Lukkoseppä Espoo
paikalle jopa 15 minuutissa

0,99 €/min + pvm tai mpm

Yksi soitto riittää. Talotekniikan päivystyspalvelu sinun tukenasi 24/7.
Olemme ainoa sopimuskumppanisi, sinua palvelee aina paikallinen lukkoseppä.

Lukkoseppä Espoo 24/7

Lukkoseppä Espoo tulee paikalle, kun tarvitset apua. Autamme kaikessa lukkoihin liittyvässä, avaamme lukot puolestasi tai autamme, kun lukkoon tulee jotain vikaa eikä avain enää toimikaan. Joskus vanha avain voi myös jäädä jumiin lukkopesään tai katketa. Autamme sinua myös tällaisessa tilanteessa. Muista, että voit hyvittää työn osuuden kotitalousvähennyksenä.

Kannattaa myös aika ajoin miettiä, tarvitseeko kotisi lukkojen uudelleen sarjoittamista. Onko avaimia kadonnut tai jäänyt omille teilleen? Vai tarvitsetko isoon omakotitaloosi avaimia, joilla pääsee kulkemaan tietyistä ovista sekä lisäksi yleisavaimia, joilla voi avata talon kaikki ovet? Lukkoseppä Espoo tekee kaikkea tätä ja paljon muuta. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeesi. Hintamme ovat kilpailukykyisiä ja lisäksi voit saada lukkosepän tekemistä töistä kotitalousvähennystä.

Apua nopeasti tarvittaessa

Paikallinen lukkoseppä Espoo tulee paikalle aina kun tarvitset apua lukkojesi kanssa. Olemme paikalla tarvittaessa nopeastikin, sillä päivystämme Espoon alueella päivittäin. Suoritamme monipuolisia lukkoihin liittyviä tehtäviä laadukkaasti ja ammattitaidolla aina yksittäistapauksista suurempiin ja pidempiaikaisiin sopimuksiin. Yleisin yksittäinen tehtävämme on kuitenkin avata ovia avainten unohduttua sisälle sekä huoltotoimenpiteet epäkuntoisten lukkojen ja avainten kohdalla.

Ovatko omat avaimesi jääneet joskus kotiin? Ymmärrämme, että tällainen tilanne on asiakkaalle erityisen kiusallinen ja aiheuttaa huolta. Lukkoseppä Espoo tulee kuitenkin avuksesi, ja toimimme tällaisissa tapauksissa mahdollisimman ripeästi. Ota yhteyttä ja saamme ongelmasi hoidettua hetkessä, paikalla kohteessa olemme soittosi jälkeen jopa 15 minuutin kuluttua.

Ota yhteyttä ammattilaiseen

Työntekijämme ovat oman alansa ammattilaisia ja koulutettuja tehtäviinsä. He suoriutuvat kaikista lukkosepän toimenkuvaan kuuluvista tehtävistä nopeasti ja ammattitaidolla. Lukkoseppää saattaa tarvita niin uudisrakentamisen, muuton, kuin remontinkin yhteydessä. Tällöin voimme suunnitella yhdessä hyvissä ajoin tarpeesi sekä työn suorittamisen ajankohdan. Tällaisissa kiireettömissä tapauksissa voit ottaa yhteyttä meihin tekemällä verkkotilauksen työllesi. Ilmoita, mitä palveluita tarvitset sekä ajankohta ja alue, jolla työ suoritetaan. Vaihtoehtoisesti voit jättää meille yhteydenottopyynnön ja palaamme asiaan pikimmiten.

Jos tarvitset apua kiireellisesti esimerkiksi avainten jäätyä kotiin tai lukon mentyä epäkuntoon, otathan yhteyttä puhelimitse. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua sillä aikaa, kun lukkoseppä Espoo lähtee tulemaan avuksesi.

Palvelut

Katso video

Sinua palvelee aina paikallinen lukkoseppä Espoon alueelta!

Espoon suuralueet

Espoon kaupunginosat ja Kauniainen

Bodom, Espoon keskus, Espoonkartano, Espoonlahti, Haukilahti, Henttaa, Högnäs, Järvenperä, Kaitaa, Kalajärvi, Karakallio, Karhusuo, Karvasmäki, Kauklahti, Kaupunginkallio, Kilo, Kolmperä, Kunnarla, Kurttila, Kuurinniitty, Laajalahti, Laaksolahti, Lahnus, Lakisto, Latokaski, Leppävaara, Lintuvaara, Lippajärvi, Luukki, Mankkaa, Matinkylä, Muurala, Niipperi, Niittykumpu Nupuri, Nuuksio, Nöykkiö Olari, Otaniemi, Perusmäki Pohjois-Tapiola, Hagalund, Röylä, Saunalahti, Sepänkylä, Siikajärvi, Soukka, Suvisaaristo, Tapiola Vanhakartano, Vanha-Nuuksio Vanttila, Velskola, Westend Viherlaakso, Ämmässuo jne.
Puhelin ikoni

