Maksuehdot

Lasku suoritetusta työstä toimitetaan toimeksiannon jälkeen asiakkaalle verkko-, sähköposti- tai paperilaskuna hänen ilmoittamiinsa laskutusosoitteesiin. Laskulla on maksuaikaa 14 päivää. Ilmoitus uudesta laskusta tai maksumuistutuksesta voidaan toimittaa asiakkaalle tekstiviestillä.

Asiakkaalle voidaan lähettää linkki sähköpostilla tai tekstiviestillä Paytrailin ylläpitämään maksunvälityspalveluun, jonka kautta suorituksen voi maksaa valitsemallaan maksutavalla (pankkimaksut, luottokorttimaksut, mobiilimaksutavat, osamaksupalvelut).

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Maksutapojen maksuehdot löydät täältä (Paytrail Oyj).

Verkkokaupasta ostetut tuote- ja asennuspalvelupaketit tulee maksaa verkkokaupan kassa-sivulla tilauksenteon yhteydessä. Maksu hoidetaan Paytrailin maksupalvelun kautta valitsemallaan maksutavalla (pankkimaksut, luottokorttimaksut, mobiilimaksutavat, osamaksupalvelut).

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

paytrail_payment_icons