Putkimies Espoo
paikalle jopa 15 minuutissa

0,99 €/min + pvm tai mpm

Yksi soitto riittää. Talotekniikan päivystyspalvelu sinun tukenasi 24/7.
Olemme ainoa sopimuskumppanisi, sinua palvelee aina paikallinen putkimies.

Putkimies Espoo 24/7 palvelee ammattitaidolla

Suoritamme putkimiehen työt taidolla ja nopealla aikataululla. Putkimiehemme ovat saaneet alan koulutuksen ja heiltä hoituvat kaikki tehtävät ammattitaitoisesti. Meiltä voit tilata kaikki LVI-alan työt aina vesikalusteiden asennuksesta putkirikkojen korjaamiseen. Kun haussa on Putkimies Espoo, saat parasta palvelua meiltä. Muista, että voit hyvittää työn osuuden kotitalousvähennyksenä.

Toimimme paikallisesti lähellä sinua ja apua on mahdollista saada nopeasti. Tarvittaessa putkimies Espoo on paikalla jopa vain 15 minuutissa. Kaikki työt hoituvat aina ripeästi, mikä lisää asiakasmukavuutta. Hintamme ovat kilpailukykyisiä ja sinulla on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä suorittamistamme töistä. Säästät myös selvää rahaa esimerkiksi korjaus- ja remonttikuluissa, kun vahingon sattuessa otat välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Rahaa säästyy myös siinä, että käytät aina kaikissa vesiasennuksissa ammattilaista. Kun esimerkiksi pesukoneet on asennettu ammattitaidolla, on erilaisten vaurioiden ja vahinkojen todennäköisyys huomattavasti pienempi.

Kiireettömät ja kiireelliset LVI-työt toiveesi mukaan

Toimi heti, putkimies Espoo saapuu pian paikalle

Suoritamme monenlaisia putkimiehen töitä, mutta yleisimpiä tehtäviämme ovat erilaiset putkivauriot, vuotavat hanat ja eriasteiset vesivahingot. Nämä ovat myös tilanteita, joissa asiakas kaipaa apua ripeästi ja olemmekin aina nopeasti paikalla. Toimi itse heti, kun huomaat vian. Katkaise vesi päävesimittarista ja ota heti yhteyttä meihin, niin tulemme välittömästi paikalle ja autamme ongelman hoitamisessa. Kun soitat puhelinnumeroomme, asiakaspalvelijamme auttaa sinua ja neuvoo, miten vältyt suuremmilta vahingoilta.

Teemme myös kiireettömiä töitä ja putkimies Espoo onkin käytettävissäsi juuri silloin kun tarvitset. Voit tilata asiantuntevan osaajan vaikka uudisrakennus- tai remonttikohteeseesi. Ota yhteyttä, niin voimme yhdessä kartoittaa tarpeesi ja suunnitella koko kotisi vesi-, lämpö- ja ilmanvaihtojärjestelmät omat toiveesi huomioon ottaen. Teemme myös suurempia töitä ja tarjoamme päivystyspalvelua. Esimerkiksi kiinteistön vesi- ja viemärijärjestelmän valvonta ja työnjohto sujuvat meiltä ammattitaitoisesti. Lisäksi teemme esimerkiksi kosteusmittauksia, kartoitamme mahdollisia vesivahinkoja ja suoritamme erilaisia asennuksia.

Jos tarpeesi on akuutti esimerkiksi vesivahingon tai putkirikon sattuessa, olemme paikalla viipymättä. Ota silloin yhteyttä puhelimella numeroon 0100 2470. Kiireettömissä tilanteissä voit jättää yhteydenottopyynnön tai verkkotilauksen. Kerro, mitä palvelua tarvitset ja millä alueella työ suoritetaan. Otamme yhteyttä pikimmiten ja putkimies Espoo saapuu kohteeseen sovittuna ajankohtana.

Palvelut

Katso video

Sinua palvelee aina paikallinen putkimies Espoon alueelta!

