Putkimies Hämeenlinna

Paikalle kun sinä haluat

Yksi soitto riittää. Putkimies Hämeenlinna aina sinun tukenasi. Olemme ainoa sopimuskumppanisi, sinua palvelee paikallinen putkimies.

0,99 €/min + pvm tai mpm

Putkimies palvelut 24/7

Menikö viemärit tukkoon vai ovatko putket jäässä? Päivystävät putkimiehemme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa LVI-alan ongelmissa viemäritukoksista jäätyneiden putkien sulatuksiin ja vuotavien putkien korjauksiin.

Asennustyöt

Korjaukset

Sulatukset ja avaukset

Putkityöt

Putkipäivystys

LVI-työt

Hanan korjaus

Putkien avaaminen

Putkien sulattaminen

Putkirikot ja vuodot

Kosteusmittaukset

Vesikalusteiden asennus

Lämmitysjärjestelmät

IV-asennus, huolto ja säätö

KVV-valvonta

Vuotaako hana, eikö viemäri vedä?

Minkä tahansa putkivahingon sattuessa ei kannata jäädä odottelemaan, vaan ammattimies on hyvä kutsua paikalle heti. Putkityöt voivat olla suuria tai pieniä, ja varsinkin kun ne ovat suuria, ne kannattaa hoitaa nopeasti kuntoon. Jatkuvasti valuva vesi voi vaurioittaa talon rakenteita ja pintoja – jo pieninäkin määrinä – ja näkyy takuulla vesilaskussa. Onneksi ammattilainen osaa hoitaa tilanteen nopeasti ja varmasti. Meiltä saat paikalle päivystävän putkimiehen Hämeenlinnassa ja Hämeenlinnan alueella yhdellä puhelinsoitolla jopa 15 minuutissa – ihan mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Katso video

Paikalle paikallinen putkimies Hämeenlinnasta

Kuka haluaisikaan joutua antamaan putkimiehelle ajo-ohjeita puhelimessa, kun vessa on tukossa tai putkesta suihkuaa vettä? 24 Centerin ammattimiehet ovat koko ajan liikkeellä huoltoautojen kanssa ympäri Hämeenlinnaa, joten he tuntevat Hämeenlinnan alueen hyvin. Päivystäjämme välittää tiedon putkityöstä aina paikalliselle kumppanillemme, joka on lähimpänä sinua. Saat kokeneen ja takuulla osaavan putkimiehen paikalle nopeasti.

Palvelemme ilolla, ympäri vuorokauden

Kodin tulee olla turvallinen paikka, ja kun jotain siellä menee rikki, kannattaa se hoitaa kuntoon nopeasti. Rikkinäisistä putkista ja putkivioista voi koitua nopeasti yllättävän suuri lasku. Reagoi siis nopeasti ja soita Putkimies Hämeenlinna 24/7 – saat jo puhelimessa ensimmäiset ohjeet, joilla ehkäiset vahinkojen laajenemisen. Me myös muistamme, että putkimiehen työmaa on aina jonkun koti. Siksi haluamme aina palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja kotia kunnioittaen.

Paljon osaamista yhdellä soitolla

Rakennuksen putkisto on monimutkainen kokonaisuus, ja yhdessä asunnossa tehtävät korjaustyöt ja säädöt voivat vaikuttaa myös muiden asuntojen putkistoon ja viemäröinteihin. 24 Centerin ammattilaisilla on laaja kokemus monipuolisista putkialan töistä. Sama osaaja hoitaa tarvittaessa putkityöt, hanan vuodot, putkien avaamisen ja sulattamisen, putkirikkojen ja vuotojen korjaamisen, kosteusmittaukset, vesivahingot, vesikalusteiden korjauksen ja asennuksen, lämmitysjärjestelmien asennuksen, huollon ja korjauksen sekä esimerkiksi lämminvesivaraajan vuodon korjauksen.

0,99 €/min + pvm tai mpm

Olemme mukanasi alusta loppuun

Turhauttaako se, että joudut kontaktoimaan useita asentajia vain saadaksesi tietää ettei tekijä ehdi ottaa lisää keikkoja?


Yhteydenotto ja tilaus


 

Tilauksen jälkeen saat linkin seurantasivulle

Kumppanimme hyväksyy keikan ja ottaa sinuun yhteyttä

 


 

Kumppanimme raportoi reaaliaikaisen tiedon työn etenemisestä


Laskutus ja palaute

Yhteydenotto ja tilaus

Saat tilausvahvistuksen ja linkin seurantasivulle

Kumppani hyväksyy keikan ja ottaa sinuun yhteyttä

Saat sovelluksestamme reaaliaikaisen tiedon työn etenemisestä

Laskutus ja palaute

Hinnoittelu

Putkityöt

 

80 €/h

 

Arkisin 7.00-15.00
(väh. 3 arkipv päähän)

 

110 €/h

 

