Nopeus ja laatu
ovat lupauksemme

Yksi soitto riittää. Talotekniikan päivystyspalvelu sinun tukenasi 24/7.
Meiltä saat aina paikallisen ammattilaisen.

24 Center - Halu auttaa

”Elämä on täynnä ihmeitä. Välillä se tuntuu taistelulta, välillä menestykseltä. Silti se on aina ainutlaatuista – liian kallista hukattavaksi. Joskus tähän elämään tulee vaikeuksia. Talotekniikka pettää. Pieneltä kuulostava asia, mikä on aiheuttanut ihmisille valtavia ongelmia. On vaarana, että elämä suistuu jopa raiteiltaan. Meillä 24 Centerissä sydämenasiana on auttaa sinua näissä ongelmissa. Haluamme, että voit elää arkea ja pyhää mahdollisimman sujuvasti. Sen vuoksi, että elämäsi on täynnä ihmeitä.”

Toimintaperiaate

Katso video

24 Center on talotekniikan päivystyskeskus, josta saa avun aina nopeiten paikalle. Haluamme ratkaista talotekniset ongelmat nopeasti ja luotettavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Yksi soitto riittää.

Alan innovatiivisin ja ainutlaatuisin palvelukonsepti ehkäisee vahinkojen laajenemisen puhelinneuvonnassa ja lähettää avuksi nopeiten paikalle pääsevän asentajan. 24 Center on asiakkaan ainoa sopimuskumppani ja työn suorittaa alueella toimiva 24 Centerin yhteistyökumppani.

Perinteisesti 24h päivystystä tarjoavat asentajat päivystävät kotonaan ja heräävät unenpöpperöisenä puheluihin tai pahimmassa tapauksessa eivät vastaa niihin lainkaan. 24 Centerin hätäkeskusperiaate takaa sen, että yksi yhteydenotto riittää ja kaikki tarvittava hoidetaan asiakkaan puolesta.

24 Centerin asiakaspalvelijat päivystävät vuoden jokaisena päivänä ja vastaavat puheluihin nopeasti. Asiakkaan tulee olla valmiina esittämään tarkka kuvaus tarpeistaan sekä yhteystietonsa. Tarvekartoituksen jälkeen kerrotaan työlle selkeät hinnoitteluperusteet. Tehtyään toimeksiannon asiakas saa ammattilaisen paikan päälle jopa 15 minuutissa.

24 Center antaa täyden tyytyväisyystakuun työn jäljelle ja seisoo mahdollisissa reklamaatiotilanteissa aina asiakkaan puolella.

Sinua palvelee aina paikallinen ammattilainen!

24center Suomen kartta

Ota yhteyttä

Meihin saat yhteyden kätevästi puhelimella, sähköpostilla ja nettisivuillamme olevalla yhteydenottolomakkeella.

Toimeksiannon vastaanotto

Vastaamme yhteydenottoosi heti. Teemme tarvekartoituksen tarpeistasi. Kirjaamme yhteystietosi järjestelmäämme laadukkaan palvelun varmistamiseksi ja hyväksytämme hinnoitteluperusteemme.

Toimeksiannon käsittely

Selvitämme järjestelmämme avulla paikallisten ammattilaisten saatavuuden. Saat tekstiviestillä yhteistyökumppanimme yhteystiedot, kun hän on ottanut toimeksiannon suoritettavakseen.

Toimeksiannon suorittaminen

Yhteistyökumppanimme ottaa teihin heti yhteyttä sopiakseen työnteosta ja tarkemmista käytännön asioista ja aikataulusta. Yhteistyökumppanimme hoitaa työn alusta loppuun teitä palvellen.

Laskutus

Lähetämme teille laskun 10 päivän sisällä työn valmistumisesta. Laskulla on maksuaikaa 14 päivää. Suorituksen voi maksaa valitsemallaan maksutavalla (tilisiirto, verkkopankkimaksu, luottokorttimaksu, mobiilimaksu, osamaksu).

