yrittäjä tai liiketoiminnasta vastaava, oletko

  1. Laitevalmistaja?
  2. Toimiiko yrityksesi fyysisessä liiketilassa vai onko sinulla toimisto?
  3. Talotekniikan ammattilainen, joka haluaa laajentaa asiakaskuntaa mahdollisimman vähäisin markkinoinnin ponnistuksin?

Lue seuraava blogikirjoitus ja huomaat, kuinka 24 Center voi olla avuksi sinulle ja yrityksellesi.

Talotekniikan laitevalmistajat

Onko yrityksesi päätoiminta laitteiden valmistus, jotka tukevat talotekniikan ylläpitoa? Ulkoista laitteiden asennus 24 Centerin kumppaniverkoston ammattilaisille ja voit keskittyä ydinliiketoimintaan, kuten tuotteiden kehittämiseen ja markkinointiin.

Laajenna markkina-aluetta:

Hyödynnä 24 Centeriä laajentaessa liiketoimintaasi, olipa kyseessä mikä paikkakunta tahansa. Esimerkiksi, jos sinulla on tehdas Joensuussa, ammattitaitoinen asentaja 24 Centerin laajasta verkostosta voi hoitaa tilatun asennustyön Raisiossa. Näin voit keskittyä kasvattamaan liiketoimintaasi ilman maantieteellisiä rajoituksia.

Tehosta kustannuksia ja resursseja:

Säästät sekä kustannuksissa että resursseissa, kun sinulla on mahdollisuus tilata asentajia tarpeen mukaan sekä sesonkien vaihtelu huomioiden. Ulkoistamalla asennustoiminnan voit keskittyä omien tuotteiden kehittämiseen ja markkinointiin.

Osaamisen monipuolistaminen:

24 Centerin monipuolisesta verkostosta löydät asiantuntijoita eri aloilta, mikä tarkoittaa, että voit saada apua myös haastavimpiin ja erikoisosaamista vaativiin asennustehtäviin. Meidän laaja verkostomme varmistaa, että saat aina ammattitaitoista apua.

Laatu on tärkeää:

Asennustyö on olennainen osa laitteen laatua, ja siksi ammattitaitoinen sekä luotettava asennuspalvelu on ehdottoman tärkeää. 24 Centerin korkea laatustandardi takaa asiakastyytyväisyyden, mikä puolestaan johtaa positiivisiin asiakaskokemuksiin ja asiakkaiden uskollisuuteen. Laadukas asennus on investointi pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen ja menestyvään liiketoimintaan.

Esimerkkejä yhteistyöstä eri laitevalmistajien kanssa:

  • Ilmalämpöpumppu on sellainen kodin ylläpitoa tukeva talotekninen laite, jonka voi lähes kuka tahansa kotiinsa hankkia, mutta jonka asentamiseen tarvitaan ammattilaisen pätevyys. Asiakkaamme ovat jo vuosia saaneet tilata 24 Centerin kautta ilmalämpöpumpun asennuksen kanssa.
  • Sähköautojen latausjärjestelmät. Teemme yhteistyötä Scanoffice -maahantuojan kanssa, joten kauttamme saa laadukkaat sähköautojen latausjärjestelmät asiakkaiden kotipihaan tai vaikka kesämökille. Latauslaitteet on suunniteltu sopimaan Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin, ja niitä on helppo säätää vastaamaan sähköauton lataustarpeita. Lue lisää sähköautojen latausjärjestelmän hankkimisesta.

Laitevalmistaja, ota yhteyttä, niin keskustellaan sopivasta yhteistyömallista.

Yrittäjän arjen tukena

Aivan kuten kuluttajien asumisen tukena, 24 Centerin asiakaspalvelu on myös yrittäjien tuki taloteknisissä haasteissa ja ongelmatilanteissa. Muista, että voit olla meihin yhteydessä myös silloin, kun et ole aivan varma, kuinka taloteknisen ongelman edessä tulisi toimia.

Ammattitaitoinen asiakaspalvelu:

Tarjoamme välittömän ja tehokkaan avun liiketoiminnan häiriötilanteissa, kuten LVI- tai lukitushaasteissa. Voit luottaa meihin ratkaisemaan ongelmat ripeästi ja ammattitaitoisesti, jotta voit jatkaa liiketoimintaasi mahdollisimman lyhyellä keskeytyksellä.

Laaja palveluvalikoima:

Haaveiletko uuden yrityksen perustamisesta, mutta liiketilasi vesijohtojen ja sähköpisteiden suunnittelu aiheuttaa päänvaivaa? 24 Centeristä saat kattavaa asiantuntemusta sekä apua toteutukseen. Olipa kyseessä kampaamo, hotelli tai konsulttitoimisto, voimme auttaa sinua teknisissä haasteissasi, jotta voit keskittyä liiketoimintasi ydinasioihin. Olemme täällä varmistaaksemme, että liiketilasi tekniset ratkaisut ovat toimivia.

Joustavat sopimusmahdollisuudet:

Voit solmia kanssamme sopimuksen, joka kattaa niin kiireelliset kuin vähemmän kiireelliset talotekniset tehtävät. Sopimusmallimme mahdollistaa sen, että saat tarvitsemasi avun juuri silloin, kun sitä tarvitset, ilman ylimääräistä stressiä tai vaivaa.

24 Centerin kumppaniverkostot

24 Centerin toiminta perustuu laajaan ja ammattitaitoiseen talotekniikan kumppaniverkostoon. Onko sinulla talotekniikan yritys, ja mietitkö, voisiko meillä olla yhteisiä tulevaisuuden näkymiä?

Vakituista ja säännöllistä työtä:

Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen ja säännölliseen työhön, joka avautuu sopimusasiakkaidemme kautta. 24 Center tarjoaa pitkäaikaisia ja vakaata työtä mahdollistavia mahdollisuuksia. Lisäksi tarjoamme joustavia keikkatöitä, jotka voit sovittaa omien resurssien mukaisesti.

Laadukkaita tilauksia valmiiksi kartoitettuna:

Hyväksy työtilauksia 24 Center Partner -sovelluksen avulla. Tilatut työt on huolellisesti kartoitettu ja varmistettu etukäteen, että ne vastaavat juuri sinun erityisosaamista. Tämä säästää aikaasi ja vaivaa, sillä voit keskittyä suoraan työn toteuttamiseen ilman tarpeetonta selvittelyä ja huolenpitoa tilausten sopivuudesta.

Kasvata liikevaihtoa ja asiakaskuntaa ilman markkinointikustannuksia:

Hyödynnä mahdollisuus kasvattaa liikevaihtoa ja laajentaa asiakaskuntaa ilman suurempia markkinointikustannuksia. Keskitä osaamisesi suoraan työhön ja anna meidän hoitaa asiakashankinta puolestasi.

Helpota työtehtävien hallinnollista puolta:

Autamme sinua helpottamaan työtehtävien hallinnollista puolta. 24 Center Partner -sovelluksen avulla työtehtävien hallinnollinen puoli hoituu saumattomasti, jotta voit keskittyä omaan ammattitaitoon.

Haastattelimme aiemmin syksyllä 2023 ammattilaisverkostomme jäsentä. Lue lisää kumppanuusverkostosta ja verkoston jäsenen kokemuksista yhteistyöstä 

Olemme valmiita keskustelemaan kaikenlaisista yhteistyömahdollisuuksista sekä kartoittamaan, millainen sopimusmalli sopisi sinun liiketoimintaasi kaikista parhaiten.

Kiinnostuitko yhteistyömahdollisuuksista 24 Centerin kanssa? Ota yhteyttä ja kerromme sinulle lisää.  

 

Ajankohtaisimmat blogit

Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää
Turvallista joulua
Kodin huoltaminen

TOP 3 keinoa taloteknisesti turvalliseen jouluun

Joulu on täällä! Taloteknisesti vuodenaika on yksi kiireisimmistä, kun kotona siivotaan, tehdään mahdollisesti suurempia puhdistustöitä ja keittiössä valmistellaan toinen toistaan herkullisempia ruokia. Kotitöiden pyörteissä saattaa

Lue lisää
Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.