Arkisin 7.00-15.00

 

198 €/h

(min. 2 h)

Arkisin 15.00-07.00
Lauantaisin 7.00-18.00

 

250 €/h

(min. 2 h)

Pyhänä

Hinnoittelu ajankohdan mukaan

24 Centerillä hinta määräytyy ajankohdan, työn laajuuden ja materiaalimenekin mukaan. Palvelut hinnoitellaan arkityöksi useimmilla aloilla ma-pe kello 07-15. Muina aikoina tehtävät työt ovat pääsääntöisesti päivystystyötä. Alakohtaiset, ajantasaiset hinnat saat myös asiakaspalvelustamme. Hinnat vahvistetaan tilaajalla aina ennen työn toimeenpanoa.

*) Työn osuuteen sisältyy myös matkoihin ja tukitoimiin kulunut aika (esim. tukku- ja jäteasemakäynnit). Huomioitava tuntien minimilaskutus. Minimituntilaskutus alakohtaisen yleisen käytännön mukaan. Useimmilla aloilla minimituntilaskutus on 2h. Tuntiveloitus on asentajakohtainen. Joissakin töissä voidaan tarvita useampaa asentajaa (esim. raskaat työt).

Tehtyjä toimeksiantoja

Olohuoneen katosta valuu vettä

Oli joulun välipäivä eräässä hämeenlinnalaisperheessä. Perhe vietti mukavaa ja rauhallista joululomaa uutta vuotta odotellen. Hetken kuluttua toinen lapsista tuli kertomaan äidille, että yläkerran vessa tulvii. Vesi ei laskeutunut pöntöstä, ja sitä oli tullut pöntön reunojen yli. Kello oli jo noin kuusi illalla, mutta päivystystyönä asentajat saatiin paikalle noin puolessa tunnissa.

Vuotavan vesiputken korjaus

Nokialainen mies huomasi talossaan vuodon vessaan tulevassa vesijohdossa. Mies alkoi soittelemaan alan yrityksille ja huomasi nopeasti, että tavallisena arkipäivänä on todella vaikea saada putkimiestä paikalle nopeasti, sillä kaikki asentajat ovat varanneet kalenterinsa jo hyvissä ajoin täyteen. Hän päätti soittaa 24 Centerille. Päivä ei ehtinyt kauaa vanheta, kun putkimiehen huoltoauto saapui asiakkaan luo. Asentaja korjasi liitoksesta vuotavan vesijohdon vilkkaasti, ja jäljet siistittyään suuntasi hän kohti seuraavia haasteita.

Putkivuodon korjaus päivystystyönä

Kesäkuisena iltapäivänä pohjanmaalla asuva nainen oli juuri tulossa töistä kotiin. Nainen kiiruhti alakertaan, avasi teknisen tilan oven ja huomasi, että yksi putkista suihkuttaa vettä runsaasti. Hän etsi netistä päivystäviä putkiliikkeitä, löysi 24 Centerin numeron ja soitti sinne. Vuotava putki korjattiin ja vedet laitettiin taas juoksemaan. Asiakkaan stressi poistui ja aurinkoinen kesäilta sai jatkua taas normaaliin tapaan.

Vuotavan lämminvesivaraajan korjaus

Oli keväinen maaliskuun ilta. Kello oli 21.08. 24 Centerin asiakaspalvelukeskuksessa soi puhelin. Soittaja oli mikkeliläinen herrasmies, jonka tyttären kotona oli vesivuoto. Asentaja saapui kohteeseen ja korjasi vian nopeasti. Varaajaa ei tarvinnut uusia, sillä vika oli varaajan kuumavesijohdossa, joka oli helppo korjata.

Mitä ihmiset kertovat palveluistamme?

Tätä mieltä asiakkaat ovat palveluistamme:

Jätä yhteydenottopyyntö!

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

Putkimies 24/7

Menikö viemärit tukkoon vai ovatko putket jäässä? Päivystävät putkimiehemme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa LVI-alan ongelmissa viemäritukoksista jäätyneiden putkien sulatuksiin ja vuotavien putkien korjauksiin.

24center Suomen kartta

Usein kysyttyä
24 Centeristä

24 Center on talotekniikan päivystyskeskus, joka tarjoaa laadukkaan palvelun taloteknisiin ongelmiin ajasta ja paikasta riippumatta. Asiakas saa avun yhdellä soitolla niin kiireellisiin hätätapauksiin kuin kiireettömiin arkitöihin.

24 Centerin toimipiste sijaitsee Vantaalla osoitteessa Robert Huberintie 3. Yhdestä toimipisteestä käsin 24 Center palvelee koko Suomea taloteknisissä ongelmissa. Suomen lisäksi 24 Center toimii Ruotsissa ja Norjassa. 24 Center on 100% suomalainen yritys ja palveluinnovaatio.