Vastaamme puheluusi heti
24/7/365

pakettiauto ikoni

Lähetämme ammattilaisen
paikalle sovitusti

100% ikoni

Annamme 100%
tyytyväisyystakuun

Lukkoseppä - Tehtyjä toimeksiantoja

Yrittäjän aamu

Miehen auto on erillisessä autotallirakennuksessa. Hän työntää avaimen Abloy-lukkoon. Kääntäessään avainta, mies tuntee, ettei kaikki ole kunnossa. Avain on ikään kuin jumissa. Se ei käänny lukon sisällä. Mies ajattelee kuitenkin, että kova pakkanen on vain hieman jäykistänyt lukkoa. Hän kääntää avainta hieman suuremmalla voimalla. Kuuluu naksahdus ja silmänräpäyksessä mies pitää hölmistyneenä kädessään avaimen katkennutta kantaa. Vara-avain olisi, mutta siitä ei ole apua, kun avaimen pätkä on syvällä lukon sisällä jumissa. Mies päättää lopettaa stressaamisen, sillä hän tietää, että lukkoseppä saa pätkän poistettua käden käänteessä. Hän selvittää netistä, että mistä saisi nopeiten lukkosepän paikalle. Lue lisää

Oksat pois omakotitalon lukosta

Avain ei mennyt millään perille asti. Avainpesään oli jotenkin päätynyt pieniä oksan palasia. Ovea ei saanut auki. Nopeasti selvisi, että ongelma ei tahdo ratketa millään. Aikansa yritettyään tuloksetta poistaa lukosta sinne kuulumatonta esinettä, alkoi perhe turhautua. Äidin pinna alkoi kiristyä, sillä oli jo myöhä, ja aikainen työaamu puski päälle kovaa vauhtia. Hän päätti soittaa ensimmäiselle päivystävälle lukkosepälle, joka netistä löytyy. Lue lisää

Tallelokeron lukon avaus

Yksi tallelokero piti saada auki, mutta avain oli hukassa. Asialla oli kaiken lisäksi kova kiire. Pankin työntekijä päätti hoitaa asian heti kuntoon ja hän soitti 24 Centeriin. Lukkoseppä saapui kohteeseen ja porasi tallelokeron lukon auki. Tämän jälkeen hän jäi vielä asentamaan uutta lukkoa siihen. Hetken työn jälkeen hän tuli kertomaan pankin työntekijälle, että homma oli valmis. Hän antoi myös tallelokeron uudet avaimet asiakkaalle. Lue lisää

Päivystämme jokaisena päivänä.
Soita lukkoseppä paikalle!

247 ympärivuorokauden

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Uusimmat Lukkoseppä artikkelit

lukon ja oven avaus
Lukkoseppä

Lukon ja oven avaus nopeasti

Lukon avaus nopeasti ammattilaisen toimesta Oletko joskus kadottanut avaimesi tai unohdanut ne väärään paikkaan? Näin voi tapahtua kenelle tahansa, ja tilanteeseen voi ja kannattaa varautua

Lue lisää
vallisaari easy coffee
Yleinen

Lukkoseppä Vallisaaressa

Helsingin edustalla, Suomenlinnan ja Santahaminan syleilyssä, kohoaa Vallisaari. Sen rantakalliot ja monimuotoinen, rehevä ikiluonto kätkee sisäänsä tarinoita vuosisatojen takaa. Vanhat jalopuut ja lehtometsät ovat todistaneet

Lue lisää
yrittäjän aamu
Lukkoseppä

Yrittäjän aamu

Yrittäjien aika on monesti kallista. Tätä aikaa ei sovi hukata. Yksi yrittäjä oli menettää tästä ajasta ison siivun eräänä tammikuisena päivänä. Mies istuu keittiössään klassisesti

Lue lisää
lentokoneita ja lukkiutuneita autoja
Lukkoseppä

Lentokoneita ja lukkiutuneita autoja

Oli pimeä lokakuinen lauantai-ilta. Moottoritie värjäytyi tunnelmallisen keltaiseksi aina jokaisen valaisimen kohdalla, kun vanhempi herrasmies oli ajelemassa Volkswagen Borallaan kohti Kuopion Toivalan lentoasemaa. Miehen take-away-kahvimuki

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset: Lukkoseppä

24 Centeriltä saat lukkosepän paikalle jopa 15 minuutissa. Yleensä asiakkaat saavat avun 30-60 minuutin sisällä soitosta.

24 Centeriltä tilattu oven avaustyö maksaa yleensä arkityönä noin 267 € + materiaalit. Arvio sisältää kaksi tuntia työtä (198€) ja huoltoautokorvauksen (75€).

Lukkosepän veloitus arkipäivänä on noin 60-100 €/h. Lisäksi tulee matkaveloitus kilometrien mukaan, noin 0,4-1€/km. Jotkut yritykset velottavat matkasta kiinteän huoltoautokorvauksen. Tämän lisäksi asiakkaalta veloitetaan käytetyt tarvikkeet ja materiaalit.

24 Centerillä lukkoseppä maksaa arkena klo 08-16 99 €/h (min. 2h). Matkakuluna on huoltoautokorvaus 69 € ja tämän lisäksi mahdolliset tarvikkeet tukun OVH-hinnoin. Päivystysaikana tuntiveloitus on 198 €/h (min. 2h).

Yhden lukon sarjoitus arkityönä 24 Centeriltä tilattuna maksaa:
Ei-kiireellisenä alkaen noin 270 € (työ 2 x 60 €, huoltoautokorvaus 69 € ja tarvikkeet noin 80 €). Normaalityönä hinta on noin 350 € (työ 2 x 99 €, huoltoautokorvaus 69 € ja tarvikkeet noin 80 €).

Ilkivaltatila- ja varkaustilanteissa vakuutus korvaa rikottujen lukkojen uusimisen.