oven avaus

Oven avaus

Kerrostaloasunnon oven avaus kiireellisenä arkityönä avaimen katkettua lukkopesään.

24 Centerin päivystyskeskus sai eräänä tiistaipäivänä soiton asiakkaalta, joka tarvitsi pikaista apua lukkoasiassa. Mies oli itse töissä, ja hänen lapsensa oli ollut tulossa tavalliseen tapaan koulusta kotiin. Lapsen avain oli katkennut lukkoon, eikä sisälle siis voitu päästä. Tarvittiin lukkoseppää kiireellisesti, jotta lapsi pääsisi sisälle.

Toimeksianto kirjattiin päivystyskeskuksessa seuraavasti ylös: “Kerrostaloasunnon oveen on katkennut avain. Lukkoseppä tarvitaan korjaamaan asia. Asiakas on itse vielä töissä, soitto asiakkaan lapsen numeroon. Odottaa rappukäytävässä. Paikalle heti!”

Lukkoseppä tuli paikalle alle 30 minuutissa ja ovi “rokkasi” jälleen. Asiakas oli palveluun erittäin tyytyväinen. Palaute työstä kuului näin “Lapset oventakana avain katkeneena lukkoon ja itse töissä. Hienosti saatiin ongelma hoidettua. Kiitos.”. “Hyvää nopeaa ja asiallista. Suosittelen.”. “En ollut itse kuin puhelimitse yhteyksissä, mutta lasten palaute.”

Lukkosepän loppuraportti tilanteesta oli lyhyt ja ytimekäs “Huoneiston oven lukko rikki, ei avaudu avaimella. Avainpesä vaihdettu uuteen”.

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:

Työn osuus: 198,00e
Huoltoautokorvaus: 69,00e
Avainpesä ja suojarengas: 110,03e
Yhteensä: 377,03e

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.