Lukkoseppä

Paikalle kun sinä haluat

Yksi soitto riittää. Talotekniikan apu aina sinun tukenasi. Olemme ainoa sopimuskumppanisi, sinua palvelee paikallinen lukkoseppä.

0,99 €/min + pvm tai mpm

Lukkoseppä palvelut 24/7

Onko avaimesi jäänyt sisälle vai tarvitsetko lukitusjärjestelmän modernisointia? Päivystävät lukkoseppämme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa turva-alan ongelmissa ovenavauksista remontteihin.

Ovenavaukset

Asennustyöt

Korjaukset

Lukkotyöt

Lukkopäivystys

Lukkojen avaus

Sarjoitus

Huollot

Vikatilojen korjaus

Ovi lukossa ja avaimet sisällä?

Joskus se pahin tapahtuu: olet kotiovella ja etsit avaimia, käännät taskut ja käsilaukun, palaat autolle ja tutkit penkinaluset ja mietit kuumeisesti missä viimeksi näit kotiavaimesi. Tai käännät avainta lukossa ja naps – avain napsahtaa poikki ja jää lukon sisälle. Näissä ja monissa muissa tilanteissa auttaa lukkoseppä. Kun jäät vahingossa oman kodin ulkopuolelle ilman avaimia tai lukkovian sattuessa, nopeus on valttia. Mukana voi olla ruokakassi tai itkevä lapsi tai sisällä lemmikkieläin, joten sisälle pitäisi päästä nopeasti.

Katso video

Lukkoseppä paikalle nopeasti

Usein lukkosepän palveluja tarvitaan juuri silloin, kun hätä on suuri ja sisälle pitäisi päästä nopeasti. Siksi paikallinen lukkoseppä on paras valinta: hän tuntee alueen ja parhaimmillaan myös sen rakennuskannan eri lukitusjärjestelmineen ja löytää nopeasti perille nopeasti ja varmasti. Kauttamme saat lukkosepän paikalle Suomen alueella myös lyhyellä varoitusajalla.

Lukkosepän osaaminen on vailla vertaa

Lukkosepän työhön ja toimenkuvaan kuuluu toki muutakin kuin lukkiutuneiden ovien avauksia ja rikkoutuneiden lukkojen poraamisia ja tiirikointeja tai sarjoituksia. Ammattimainen lukkoseppä palvelee myös kodin suojausmenetelmien arvioinnissa, valinnassa ja suunnittelussa. Lisäksi lukkoseppä hoitaa kulunvalvonta-, sähkölukitus- ja hälytysjärjestelmiä, suunnittelee ja asentaa oviautomatiikkaa ja sekä tekee tarvittaessa turvatarkastuksia.

Luotettavat lukkosepät käytössäsi 24/7

Erilaisten lukkojen ja lukitusjärjestelmien valikoima on kasvanut kovaa vauhtia. Enää ei riitä, että tuntee tavallisen Abloy-lukon toimintaperiaatteen. Varsinkin uudenaikaiset elektroniset lukot vaativat monenlaista osaamista. Hyvä lukkoseppä ymmärtää moninaisten lukitusjärjestelmien toiminnan. 24 Centerin ammattilaiset hallitsevat laaja-alaisesti mekaanisten ja sähköisten lukitus- ja turvajärjestelmien huollot, korjaukset ja avaukset ja päivittävät osaamistaan jatkuvasti. Lukkiutuva ulko-ovi on yksi suurimmista turvallisuuden varmistajista, ja harva asia järkyttää omaa turvallisuudentunnetta samalla tavalla kuin rikkinäinen lukko oman kodin ulko-ovessa. Siksi lukkosepän tulee olla paitsi nopea, osaava ja tehokas myös hienotunteinen ammattilainen.

0,99 €/min + pvm tai mpm

Olemme mukanasi alusta loppuun

Turhauttaako se, että joudut kontaktoimaan useita asentajia vain saadaksesi tietää ettei tekijä ehdi ottaa lisää keikkoja?


Yhteydenotto ja tilaus


 

Tilauksen jälkeen saat linkin seurantasivulle

Kumppanimme hyväksyy keikan ja ottaa sinuun yhteyttä

 


 

Kumppanimme raportoi reaaliaikaisen tiedon työn etenemisestä


Laskutus ja palaute

Yhteydenotto ja tilaus

Saat tilausvahvistuksen ja linkin seurantasivulle

Kumppani hyväksyy keikan ja ottaa sinuun yhteyttä

Saat sovelluksestamme reaaliaikaisen tiedon työn etenemisestä

Laskutus ja palaute

Hinnoittelu

Lukkoseppä

 

90 €/h

(min. 2 h)

Arkisin 7.00-15.00
(väh. 3 arkipv päähän)

