Nopeus ja laatu
ovat lupauksemme

Yksi soitto riittää. Talotekniikan päivystyspalvelu sinun tukenasi 24/7.
Meiltä saat aina paikallisen ammattilaisen.

24 Center - Halu auttaa

”Elämä on täynnä ihmeitä. Välillä se tuntuu taistelulta, välillä menestykseltä. Silti se on aina ainutlaatuista – liian kallista hukattavaksi. Joskus tähän elämään tulee vaikeuksia. Talotekniikka pettää. Pieneltä kuulostava asia, mikä on aiheuttanut ihmisille valtavia ongelmia. On vaarana, että elämä suistuu jopa raiteiltaan. Meillä 24 Centerissä sydämenasiana on auttaa sinua näissä ongelmissa. Haluamme, että voit elää arkea ja pyhää mahdollisimman sujuvasti. Sen vuoksi, että elämäsi on täynnä ihmeitä.”

Toimintaperiaate

24 Center on talotekniikan päivystyskeskus, jossa tiedämme aina kuka ammattilaisista pääsee nopeiten paikalle. Haluamme ratkaista talotekniset ongelmat nopeasti ja luotettavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Välitämme toimeksiannon nopeiten kohteeseen pääsevälle asennusliikeelle. Yksi yhteydenotto riittää.

Talotekniikkapalvelukonseptimme on alan innovatiivisin ja ainutlaatuisin palvelukonsepti, jossa ehkäisemme vahinkojen laajenemisen puhelinneuvonnassa ja välitämme toimeksiannot paikallisesti toimiville yhteistyökumppaneillemme, jotka hoitavat työn alusta loppuun sinun ehdoillasi.

Hätäkeskusperiaate takaa sen, että yksi yhteydenotto riittää ja me hoidamme kaiken tarvittavan puolestasi.

Me 24 Centerillä tiedämme aina, kuka ammattilaisista pääsee nopeiten paikan päälle. Perinteisesti 24h päivystystä tarjoavat asentajat päivystävät kotonaan ja heräävät unenpöpperöisenä puheluusi tai pahimmassa tapauksessa eivät vastaa siihen lainkaan.

24 Centerin asiakaspalvelijat päivystävät vuoden jokaisena päivänä ja vastaavat puheluusi nopeasti. Ole valmiina esittämään tarkka kuvaus tarpeistasi sekä yhteystietosi. Tarvekartoituksen jälkeen kerromme selkeät hinnoitteluperusteemme. Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, niin otamme toimeksiantonne vastaan ja saat ammattilaisen paikan päälle jopa 15 minuutissa.

Annamme täyden tyytyväisyystakuun työn jäljelle ja seisomme mahdollisissa reklamaatiotilanteissa aina asiakkaan puolella.

Sinua palvelee aina paikallinen ammattilainen!

Ota yhteyttä

Meihin saat yhteyden kätevästi puhelimella, sähköpostilla, nettisivuillamme olevalla yhteydenottolomakkeella tai Pikatilausportaalilla.

Toimeksiannon vastaanotto

Vastaamme yhteydenottoosi heti. Teemme tarvekartoituksen tarpeistasi. Kirjaamme yhteystietosi järjestelmäämme laadukkaan palvelun varmistamiseksi ja hyväksytämme hinnoitteluperusteemme.

Toimeksiannon välittäminen

Välitämme toimeksiannon järjestelmämme avulla paikalliselle asennusliikkeelle. Saat tekstiviestillä yhteistyökumppanimme yhteystiedot, kun hän on ottanut toimeksiannon suoritettavaksi.

Toimeksiannon suorittaminen

Yhteistyökumppanimme ottaa teihin heti yhteyttä sopiakseen työnteosta ja tarkemmista käytännön asioista ja aikataulusta. Yhteistyökumppanimme hoitaa työn alusta loppuun asiakasta palvellen.

Laskutus

Lähetämme teille laskun 10 päivän sisällä työn valmistumisesta. Toivomme nopeaa laskun maksua. Kiitämme laskun maksusta ja luottamuksesta palveluamme kohtaan.

Palvelun kehittäminen

Lähetämme teille tilauksen jälkeen asiakaspalautekyselyn kehittääksemme toimintaamme. Arvomme kyselyyn vastanneiden kesken kuukausittain 200 euron Stockmannin lahjakortin.

Lähetä selvityspyyntö

Valitettavasti emme aina onnistu palvelemaan teitä niin, kuin haluamme. Jaa kokemuksesi kanssamme palautelomakkeella tai [email protected] / [email protected] Käsittelemme selvityspyyntösi mahdollisimman nopeasti asiakasta kuunnellen ja korjataksemme virheemme.

Paras asiakaspalvelu

Selvityspyynnön käsittelyn jälkeen lähetämme teille asiakaspalautekyselyn parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Arvomme kyselyyn vastanneiden kesken kuukausittain 200 euron Stockmannin lahjakortin. Kehitämme toimintaamme palautteenne perusteella.

Vastaamme puheluusi heti
24/7/365

Lähetämme ammattilaisen
paikalle välittömästi

Annamme 100%
tyytyväisyystakuun

Päivystämme jokaisena päivänä.
Soita ammattilainen paikalle!

Yhteydenottopyyntö
ei kiirellisissä asioissa

Päivystämme jokaisena päivänä.
Soita ammattilainen paikalle!

Yhteydenottopyyntö
ei kiirellisissä asioissa