On aika hankkia uusi kiuas!

Valitse kiuas - Osta erikseen tai asennettuna

+199€ asennus*

+199€ asennus*

+199€ asennus*

Uusi kiuas toimitettuna ja asennettuna 5 arkipäivän sisällä!

Ilmainen toimitus.

 *) Alkaen-hinta sisältää kiukaan asennuspalvelun Uudenmaan alueella. Hinta ei sisällä: mahdollisia lisätöitä perusasennuksen lisäksi, kiuaskiviä, kiuaskivien latomista, vanhan kiukaan kierrätystä ja poisvientiä eikä matkakuluja Uudenmaan ulkopuolelle. Voit ostaa nämä lisäpalveluina.

Tutustu Helo kiuas-malleihin

275€
+199€ asennus

Hanko 60 STJ sis. alv ja asennus!

HANKO 60 STJ - Edullinen design kiuas pieneen tilaan

Hanko-sähkökiuas on modernisti muotoiltu, kompaktin kokoinen tehopakkaus, joka sopii pienempäänkin tilaan. Suositus saunan koolle 5-9m3. Hanko on kevyt ja erittäin nopea asentaa. Hanko STJ -mallissa on sisäänrakennettu termostaatti ylärajanollauksella sekä ajastin 3 + 9 h. Hanko on valmistettu käsin Suomessa parhaista raaka-aineista. Se on huolellisen suunnittelutyön tulos; alansa huippua olevat suunnittelijat tekivät yhteistyötä ja näin syntyi kiuas, joka täyttää vaativimmankin saunojan toiveet

600€
+199€ asennus

Ringo 80 STJ sis. alv ja asennus!

RINGO 80 STJ - lattialle asennettava tehopakkaus

Helo Ringo black 80 STJ WT sekä kustannustehokas että energiatehokas kiuasratkaisu. Voit nauttia erilaisista saunomistavoista älykkäällä kiuasteknologialla, joka tarjoaa perinteiset löylyt tai höyrysaunan. Höyry kehitetään ilman lisävirtaa tai -tekniikkaa. Tämä innovatiivinen kiuas on WT-tekniikalla valmistettu. WT-tekniikka aiheuttaa vain vähän hiilidioksidipäästöjä, mutta vie saunanautinnon huippuunsa. 

1200€
+199€ asennus

Rocher 105 sis. alv ja asennus!

ROCHER STJ - tyylikästä suomalaista muotoilua

Kotimainen sähkökiuas Helo Rocher on korkealaatuinen pilarikiuas laadukkaiden löylyjen ystäville. Tämän kiukaan ylellinen ja luksusluokkainen muotoilu on todellinen katseiden vangitsija. Näyttävässä Rocher kiukaassa on huimat 100 kiloa kiuaskiviä tyylikkäässä teräskehikossa. Sen täyspitkät vastukset lämmittävät kiukaan koko pituudeltaan ja takaavat lämpöiset, kosteat sekä miellyttävät löylyt. Myös lauteisiin upotettavissa oleva Helo Rocher 105 Elite sähkökiuas on tehokkuudeltaan 10,5 kW ja se tarjoaa tehokkaat löylyt 9-15 kuutiometrin saunahuoneisiin. Moderni ohjauskeskus Elite Free sisältyy kiukaan hintaan. Sijoita Rocher kiuas lähes minne tahansa saunahuoneeseesi ja vie saunasi design täysin uudelle tasolle!

Tilaa uudet kiuaskivet samalla! Kivet toimitetaan samassa toimituksessa kiukaan kanssa. Kiuaskivet ovat laadukasta vulkaniittia. Laadukkaat ja kestävät kiuaskivet antavat erittäin hyvät löylyt! Kiuaskivet alkaen 40kg / 20€ sis alv. 

Helo_saunakivet_vulkaniitti

Kiuas kotiin toimitettuna ja asennettuna - nopeasti ja vaivattomasti !

24 Center on 100% Suomalainen palveluinnovaatio! 24 Centerin kautta saat sekä kiukaan että asennuksen nopeasti ja vaivattomasti! Ainutlaatuisen palveluprosessimme ansiosta tarjoamme markkinoiden nopeimman vasteajan sekä alan edistyneemmän asiakaskokemuksen.

NÄIN HOMMA ETENEE

1.
Täytä tilauslomake

Täytä tilauslomake. Tilauslomakkeen täyttö ei ole vielä sitova tilaus ja tilaus vahvistetaan vasta maksun yhteydessä. Soitamme sinulle vielä saman vuorokauden aikana. 

2.
Vahvista tilaus

24 Centerin asiakaspalvelija soittaa sinulle vuorokauden sisällä tilauksesta vahvistaakseen tilauksen yksityiskohdat ja lähettää maksulinkin. Tilaus vahvistetaan maksulinkin kautta. Kun tilaus on vahvistettu, saat sähköpostiisi tilauksenseurantalinkin. 

3.
Sovi asennus

Tilausvahvistuksen jälkeen välitämme työn asentajalle ja asentaja soittaa sinulle 1-2 arkipäivän kuluessa sopiakseen asennusajankohdan.  Toimitus ja asennus tapahtuu 5 arkipäivän sisällä tilausvahvistuksesta. 

Tilaus vahvistetaan maksulinkin kautta. Tuote- ja asennuspalvelupaketit tulee maksaa verkkokaupan kassa-sivulla tilauksenteon yhteydessä. Toimitusaika alkaa maksunvahvistuksesta. Maksu hoidetaan Paytrailin maksupalvelun kautta valitulla maksutavalla (pankkimaksut, luottokorttimaksut, mobiilimaksutavat, osamaksupalvelut).

