sähkövian korjaus

Sähkövian korjaus

Sähkövian haku ja korjaus päivystystyönä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

24 Centerin päivystyskeskus sai eräänä tiistaina klo. 23.40. toimeksiannon Helsingin Käpylästä. Toimeksiannon kuvaukseen on kirjoitettu seuraavasti:

“Helsingin Käpylässä sijaitsevan omakotitalon sähköt ovat menneet puolesta taloa poikki ja sulaketauluissa ei näytä olevan vikaa. Talon ullakolla sijaitsee sähköpääkeskus, josta sulaketaulu löytyy. Asuntoon mennään talon eteläpäädystä sisään. Heti paikalle ja soitto asiakkaalle välittömästi, että tietävät sähköasentajan olevan tulossa jo.”

Sähköasentajamme sai toimeksiannon suoritettua nopeasti ja omakotitalon omistaja oli lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Tässä tapauksessa kyseessä oli sähkömies, joka teki toimeksiannosta loppuraportin johon hän kirjoitti seuraavanlaisen kuvauksen:

“Sähkövian haku ja korjaus hälytystyönä klo 23.45-02.30: Päävarokekotelossa ullakolla johto sulanut poikki, löysä liitos aiheuttanut valokaaren. Tämä olisi pahimmassa tapauksessa voinut aiheuttaa tulipalon. Varokepesän liitokset kunnostettu ja johtoa jatkettu tarpeen mukaisesti. Suositellaan 63A varokepesä vaihdettavaksi kokonaan lähiaikoina normaalina työaikana. Tilattu energialaitoksen päivystäjä tekemään jännitekatko liittymään.”

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:
● Hälytyslisä: 267,00 euroa
● Materiaalit: 62,90 euroa
● Päivystystyö: 594,00 euroa
● Yhteensä: 923,90 euroa sis. alv. 24 %

Omakotitalon omistajan antaman asiakaspalautteen mukaan asiakaspalvelijamme vastasi hänen puheluunsa välittömästi ja oli ymmärtäväinen sekä asiantunteva. Sähköasentaja oli tilauksesta kohteessa alle 30 minuutissa.

“Nopeasti ja asiallisesti hoidettu tehtävä. Annan kokonais arvosanaksi palvelullenne asteikolla 1 – 5, niin 4+.”

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.