 

110 €/h

(min. 2 h)

Arkisin 7.00-15.00

 

198 €/h

(min. 2 h)

Muulloin kuin arkisin 07.00-15.00

Hinnoittelu ajankohdan mukaan

24 Centerillä hinta määräytyy ajankohdan, työn laajuuden ja materiaalimenekin mukaan. Palvelut hinnoitellaan arkityöksi useimmilla aloilla ma-pe kello 07-15. Muina aikoina tehtävät työt ovat pääsääntöisesti päivystystyötä. Alakohtaiset, ajantasaiset hinnat saat myös asiakaspalvelustamme. Hinnat vahvistetaan tilaajalla aina ennen työn toimeenpanoa.

*) Työn osuuteen sisältyy myös matkoihin ja tukitoimiin kulunut aika (esim. tukku- ja jäteasemakäynnit). Huomioitava tuntien minimilaskutus. Minimituntilaskutus alakohtaisen yleisen käytännön mukaan. Useimmilla aloilla minimituntilaskutus on 2h. Tuntiveloitus on asentajakohtainen. Joissakin töissä voidaan tarvita useampaa asentajaa (esim. raskaat työt).

Tehtyjä toimeksiantoja

Yrittäjän aamu

Miehen auto on erillisessä autotallirakennuksessa. Hän työntää avaimen Abloy-lukkoon. Kääntäessään avainta, mies tuntee, ettei kaikki ole kunnossa. Avain on ikään kuin jumissa. Se ei käänny lukon sisällä. Mies ajattelee kuitenkin, että kova pakkanen on vain hieman jäykistänyt lukkoa. Hän kääntää avainta hieman suuremmalla voimalla. Kuuluu naksahdus ja silmänräpäyksessä mies pitää hölmistyneenä kädessään avaimen katkennutta kantaa. Vara-avain olisi, mutta siitä ei ole apua, kun avaimen pätkä on syvällä lukon sisällä jumissa. Mies päättää lopettaa stressaamisen, sillä hän tietää, että lukkoseppä saa pätkän poistettua käden käänteessä. Hän selvittää netistä, että mistä saisi nopeiten lukkosepän paikalle.

Oksat pois omakotitalon lukosta

Avain ei mennyt millään perille asti. Avainpesään oli jotenkin päätynyt pieniä oksan palasia. Ovea ei saanut auki. Nopeasti selvisi, että ongelma ei tahdo ratketa millään. Aikansa yritettyään tuloksetta poistaa lukosta sinne kuulumatonta esinettä, alkoi perhe turhautua. Äidin pinna alkoi kiristyä, sillä oli jo myöhä, ja aikainen työaamu puski päälle kovaa vauhtia. Hän päätti soittaa ensimmäiselle päivystävälle lukkosepälle, joka netistä löytyy.

Tallelokeron lukon avaus

Yksi tallelokero piti saada auki, mutta avain oli hukassa. Asialla oli kaiken lisäksi kova kiire. Pankin työntekijä päätti hoitaa asian heti kuntoon ja hän soitti 24 Centeriin. Lukkoseppä saapui kohteeseen ja porasi tallelokeron lukon auki. Tämän jälkeen hän jäi vielä asentamaan uutta lukkoa siihen. Hetken työn jälkeen hän tuli kertomaan pankin työntekijälle, että homma oli valmis. Hän antoi myös tallelokeron uudet avaimet asiakkaalle.

Mitä ihmiset kertovat palveluistamme?

Tätä mieltä asiakkaat ovat palveluistamme:

Jätä yhteydenottopyyntö!

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

Toivottu yhteydenottotapa:

Lukkoseppä 24/7

Onko avaimesi jäänyt sisälle vai tarvitsetko lukitusjärjestelmän modernisointia? Päivystävät lukkoseppämme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa turva-alan ongelmissa ovenavauksista remontteihin.

24center Suomen kartta

Usein kysyttyä
24 Centeristä

24 Center on talotekniikan päivystyskeskus, joka tarjoaa laadukkaan palvelun taloteknisiin ongelmiin ajasta ja paikasta riippumatta. Asiakas saa avun yhdellä soitolla niin kiireellisiin hätätapauksiin kuin kiireettömiin arkitöihin.

24 Centerin toimipiste sijaitsee Vantaalla osoitteessa Robert Huberintie 3. Yhdestä toimipisteestä käsin 24 Center palvelee koko Suomea taloteknisissä ongelmissa. Suomen lisäksi 24 Center toimii Ruotsissa ja Norjassa. 24 Center on 100% suomalainen yritys ja palveluinnovaatio.

24 Center järjestää asiakkaan tilaaman työn sille talotekniikan ammattilaiselle, joka pääsee juuri asiakkaan haluamana ajankohtana paikalle.