24 Center järjestää asiakkaan tilaaman työn sille talotekniikan ammattilaiselle, joka pääsee juuri asiakkaan haluamana ajankohtana paikalle.

Voit tehdä kotitalousvähennyksen asunnossasi tai vapaa-ajan asunnossasi tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä. Näitä ovat esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen, muiden huoneiden tai omakotitalon saunan remontit. Omakotitalon sähkö-, putki-, ja kaapelityöt kuuluvat myös kotitalousvähennyksen piiriin, kuten myös esimerkiksi ulkorakennuksen maalaus tai turvalukon asennus. Tarkempaa tietoa löydät verottajan sivuilta, jonne on listattu erilaisia töitä sen mukaan, kuuluvatko ne vähennyksen piiriin vai eivät: kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2023 on 2250 euroa henkilöltä. Kotitalousvähennys koskee vain työn osuutta. 40% työn osuudesta on vähennyskelpoista. Kun yrityksen laskulla on työn osuutta 5875 euroa, saat maksimivähennyksen.

Tyypillisiä vahinkoja, joita kotivakuutus korvaa ovat putkiston tai siihen kytkettyjen laitteiden rikkoutumisesta aiheutuneet vesivahingot sekä palo-, savu- ja nokivahingot. Korvauksen määrään vesivahingoissa vaikuttaa rikkoutuneen laitteen tai putkiston ikä.

Soita silti. 24 Centerin asiakaspalvelijoilla on halu auttaa asiakasta hädässä kuin hädässä. Puhelu maksaa 0,99 €/min + pvm tai mpm, mutta moni asia voi ratketa jo kotikonstein asiakaspalvelijoidemme kokemukseen perustuvien vinkkien avulla.

24 Center palvelee myös ei-kiireellisissä tilauksissa. Vähintään kolmen arkipäivän päähän tilatuissa töissä on myös edullisempi tuntiveloitus. Voit tehdä tilauksen itse verkkotilauksena nettisivuillamme osoitteessa 24center.fi/verkkotilaus

5 tärkeää vinkkiä
putkitöihin

Putkimiehen arvonlisäverollisen hintahaitari on noin 60-120 €/h. Matkakuluista veloitetaan 0,7-1,4 €/km. Jotkut yritykset käyttävät kiinteää huoltoautokorvausta. Tuntiveloitus alkaa tavallisesti jo putkimiehen lähdettyä kohteeseen. Lisäksi erikseen veloitetaan käytetyt materiaalit hinnaston mukaan.

24 Centerillä putkimies maksaa kiireettömissä töissä alkaen 80 €/h. Arkena klo 07-15 hinta on 110 €/h. Päivystystyö on 198 €/h (min. 2h) ja pyhätyö 250 €/h (min. 2h). Arkena veloitetaan  huoltoautokorvaus 90 €, päivystystöissä hälytyslisä 287 ja pyhätöissä hälytyslisä 280 €. Päivystyslisä sisältää huoltoautokorvauksen. Materiaalit veloitetaan tukun OVH-hinnoilla. Mahdolliset erikoistyökalut veloitetaan erikseen.

Mikäli wc-pönttö on tukossa, kannattaa paikalle tilata putkimies lisävahinkojen estämiseksi. Jos tukos ei ole syvällä ja talon muut viemärit vetävät, voi putkimiehen rassi ja muu välineistö riittää tukoksen avaamiseksi.

Jos lattiakaivo ei vedä kunnolla ja vesi alkaa nousta lattiakaivosta, on syytä tilata paikalle ammattilainen. Jos tukos on syvällä, ei putkimiehen välineistö välttämättä riitä, vaan paikalle tarvitaan imuauto.

Vakuutus korvaa yleensä putkiston tai siihen kytkettyjen laitteiden rikkoutumisesta johtuvan vesivahingon korjaamisen. Korvauksen määrään vaikuttaa rikkoutuneen putkiston tai laitteen ikä.

Jos talosi tai vapaa-ajan asuntosi vesijohdot ovat päässeet jäätymään, tulee paikalle tilata kiireellisesti putkimies sulattamaan vesijohdot. Jos putkia yrittää itse sulattaa tai odottaa ilman lämpenemistä, vaarana on, että putkien sisällä oleva jää rikkoo putken lämpölaajenemisen vuoksi aiheuttaen vesivahingon. Alan ammattilainen osaa sulattaa putket hallitusti ja turvallisesti, sekä tarkastaa ja korjata mahdollisesti syntyneet vauriot.

Ajankohtaisimmat blogit

Putkimies

Rasvakaivon tyhjennys

  Rasvakaivon säännöllinen tyhjennys  Rasvakaivon eli rasvanerotuskaivon tyhjennys tulisi suorittaa säännöllisin väliajoin. Käytännössä rasvakaivon rasvanerotin estää sen, että rasvapitoiset vedet pääsisivät viemäriverkostoon. Rasva siis pysähtyy

Lue lisää