Nopeus ja laatu
ovat lupauksemme

Yksi soitto riittää. Talotekniikan päivystypalvelu 24/7 sinun tukenasi.

Nopeus ja laatu ovat lupauksemme

Yksi soitto riittää.
Talotekniikan päivystyspalvelu
24/7 sinun tukenasi.

24 Centerin toimintaperiaate

Haluamme ratkaista taloteknisen ongelmasi nopeasti ja luotettavasti ajankohdasta riippumatta. Tämän mahdollistaa alan innovatiivisin ja ainutlaatuisin palvelukonsepti, jossa ehkäisemme vahinkojen laajenemisen puhelinneuvonnassa ja välitämme toimeksiannot paikallisesti toimiville yhteistyökumppaneillemme, jotka hoitavat työn alusta loppuun sinun ehdoillasi. Hätäkeskusperiaate takaa sen, että yksi soitto riittää ja me hoidamme kaiken tarvittavan puolestasi.

Me 24 Centerillä tiedämme aina, kuka ammattilaisista pääsee nopeiten paikan päälle. Perinteisesti 24h päivystystä tarjoavat asentajat päivystävät kotonaan ja heräävät unenpöpperöisenä puheluusi tai pahimmassa tapauksessa eivät vastaa siihen lainkaan. 24 Centerin asiakaspalvelijat päivystävät vuoden jokaisena päivänä ja vastaavat puheluusi nopeasti. Ole valmiina esittämään tarkka kuvaus tarpeistasi sekä yhteystietosi. Tarvekartoituksen jälkeen kerromme selkeät hinnoitteluperusteemme. Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, otamme toimeksiantonne vastaan ja saat ammattilaisen paikan päälle jopa 15 minuutissa.

Annamme täyden tyytyväisyystakuun työn jäljelle ja seisomme mahdollisissa reklamaatiotilanteissa aina asiakkaan puolella.

Yhteistyökumppaneiden sertifikaatit

 

Vastaamme puheluusi heti 24/7/365

Vastaamme puheluusi heti 24/7/365

van

Lähetämme ammattilaisen
paikalle välittömästi

100

Annamme 100% tyytyväisyystakuun

Päivystämme jokaisena päivänä.
Soita ammattilainen paikalle!

247

Yhteydenottopyyntö
ei kiirellisissä asioissa


Päivystämme jokaisena päivänä.
Soita ammattilainen paikalle!

247-mobile

Yhteydenottopyyntö
ei kiirellisissä asioissa