24 Center Paytrail_maksuehdot

Tilauslomake

Tilauslomakkeen lähettäminen ei ole vielä sitova tilaus. Soitamme sinulle lomakkeen lähetyksen jälkeen vuorokauden sisällä ja vahvistamme tilauksen yksityiskohdat. Samalla lähetämme maksulinkin.  Tilaus vahvistetaan maksulinkin kautta. 

Tilaus vahvistetaan maksulinkin kautta. Tuote- ja asennuspalvelupaketit tulee maksaa tilaamisen jälkeen saamasi maksulinkin kautta. Toimitusaika alkaa maksunvahvistuksesta. Maksu hoidetaan Paytrailin maksupalvelun kautta valitulla maksutavalla (pankkimaksut, luottokorttimaksut, mobiilimaksutavat, osamaksupalvelut).

24 Center lyhyesti

Katso video

Haluamme ratkaista talotekniset ongelmat nopeasti ja luotettavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Yksi soitto riittää.

Alan innovatiivisin ja ainutlaatuisin palvelukonsepti ehkäisee vahinkojen laajenemisen ja lähettää avuksi nopeiten paikalle pääsevän asentajan. 24 Centerin asiakaspalvelijat päivystävät vuoden jokaisena päivänä ja vastaavat puheluihin nopeasti. Tarvekartoituksen jälkeen kerrotaan työlle selkeät hinnoitteluperusteet. 24 Center on asiakkaan ainoa sopimuskumppani ja työn suorittaa alueella toimiva yhteistyökumppani. Tehtyään toimeksiannon asiakas saa ammattilaisen paikan päälle jopa 15 minuutissa. * 

24 Center tekee avun saamisesta vaivatonta – myös kiireettömiin töihin

Aina työ ei ole hätätyötä vaan ammattilaiset voi tilata myös etukäteen itselle sopivaan aikaan. Näin homma saadaan hoidettua helposti ilman vaihtoehtoisten palveluntarjoajien työlästä kartoittamista ja kilpailuttamista. Samalla välttyy työn tekemisen aikataulujen koordinoinnilta. 24 Centerin kautta voi tilata ammattilaisen paikalle myös kiireettömänä, juuri sellaiseen ajankohtaan kun sen on itselle sopivinta, ei silloin kun asentajalle sopii tai on vapaata kalenterissa. 

(*Asiakaspalautteen perusteella 11% on saanut avun 15 minuutissa, yli 70% alle 2 tunnissa) 

Me autamme löytämään lähimmän päivystävän ammattilaisen.
Yksi soitto riittää!

24center Suomen kartta

Apua kaikkiin talotekniikan haasteisiin

Putkimies

Sähkömies

Lukkoseppä

Imuauto

Suurtehoimurointi

Automaatio

Erikoissiivous

Kylmälaite

Lasi

Paloturva

Jätä yhteydenottopyyntö!

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

Usein kysyttyä
24 Centeristä

24 Center on talotekniikan päivystyskeskus, joka tarjoaa laadukkaan palvelun taloteknisiin ongelmiin ajasta ja paikasta riippumatta. Asiakas saa avun yhdellä soitolla niin kiireellisiin hätätapauksiin kuin kiireettömiin arkitöihin.

24 Centerin toimipiste sijaitsee Vantaalla osoitteessa Robert Huberintie 3. Yhdestä toimipisteestä käsin 24 Center palvelee koko Suomea taloteknisissä ongelmissa. Suomen lisäksi 24 Center toimii Ruotsissa ja Norjassa. 24 Center on 100% suomalainen yritys ja palveluinnovaatio.

24 Center järjestää asiakkaan tilaaman työn sille talotekniikan ammattilaiselle, joka pääsee juuri asiakkaan haluamana ajankohtana paikalle.

Voit tehdä kotitalousvähennyksen asunnossasi tai vapaa-ajan asunnossasi tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä. Näitä ovat esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen, muiden huoneiden tai omakotitalon saunan remontit. Omakotitalon sähkö-, putki-, ja kaapelityöt kuuluvat myös kotitalousvähennyksen piiriin, kuten myös esimerkiksi ulkorakennuksen maalaus tai turvalukon asennus. Tarkempaa tietoa löydät verottajan sivuilta, jonne on listattu erilaisia töitä sen mukaan, kuuluvatko ne vähennyksen piiriin vai eivät: kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2023 on 2250 euroa henkilöltä. Kotitalousvähennys koskee vain työn osuutta. 40% työn osuudesta on vähennyskelpoista. Kun yrityksen laskulla on työn osuutta 5875 euroa, saat maksimivähennyksen.

Tyypillisiä vahinkoja, joita kotivakuutus korvaa ovat putkiston tai siihen kytkettyjen laitteiden rikkoutumisesta aiheutuneet vesivahingot sekä palo-, savu- ja nokivahingot. Korvauksen määrään vesivahingoissa vaikuttaa rikkoutuneen laitteen tai putkiston ikä.

Soita silti. 24 Centerin asiakaspalvelijoilla on halu auttaa asiakasta hädässä kuin hädässä. Puhelu maksaa 0,99 €/min + pvm tai mpm, mutta moni asia voi ratketa jo kotikonstein asiakaspalvelijoidemme kokemukseen perustuvien vinkkien avulla.

24 Center palvelee myös ei-kiireellisissä tilauksissa. Vähintään kolmen arkipäivän päähän tilatuissa töissä on myös edullisempi tuntiveloitus. Voit tehdä tilauksen itse verkkotilauksena nettisivuillamme osoitteessa 24center.fi/verkkotilaus