TOP 5 yleisimmät päivystyskeikat talvella

TOP 5 yleisimmät päivystyskeikat talvella

Kaikkeen ei voi aina varautua - TOP 5 yleisimmät päivystyskeikat talvella

Joskus talotekniikka pettää. Lattialämmityksen putki vuotaa, sähköt poikki, lukko jäätynyt. Avain katkennut autotallin lukkoon, porakaivossa oikosulku ja sähköpatterit eivät lämmitä. Jotain pitäisi tehdä, mutta mitä?

Omakotitalon omistajan olisi hyvä tarkistaa kiinteistön kunto ennen talvea. Suosittelemme miettimään etukäteen, miten estää putkien jäätyminen ja mitä tehdä, jos putket ovat jo jäässä. Vaikka tekemistä riittääkin, kaikkea ei tarvitse itse tehdä. Putkimies voi saada putket avattua mikäli ne eivät ole vielä umpijäässä, mutta jos putket ovat ehtineet jäätyä kokonaan voi olla, että tarvitaan höyrypuhallusta suurtehoimuautolla

Kaikkeen ei kuitenkaan voida eikä pysty varautumaan ja siksi me olemme täällä, asiakkaitamme auttamassa. Haluamme, että voit elää arkea ja pyhää mahdollisimman sujuvasti – kenenkään ei tarvitse pärjätä tai pähkäillä yksin.

Ohessa viisi yleisintä 24 Centerin kautta hoidettua päivystyskeikkaa talvisin (Uusimaa)

 • Putki vuotaa, jäätyy tai on haljennut
 • Sähköt poikki 
 • Avaimet jäivät kotiin tai hävisivät
 • Avain tai lukko rikki
 • Oikosulku tai sulake mennyt

Apua kiireellisiin hätätapauksiin sekä kiireettömiin arkitöihin yhden palvelun kautta:

 1. Ota yhteyttä joko soittamalla 0100 2470 (puhelun hinta: 0,99 €/min + pvm/mpm), jättämällä soittopyynnön tai täyttämällä verkkotilauslomakkeen. Asiakaspalvelijamme päivystävät vuoden jokaisena päivänä ja vastaavat yhteydenottoon nopeasti.
 2. Kiireellisissä hätätoimeksiannoissa on mahdollista saada ammattilaisen paikan päälle jopa 15 minuutissa.
 3. Palvelemme myös kiireettömissä arkitöissä – vähintään kolmen arkipäivän päähän tilatuissa töissä on myös edullisempi tuntiveloitus. Voit tehdä tilauksen itse verkkotilauksena nettisivuillamme.
 4. Valmistaudu esittelemään mahdollisimman tarkasti tarpeistasi, jotta löydämme sinulle tarpeisiisi parhaiten sopivan avun. Jos et ole varma, onko tilanteesi kiireellinen vai kiireetön, suosittelemme asiasta keskustelemaan asiakaspalvelumme kanssa. Moni asia voi ratketa jo kotikonstein tiimimme kokemukseen perustuvien vinkkien avulla. 
 5. Tarvekartoituksen jälkeen kerromme työlle selkeät hinnoitteluperusteet. Voit halutessasi tutustua hintoihin jo etukäteen. Huomioithan, että hinta määräytyy paitsi ajankohdan, työn laajuuden ja materiaalimenekin mukaan. Esimerkkejä toteutuneista keikoista löydät saman sivun lopusta. Selvitämme järjestelmämme avulla paikallisten ammattilaisten saatavuuden. Saat tekstiviestillä yhteistyökumppanimme yhteystiedot, kun hän on ottanut toimeksiannon suoritettavakseen. Yhteistyökumppanimme ottaa teihin heti yhteyttä sopiakseen työnteosta ja tarkemmista käytännön asioista ja aikataulusta.
 6. Lähetämme teille laskun 10 päivän sisällä työn valmistumisesta. Laskulla on maksuaikaa 14 päivää. Suorituksen voi maksaa valitsemallaan maksutavalla (tilisiirto, verkkopankkimaksu, luottokorttimaksu, mobiilimaksu, osamaksu).

Tilaukseen liittyviin kysymyksiin saat nopeiten avun joko soittamalla tai tilauksenseurantasivulta löytyvän keikkakohtaisen chat-palvelun kautta. Kiireettömissä keikkaan liittyvissä asioissa voit olla myös yhteydessä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu(at)24center.fi. 

Mikäli herää kysymyksiä laskutukseen liittyen, otathan yhteyttä arkisin klo 8:00 – 15:00 välisenä aikana joko sähköpostitse laskutus(at)24center.fi tai puhelimitse 020 144 2470 (pvm/mpm).

24 Centeriltä tilaamastasi työstä voit saada verottajan myöntämän kotitalousvähennyksen, kun tietyt edellytykset täyttyvät. Käymme tässä läpi vuoden 2022 kotitalousvähennyksen tiivistettynä.
Ajankohtaisimmat blogit

Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää
Turvallista joulua
Kodin huoltaminen

TOP 3 keinoa taloteknisesti turvalliseen jouluun

Joulu on täällä! Taloteknisesti vuodenaika on yksi kiireisimmistä, kun kotona siivotaan, tehdään mahdollisesti suurempia puhdistustöitä ja keittiössä valmistellaan toinen toistaan herkullisempia ruokia. Kotitöiden pyörteissä saattaa

Lue lisää
Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.