omakotitalon lukkopäivystys

Oksat pois – omakotitalon lukosta päivystystyönä

Kuopiolainen perhe oli palaamassa juhannuksenvietosta kotiinsa torstai-iltana. Kello oli noin 21.08. Juhannus oli sujunut mitä leppoisimmin kesämökillä rentoutuen. Oli kuitenkin aika palata arkeen. Illan tullen perhe ajeli kotipihaan. Kaikki olivat ajomatkan uuvuttamina täysin valmiita yölevolle. Perheen isä nousi autosta ensimmäisenä ja asteli kotiovelle. Hän työnsi avaimen lukkoon – tai yritti työntää. Jokin oli pielessä. Avain ei mennyt millään perille asti. Avainpesään oli jotenkin päätynyt pieniä oksan palasia. Ovea ei saanut auki. Nopeasti selvisi, että ongelma ei tahdo ratketa millään.

Aikansa yritettyään tuloksetta poistaa lukosta sinne kuulumatonta esinettä, alkoi perhe turhautua. Äidin pinna alkoi kiristyä, sillä oli jo myöhä, ja aikainen työaamu puski päälle kovaa vauhtia. Hän päätti soittaa ensimmäiselle päivystävälle lukkosepälle, joka netistä löytyy.

24 Centerin asiakaspalvelusta vastattiin, ja asiakas kertoi huolensa asiakaspalvelijalle. Kohteen tiedot otettiin ylös rauhallisesti ja ovi luvattiin avata asianmukaisella kiireellisyydellä. Perhe jäi odottamaan apua huojentuneena. Hetken päästä lukkoseppä soitti asiakkaalle ja ilmoitti olevansa matkalla. Hetken kuluttua lukkoseppä saapui paikalle. Lukkoseppä purki koko lukon, puhdisti sen ja korjasi lukon ennalleen. Perhe pääsi kotiinsa.

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:

Työn osuus: 396,00 e
Huoltoautokorvaus: 69,00 e
Materiaalit: 90,56 e
Sovittu alennus: -85,56 e
Yhteensä: 470,00

Asiakas vaikutti palautekyselyn perusteella varsin tyytyväiseltä 24 Centerin toimintaan. Vapaa palaute kuului näin: ”Kiinnitin heti huomiota ilahduttavan kohteliaaseen ja ystävälliseen asiakaspalveluun! Erittäin hyvä ja ystävällinen palvelu! Hienoa, että näin näppärä palvelu on olemassa. Hinta-arvio puhelimessa poikkesi hieman laskun summasta, mutta asiasta tiedusteltuani 24 Center hoiti asian loistavasti ja asiakaslähtöisesti laskuttajalle vain puhelimessa ilmoitetun alemman summan. Tästä jäi hyvä mieli ja käytän palveluitanne mielellään uudestaan, jos tulee tarvetta.”

Arvosanaksi asteikolla 1-10 asiakas antoi asentajallemme ja asiakaspalvelijallemme kummallekin täyden kympin. Tällaista palautetta on aina hienoa lukea, ja juuri tällainen palaute ruokkii nälkäämme olla maailman paras, uniikki talotekniikan palvelu.

Ajankohtaisimmat blogit

Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää
Turvallista joulua
Kodin huoltaminen

TOP 3 keinoa taloteknisesti turvalliseen jouluun

Joulu on täällä! Taloteknisesti vuodenaika on yksi kiireisimmistä, kun kotona siivotaan, tehdään mahdollisesti suurempia puhdistustöitä ja keittiössä valmistellaan toinen toistaan herkullisempia ruokia. Kotitöiden pyörteissä saattaa

Lue lisää
Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.