vesi lainehtii kellarissa

Vesi lainehtii kellarissa

Eläkeläinen pariskunta viettää verkkaista arki-iltaa kotonaan Kemiönsaaressa, 87 kilometrin päässä Turusta. Kello on yhdeksän. Isäntä lukee kirjaa olohuoneessa jalkalampun tunnelmallisessa valossa. Keinutuoli narahtelee hiljaa säännölliseen tahtiin. Hänen vaimonsa kattaa iltapalapöytää keittiön puolella. Teevesi porisee kotoisasti.

Vaimo kävelee keittiön poikki olohuoneeseen ja kehottaa miestä liittymään kohta seuraansa iltapalalle. Mies lupaa tulla, kunhan saa ensin luvun luettua loppuun kiinnostavasta kirjasta. Vaimo muistaa yhtäkkiä, että pesukone on käynyt hyvän aikaa sitten, ja valkopyykit pitää käydä ripustamassa kuivumaan. Hän päättää tehdä sen ennen iltapalaa. Kodinhoitohuone sijaitsee kolmikerroksisen omakotitalon kellarikerroksessa.

Puiset portaat päästävät pieniä narahduksia, kun vaimo laskeutuu kellarikerrokseen. Hän kävelee kodinhoitohuoneen ovelle. Avattuaan oven, hänen kätensä alkaa etsiytyä valokatkaisijalle, sillä huone on täysin pimeä. Naps. Valojen sytyttyä paljastuu kammottava näky. Vaimo huutaa heti miestään avuksi. Läpi talon kaikuva huuto rikkoo seesteisen iltahetken.

“Kodinhoitohuoneen lattia lainehtii vedestä. Lattiakaivosta se on noussut. Sitä on ainakin kymmenen senttiä. Viemäri on varmaan tukossa.”, päivittelee perheen isäntä 24 Centerin asiakaspalvelijalle puhelimeen. 24 Center oli ensimmäinen paikka, josta sai jonkun kiinni ilta-aikaan. Isäntä oli nopeasti tilanteen nähtyään todennut viemärin olevan tukossa ja ottanut puhelimen kouraan.

Nyt 24 Centerin asiakaspalvelija kokosi olennaisimmat tiedot kohteesta ja tilanteesta. Hän lupasi pariskunnalle imuauton paikalle tunnin sisällä. Auto tuli sovitusti paikalle ja aloitti työt. Kahden tunnin kuluttua kuljettaja ilmoitti asiakkaille, että valmista tuli. Rouva meni alas katsomaan ja ihmetteli, kun kaaoksesta ei enää ollut merkkiäkään. Kiitollisin mielin he miehensä kanssa painoivat päät yölevolle.

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:

Työn osuus (päivystys): 1196,00 e

Yhteensä: 1196,00 e

Asiakas sai 24 Centeriltä jälkikäteen palautekyselyn. Arvosana kokonaisuudesta oli hyvä 8. Vapaaksi palautteeksi asiakas muotoili: “Kiitos nopeasta palvelusta silloin kun sitä todella tarvittiin. Kiitos. Kiitos asentajalle, hän oli todella asiallinen ja siivosi todella hyvin jäljet jota viemäristä oli tullut.Oli todella helppo asioida hänen kanssaan ja rento meininki. Oli tosi positiivista huomata että kun hätä iski melkein yöllä niin saimme välittömästi apua kun sitä todella tarvitsimme. Hienoa työtä, arvostan. Palvelunne on niin hyvä en osaa sanoa oikein mitään huonoa tai parannettavaa.”

Ajankohtaisimmat blogit

Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää
Turvallista joulua
Kodin huoltaminen

TOP 3 keinoa taloteknisesti turvalliseen jouluun

Joulu on täällä! Taloteknisesti vuodenaika on yksi kiireisimmistä, kun kotona siivotaan, tehdään mahdollisesti suurempia puhdistustöitä ja keittiössä valmistellaan toinen toistaan herkullisempia ruokia. Kotitöiden pyörteissä saattaa

Lue lisää
Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.