Nopeus ja laatu
ovat lupauksemme

Yksi soitto riittää. Talotekniikan päivystyspalvelu sinun tukenasi 24/7.
Meiltä saat aina paikallisen ammattilaisen.

24 Center - Halu auttaa

”Elämä on täynnä ihmeitä. Välillä se tuntuu taistelulta, välillä menestykseltä. Silti se on aina ainutlaatuista – liian kallista hukattavaksi. Joskus tähän elämään tulee vaikeuksia. Talotekniikka pettää. Pieneltä kuulostava asia, mikä on aiheuttanut ihmisille valtavia ongelmia. On vaarana, että elämä suistuu jopa raiteiltaan. Meillä 24 Centerissä sydämenasiana on auttaa sinua näissä ongelmissa. Haluamme, että voit elää arkea ja pyhää mahdollisimman sujuvasti. Sen vuoksi, että elämäsi on täynnä ihmeitä.”

Toimintaperiaate

Katso video

24 Center on talotekniikan hätäkeskus, josta saa avun aina nopeiten paikalle. Haluamme ratkaista talotekniset ongelmat nopeasti ja luotettavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Yksi soitto riittää.

Alan innovatiivisin ja ainutlaatuisin palvelukonsepti ehkäisee vahinkojen laajenemisen puhelinneuvonnassa ja lähettää avuksi nopeiten paikalle pääsevän asentajan. 24 Center on asiakkaan ainoa sopimuskumppani ja työn suorittaa alueella toimiva 24 Centerin yhteistyökumppani.

Perinteisesti 24h päivystystä tarjoavat asentajat päivystävät kotonaan ja heräävät unenpöpperöisenä puheluihin tai pahimmassa tapauksessa eivät vastaa niihin lainkaan. 24 Centerin hätäkeskusperiaate takaa sen, että yksi yhteydenotto riittää ja kaikki tarvittava hoidetaan asiakkaan puolesta.

24 Centerin asiakaspalvelijat päivystävät vuoden jokaisena päivänä ja vastaavat puheluihin nopeasti. Asiakkaan tulee olla valmiina esittämään tarkka kuvaus tarpeistaan sekä yhteystietonsa. Tarvekartoituksen jälkeen kerrotaan työlle selkeät hinnoitteluperusteet. Tehtyään toimeksiannon asiakas saa ammattilaisen paikan päälle jopa 15 minuutissa.

24 Center antaa täyden tyytyväisyystakuun työn jäljelle ja seisoo mahdollisissa reklamaatiotilanteissa aina asiakkaan puolella.

Sinua palvelee aina paikallinen ammattilainen!

24center Suomen kartta

Ota yhteyttä

Meihin saat yhteyden kätevästi puhelimella, sähköpostilla ja nettisivuillamme olevalla yhteydenottolomakkeella.

Toimeksiannon vastaanotto

Vastaamme yhteydenottoosi heti. Teemme tarvekartoituksen tarpeistasi. Kirjaamme yhteystietosi järjestelmäämme laadukkaan palvelun varmistamiseksi ja hyväksytämme hinnoitteluperusteemme.

Toimeksiannon käsittely

Selvitämme järjestelmämme avulla paikallisten ammattilaisten saatavuuden. Saat tekstiviestillä yhteistyökumppanimme yhteystiedot, kun hän on ottanut toimeksiannon suoritettavakseen.

Toimeksiannon suorittaminen

Yhteistyökumppanimme ottaa teihin heti yhteyttä sopiakseen työnteosta ja tarkemmista käytännön asioista ja aikataulusta. Yhteistyökumppanimme hoitaa työn alusta loppuun teitä palvellen.

Laskutus

Lähetämme teille laskun 10 päivän sisällä työn valmistumisesta. Laskulla on maksuaikaa 14 päivää. Suorituksen voi maksaa valitsemallaan maksutavalla (tilisiirto, verkkopankkimaksu, luottokorttimaksu, mobiilimaksu, osamaksu).

Palvelun kehittäminen

Lähetämme teille tilauksen jälkeen asiakaspalautekyselyn kehittääksemme toimintaamme. Arvomme kyselyyn vastanneiden kesken kuukausittain 100 euron Stockmannin lahjakortin.

Selvityspyyntö

Valitettavasti emme aina onnistu palvelemaan teitä niin, kuin haluamme. Jaa kokemuksesi kanssamme palautelomakkeella tai [email protected] / [email protected] Käsittelemme selvityspyyntösi mahdollisimman nopeasti korjataksemme virheemme.

Paras asiakaspalvelu

Selvityspyynnön käsittelyn jälkeen lähetämme teille uuden asiakaspalautekyselyn parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Kehitämme toimintaamme palautteenne perusteella.

Puhelin ikoni

Vastaamme puheluusi heti
24/7/365

pakettiauto ikoni

Lähetämme ammattilaisen
paikalle välittömästi

100% ikoni

Annamme 100%
tyytyväisyystakuun

Päivystämme jokaisena päivänä.
Soita ammattilainen paikalle!

247 ympärivuorokauden

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

    Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää