Erikoissiivooja

Paikalle kun sinä haluat

Yksi soitto riittää. Talotekniikan apu aina sinun tukenasi. Olemme ainoa sopimuskumppanisi, sinua palvelee paikallinen erikoissiivooja.

0,99 €/min + pvm tai mpm

Erikoissiivouspalvelut 24/7

Onko tapahtunut ympäristövahinko vai pitääkö kuollut kissa poistaa ullakolta? Päivystävät erikoissiivoojamme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa siivoustarpeissasi hajunpoistosta vaarallisiin töihin.

Siivous

Puhdistus

Vaaralliset aineet

Erikoissiivoustyöt

Erikoissiivouspäivystys

Omaisuuden suojaukset

Ympäristövahingontorjunta

Tuholaistorjunta

Jälkivahinkotyöt

Vesivahinkosiivous

Tilapäiskäymälät

Vaihtolavapalvelut

Hajunpoisto

Desifioinnit

Kalmapuhdistukset

Graffittien poistot

Aineiden käsittely

Yllättävä tilanne, johon tarvitset erikoissiivousta?

Vahingon sattuessa aikaa ei koskaan jää hukattavaksi ja osaavan erikoissiivoojan löytäminen nopeasti on ensiarvoisen tärkeää. Reagoimalla ongelmaan välittömästi ja soittamalla päivystykseemme säästät aikaa ja vaivaa.

Katso video

Sinua palvelee aina paikallinen erikoissiivooja!

Toimimme hätäkeskusperiaatteella ja reagoimme välittömästi kaikkiin tarpeisiisi. Paikallinen erikoissiivooja tuntee asuinalueen ja parhaimmillaan jopa sen rakennuskannan, löytää perille nopeasti ja tekee tarvittavat työt käden käänteessä. Ehkäisemme vahinkojen laajenemisen puhelinneuvonnassa ja lähetämme osaavan erikoissiivoojan paikalle jopa 15 minuutissa.

0,99 €/min + pvm tai mpm

Olemme mukanasi alusta loppuun

Turhauttaako se, että joudut kontaktoimaan useita asentajia vain saadaksesi tietää ettei tekijä ehdi ottaa lisää keikkoja?


Yhteydenotto ja tilaus


 

Tilauksen jälkeen saat linkin seurantasivulle

Kumppanimme hyväksyy keikan ja ottaa sinuun yhteyttä

 


 

Kumppanimme raportoi reaaliaikaisen tiedon työn etenemisestä


Laskutus ja palaute

Yhteydenotto ja tilaus

Saat tilausvahvistuksen ja linkin seurantasivulle

Kumppani hyväksyy keikan ja ottaa sinuun yhteyttä

Saat sovelluksestamme reaaliaikaisen tiedon työn etenemisestä

Laskutus ja palaute

Hinnoittelu

Erikoissiivous

 

90 €/h

 

Arkisin 7.00-15.00
(väh. 3 arkipv päähän)

 

110 €/h

 

Arkisin 7.00-15.00

 

210€/h

(min. 2 h)

Arkisin 15.00-07.00
Lauantaisin 7.00-18.00

 

250€/h

(min. 2 h)

Pyhänä

Hinnoittelu ajankohdan mukaan

24 Centerillä hinta määräytyy ajankohdan, työn laajuuden ja materiaalimenekin mukaan. Palvelut hinnoitellaan arkityöksi useimmilla aloilla ma-pe kello 07-15. Muina aikoina tehtävät työt ovat pääsääntöisesti päivystystyötä. Alakohtaiset, ajantasaiset hinnat saat myös asiakaspalvelustamme. Hinnat vahvistetaan tilaajalla aina ennen työn toimeenpanoa.

*) Työn osuuteen sisältyy myös matkoihin ja tukitoimiin kulunut aika (esim. tukku- ja jäteasemakäynnit). Huomioitava tuntien minimilaskutus. Minimituntilaskutus alakohtaisen yleisen käytännön mukaan. Useimmilla aloilla minimituntilaskutus on 2h. Tuntiveloitus on asentajakohtainen. Joissakin töissä voidaan tarvita useampaa asentajaa (esim. raskaat työt).

Tehtyjä toimeksiantoja

Mitä ihmiset kertovat palveluistamme?