Voit tehdä kotitalousvähennyksen asunnossasi tai vapaa-ajan asunnossasi tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä. Näitä ovat esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen, muiden huoneiden tai omakotitalon saunan remontit. Omakotitalon sähkö-, putki-, ja kaapelityöt kuuluvat myös kotitalousvähennyksen piiriin, kuten myös esimerkiksi ulkorakennuksen maalaus tai turvalukon asennus. Tarkempaa tietoa löydät verottajan sivuilta, jonne on listattu erilaisia töitä sen mukaan, kuuluvatko ne vähennyksen piiriin vai eivät: kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2023 on 2250 euroa henkilöltä. Kotitalousvähennys koskee vain työn osuutta. 40% työn osuudesta on vähennyskelpoista. Kun yrityksen laskulla on työn osuutta 5875 euroa, saat maksimivähennyksen.

Tyypillisiä vahinkoja, joita kotivakuutus korvaa ovat putkiston tai siihen kytkettyjen laitteiden rikkoutumisesta aiheutuneet vesivahingot sekä palo-, savu- ja nokivahingot. Korvauksen määrään vesivahingoissa vaikuttaa rikkoutuneen laitteen tai putkiston ikä.

Soita silti. 24 Centerin asiakaspalvelijoilla on halu auttaa asiakasta hädässä kuin hädässä. Puhelu maksaa 0,99 €/min + pvm tai mpm, mutta moni asia voi ratketa jo kotikonstein asiakaspalvelijoidemme kokemukseen perustuvien vinkkien avulla.

24 Center palvelee myös ei-kiireellisissä tilauksissa. Vähintään kolmen arkipäivän päähän tilatuissa töissä on myös edullisempi tuntiveloitus. Voit tehdä tilauksen itse verkkotilauksena nettisivuillamme osoitteessa 24center.fi/verkkotilaus

5 tärkeää vinkkiä
lukkotöihin

24 Centeriltä saat lukkosepän paikalle jopa 15 minuutissa. Yleensä asiakkaat saavat avun 30-60 minuutin sisällä soitosta.

24 Centeriltä tilattu oven avaustyö maksaa yleensä arkityönä noin 310 € + materiaalit. Arvio sisältää kaksi tuntia työtä (110 €/h) ja huoltoautokorvauksen (90€).

Lukkosepän veloitus arkipäivänä on noin 70-125 €/h. Lisäksi tulee matkaveloitus kilometrien mukaan, noin 0,7-1.5€/km. Jotkut yritykset velottavat matkasta kiinteän huoltoautokorvauksen. Tämän lisäksi asiakkaalta veloitetaan käytetyt tarvikkeet ja materiaalit.

24 Centerillä lukkoseppä maksaa arkena klo 07-15 110 €/h (min. 2h). Päivystysaikana tuntiveloitus on 210 €/h (min. 2h). Matkakuluna on huoltoautokorvaus 90 € ja tämän lisäksi mahdolliset tarvikkeet tukun OVH-hinnoin.

Yhden lukon sarjoitus arkityönä 24 Centeriltä tilattuna maksaa:
Ei-kiireellisenä alkaen noin 370 € (työ 2 x 90 €, huoltoautokorvaus 90 € ja tarvikkeet noin 100 €). Normaalityönä hinta on noin 410 € (työ 2 x 110 €, huoltoautokorvaus 90 € ja tarvikkeet noin 100 €).

Ilkivaltatila- ja varkaustilanteissa vakuutus korvaa usein rikottujen lukkojen uusimisen.

Ajankohtaisimmat blogit

Lasi

24 Center – Juhlien pelastaja

Varmana kesän aloituksen merkkinä voidaan pitää sitä, kun koulunsa päättäviä juhlitaan ja useassa kodissa on järjestelty juhlia niin ylioppilas- kuin ammattikoulututkinnon suorittaneita. 24 Centerin väki

Lue lisää
Turvallista joulua
Kodin huoltaminen

TOP 3 keinoa taloteknisesti turvalliseen jouluun

Joulu on täällä! Taloteknisesti vuodenaika on yksi kiireisimmistä, kun kotona siivotaan, tehdään mahdollisesti suurempia puhdistustöitä ja keittiössä valmistellaan toinen toistaan herkullisempia ruokia. Kotitöiden pyörteissä saattaa

Lue lisää
Lasi

24 Center – Juhlien pelastaja

Varmana kesän aloituksen merkkinä voidaan pitää sitä, kun koulunsa päättäviä juhlitaan ja useassa kodissa on järjestelty juhlia niin ylioppilas- kuin ammattikoulututkinnon suorittaneita. 24 Centerin väki

Lue lisää