Palvelun kehittäminen

Lähetämme teille tilauksen jälkeen asiakaspalautekyselyn kehittääksemme toimintaamme. Arvomme kyselyyn vastanneiden kesken kuukausittain 50 euron GoGiftin superlahjakortin.

Selvityspyyntö

Valitettavasti emme aina onnistu palvelemaan teitä niin, kuin haluamme. Jaa kokemuksesi kanssamme palautelomakkeella tai [email protected] / [email protected]. Käsittelemme selvityspyyntösi mahdollisimman nopeasti korjataksemme virheemme.

Paras asiakaspalvelu

Selvityspyynnön käsittelyn jälkeen lähetämme teille uuden asiakaspalautekyselyn parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Kehitämme toimintaamme palautteenne perusteella.

Apua kaikkiin talotekniikan haasteisiin

Putkimies

Sähkömies

Lukkoseppä

Imuauto

Suurtehoimurointi

Automaatio

Erikoissiivous

Kylmälaite

Lasi

Paloturva

Jätä yhteydenottopyyntö!

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

Toivottu yhteydenottotapa:

Usein kysyttyä
24 Centeristä

24 Center on talotekniikan päivystyskeskus, joka tarjoaa laadukkaan palvelun taloteknisiin ongelmiin ajasta ja paikasta riippumatta. Asiakas saa avun yhdellä soitolla niin kiireellisiin hätätapauksiin kuin kiireettömiin arkitöihin.

24 Centerin toimipiste sijaitsee Vantaalla osoitteessa Robert Huberintie 3. Yhdestä toimipisteestä käsin 24 Center palvelee koko Suomea taloteknisissä ongelmissa. Suomen lisäksi 24 Center toimii Ruotsissa ja Norjassa. 24 Center on 100% suomalainen yritys ja palveluinnovaatio.

24 Center järjestää asiakkaan tilaaman työn sille talotekniikan ammattilaiselle, joka pääsee juuri asiakkaan haluamana ajankohtana paikalle.

Voit tehdä kotitalousvähennyksen asunnossasi tai vapaa-ajan asunnossasi tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä. Näitä ovat esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen, muiden huoneiden tai omakotitalon saunan remontit. Omakotitalon sähkö-, putki-, ja kaapelityöt kuuluvat myös kotitalousvähennyksen piiriin, kuten myös esimerkiksi ulkorakennuksen maalaus tai turvalukon asennus. Tarkempaa tietoa löydät verottajan sivuilta, jonne on listattu erilaisia töitä sen mukaan, kuuluvatko ne vähennyksen piiriin vai eivät: kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2023 on 2250 euroa henkilöltä. Kotitalousvähennys koskee vain työn osuutta. 40% työn osuudesta on vähennyskelpoista. Kun yrityksen laskulla on työn osuutta 5875 euroa, saat maksimivähennyksen.

Tyypillisiä vahinkoja, joita kotivakuutus korvaa ovat putkiston tai siihen kytkettyjen laitteiden rikkoutumisesta aiheutuneet vesivahingot sekä palo-, savu- ja nokivahingot. Korvauksen määrään vesivahingoissa vaikuttaa rikkoutuneen laitteen tai putkiston ikä.

Soita silti. 24 Centerin asiakaspalvelijoilla on halu auttaa asiakasta hädässä kuin hädässä. Puhelu maksaa 0,99 €/min + pvm tai mpm, mutta moni asia voi ratketa jo kotikonstein asiakaspalvelijoidemme kokemukseen perustuvien vinkkien avulla.

24 Center palvelee myös ei-kiireellisissä tilauksissa. Vähintään kolmen arkipäivän päähän tilatuissa töissä on myös edullisempi tuntiveloitus. Voit tehdä tilauksen itse verkkotilauksena nettisivuillamme osoitteessa 24center.fi/verkkotilaus