viemärit tukossa

Viemäri tukossa Vantaalla

Tukkeutuneen viemärin avaus imuautolla Vantaalla.

Elokuisena kesäaamuna vantaalaismies huomasi, ettei vessan vesi laskeudu alas vedettäessä. Päivän edetessä myös lattiakaivoista alkoi nousta vesi. Asiakas kokeili kaataa viemäriin kuumaa vettä sekä viemärirakeita, mutta niistä ei ollut apua. Paikalle oli tilattava ammattiapua. Miestä tympäisi, sillä hän ei uskonut saavansa palvelua paikalle enää saman päivän aikana. Kello oli jo 14.11. Hän oli soittanut jo moneen paikkaan, mutta suurin osa pystyi lupaamaan vasta muutamien päivien päähän.

Asiakkaan ilme kuitenkin kirkastui hänen soittaessaan 24 Centeriin. Asiakaspalvelija sanoi, että homma onnistuu varmasti vielä tänään, vieläpä arkihintaan tehtynä. Asiakaspalvelija otti asiakkaan tiedot nopeasti ylös ja kertoi, että imuauto tulee paikalle noin tunnin kuluttua ja kuljettaja tulisi ottamaan yhteyttä asiakkaaseen vielä erikseen.

Kello oli 15.26 iltapäivällä kun imuauto kaarsi pihaan. Ystävällinen kuljettaja hoiti viemärin painehuuhtelulla auki siististi ja nopeasti. Asiakas pystyi taas käyttämään “hotelli helpotusta” eli vessaa.

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:

Työn osuus: 398,00e

Yhteensä: 398,00e

Asiakas antoi 24 Centerille mukavan palautteen: “Homma hoitui siististi ja nopeasti. 24 Center teki sen mihin kilpailijat eivät pystyneet. Numero lisätty puhelimeeni vastaisuuden varalle.” Arvosanaksi sekä asiakaspalvelija, että asentaja saivat asteikolla 1-5 täydet 5 pistettä.

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.