Tätä mieltä asiakkaat ovat palveluistamme:

Jätä yhteydenottopyyntö!

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

Erikoissiivooja 24/7

Onko tapahtunut ympäristövahinko vai pitääkö kuollut kissa poistaa ullakolta? Päivystävät erikoissiivoojamme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa siivoustarpeissasi hajunpoistosta vaarallisiin töihin.

Helsinki

Vantaa

Espoo

Hämeenlinna

Joensuu

Jyväskylä

Vaasa

Kotka

Kouvola

Kuopio

Lahti

Lappeenranta

Mikkeli

Oulu

Pori

Rovaniemi

Salo

Seinäjoki

Tampere

24center Suomen kartta

Usein kysyttyä
24 Centeristä

24 Center on talotekniikan päivystyskeskus, joka tarjoaa laadukkaan palvelun taloteknisiin ongelmiin ajasta ja paikasta riippumatta. Asiakas saa avun yhdellä soitolla niin kiireellisiin hätätapauksiin kuin kiireettömiin arkitöihin.

24 Centerin toimipiste sijaitsee Vantaalla osoitteessa Robert Huberintie 3. Yhdestä toimipisteestä käsin 24 Center palvelee koko Suomea taloteknisissä ongelmissa. Suomen lisäksi 24 Center toimii Ruotsissa ja Norjassa. 24 Center on 100% suomalainen yritys ja palveluinnovaatio.

24 Center järjestää asiakkaan tilaaman työn sille talotekniikan ammattilaiselle, joka pääsee juuri asiakkaan haluamana ajankohtana paikalle.

Voit tehdä kotitalousvähennyksen asunnossasi tai vapaa-ajan asunnossasi tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä. Näitä ovat esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen, muiden huoneiden tai omakotitalon saunan remontit. Omakotitalon sähkö-, putki-, ja kaapelityöt kuuluvat myös kotitalousvähennyksen piiriin, kuten myös esimerkiksi ulkorakennuksen maalaus tai turvalukon asennus. Tarkempaa tietoa löydät verottajan sivuilta, jonne on listattu erilaisia töitä sen mukaan, kuuluvatko ne vähennyksen piiriin vai eivät: kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2023 on 2250 euroa henkilöltä. Kotitalousvähennys koskee vain työn osuutta. 40% työn osuudesta on vähennyskelpoista. Kun yrityksen laskulla on työn osuutta 5875 euroa, saat maksimivähennyksen.

Tyypillisiä vahinkoja, joita kotivakuutus korvaa ovat putkiston tai siihen kytkettyjen laitteiden rikkoutumisesta aiheutuneet vesivahingot sekä palo-, savu- ja nokivahingot. Korvauksen määrään vesivahingoissa vaikuttaa rikkoutuneen laitteen tai putkiston ikä.

Soita silti. 24 Centerin asiakaspalvelijoilla on halu auttaa asiakasta hädässä kuin hädässä. Puhelu maksaa 0,99 €/min + pvm tai mpm, mutta moni asia voi ratketa jo kotikonstein asiakaspalvelijoidemme kokemukseen perustuvien vinkkien avulla.

24 Center palvelee myös ei-kiireellisissä tilauksissa. Vähintään kolmen arkipäivän päähän tilatuissa töissä on myös edullisempi tuntiveloitus. Voit tehdä tilauksen itse verkkotilauksena nettisivuillamme osoitteessa 24center.fi/verkkotilaus

Ajankohtaisimmat blogit

erikoissiivous äkillisseen tarpeeseen
Erikoissiivous

Erikoissiivous äkilliseen tarpeeseen

Erikoissiivous äkilliseen tarpeeseen ympäri vuorokauden Erikoissiivous on yksi 24 Centerin palveluista. Elämä on välillä yhtä vuoristorataa. Vahinkoja sattuu aina välillä ja tilanteet vaihtelee laidasta laitaan.

Lue lisää
erikoissiivous äkillisseen tarpeeseen
Erikoissiivous

Erikoissiivous äkilliseen tarpeeseen

Erikoissiivous äkilliseen tarpeeseen ympäri vuorokauden Erikoissiivous on yksi 24 Centerin palveluista. Elämä on välillä yhtä vuoristorataa. Vahinkoja sattuu aina välillä ja tilanteet vaihtelee laidasta laitaan.

Lue lisää