Viemäri tukossa

Viemärin avaus imuautolla

Tukoksen etsintä ja viemärin avaus keskiviikkopäivänä.

24 Centerin päivystyskeskukseen tuli keskiviikkona klo 13.58 kiireellinen työtilaus. Työnkuvaukseksi kirjattiin: “Omakotitalon lattiakaivosta tulvii vesi WC-pönttöä vedettäessä. Myöskään yksi talon kolmesta vessasta ei vedä. Imupaineautoa tarvitaan heti! Soitto asiakkaalle matkalla.”.

Imupaineauto kiisi paikalle salamana ja oli alle 30 minuutissa kohteessa. Työ suoritettiin ripeästi ja siististi. Ongelma selvisi ja viemäri lähti vetämään. Loppuraporttiin imuauton kuljettaja kirjoitti hieman lääkärityylisesti: “03.10.2018 mhu Jv avaus.”

Asiakas oli palveluun äärimmäisen tyytyväinen ja saimme mukavan palautteen: “Todella mukava asiakaspalvelija, suositteli oikeaa ratkaisutapaa eli imuautoa”, “Todella mukava työntekijä, selitti , mitä tekee ja miksi ja kertoi laitteistosta. Selvitti ongelman ja sai viemärin vetämään.” ja “Tuli äkkiä paikalle ja hoiti työn siivousta myöten. Ei näyttänyt mahdollista kiirettä asiakkaalle.”

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:

Työn osuus: 398,00 €
Vesimaksu: 12,87 €
Yhteensä: 410,87 €

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.