Espoon suuralueet

Espoon kaupunginosat sekä Kauniainen

Bodom, Espoon keskus, Espoonkartano, Espoonlahti, Haukilahti, Henttaa, Högnäs, Järvenperä, Kaitaa, Kalajärvi, Karakallio, Karhusuo, Karvasmäki, Kauklahti, Kaupunginkallio, Kilo, Kolmperä, Kunnarla, Kurttila, Kuurinniitty, Laajalahti, Laaksolahti, Lahnus, Lakisto, Latokaski, Leppävaara, Lintuvaara, Lippajärvi, Luukki, Mankkaa, Matinkylä, Muurala, Niipperi, Niittykumpu Nupuri, Nuuksio, Nöykkiö Olari, Otaniemi, Perusmäki Pohjois-Tapiola, Hagalund, Röylä, Saunalahti, Sepänkylä, Siikajärvi, Soukka, Suvisaaristo, Tapiola Vanhakartano, Vanha-Nuuksio Vanttila, Velskola, Westend Viherlaakso, Ämmässuo jne.
Puhelin ikoni

Vastaamme puheluusi heti
24/7/365

pakettiauto ikoni

Lähetämme ammattilaisen
paikalle sovitusti

100% ikoni

Annamme 100%
tyytyväisyystakuun

Putkimies - Tehtyjä toimeksiantoja

Olohuoneen katosta valuu vettä

Oli joulun välipäivä eräässä hämeenlinnalaisperheessä. Perhe vietti mukavaa ja rauhallista joululomaa uutta vuotta odotellen. Hetken kuluttua toinen lapsista tuli kertomaan äidille, että yläkerran vessa tulvii. Vesi ei laskeutunut pöntöstä, ja sitä oli tullut pöntön reunojen yli. Kello oli jo noin kuusi illalla, mutta päivystystyönä asentajat saatiin paikalle noin puolessa tunnissa. Lue lisää

Putkivuodon korjaus päivystystyönä

Kesäkuisena iltapäivänä pohjanmaalla asuva nainen oli juuri tulossa töistä kotiin. Nainen kiiruhti alakertaan, avasi teknisen tilan oven ja huomasi, että yksi putkista suihkuttaa vettä runsaasti. Hän etsi netistä päivystäviä putkiliikkeitä, löysi 24 Centerin numeron ja soitti sinne. Vuotava putki korjattiin ja vedet laitettiin taas juoksemaan. Asiakkaan stressi poistui ja aurinkoinen kesäilta sai jatkua taas normaaliin tapaan. Lue lisää

Vuotavan vesiputken korjaus

Nokialainen mies huomasi talossaan vuodon vessaan tulevassa vesijohdossa. Mies alkoi soittelemaan alan yrityksille ja huomasi nopeasti, että tavallisena arkipäivänä on todella vaikea saada putkimiestä paikalle nopeasti, sillä kaikki asentajat ovat varanneet kalenterinsa jo hyvissä ajoin täyteen. Hän päätti soittaa 24 Centerille. Päivä ei ehtinyt kauaa vanheta, kun putkimiehen huoltoauto saapui asiakkaan luo. Asentaja korjasi liitoksesta vuotavan vesijohdon vilkkaasti, ja jäljet siistittyään suuntasi hän kohti seuraavia haasteita. Lue lisää

Vuotavan lämminvesivaraajan korjaus

Oli keväinen maaliskuun ilta. Kello oli 21.08. 24 Centerin asiakaspalvelukeskuksessa soi puhelin. Soittaja oli mikkeliläinen herrasmies, jonka tyttären kotona oli vesivuoto. Asentaja saapui kohteeseen ja korjasi vian nopeasti. Varaajaa ei tarvinnut uusia, sillä vika oli varaajan kuumavesijohdossa, joka oli helppo korjata. Lue lisää

Päivystämme jokaisena päivänä.
Soita putkimies paikalle!

247 ympärivuorokauden

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Uusimmat Putkimies artikkelit

Putkimies

Rasvakaivon tyhjennys

  Rasvakaivon säännöllinen tyhjennys  Rasvakaivon eli rasvanerotuskaivon tyhjennys tulisi suorittaa säännöllisin väliajoin. Käytännössä rasvakaivon rasvanerotin estää sen, että rasvapitoiset vedet pääsisivät viemäriverkostoon. Rasva siis pysähtyy

Lue lisää
Hanan asennus kylpyhuoneeseen
Putkimies

Hanan asennus kylpyhuoneeseen

Kun on aika vaihtaa kylpyhuoneen hana, voi sen joko ulkoistaa ammattilaisen hoidettavaksi tai tehdä itse. Hanan asennusta varten ei tarvitse olla rakennusalan ammattilainen, vaan jo

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset: Putkimies

Putkimiehen arvonlisäverollisen hintahaitari on noin 50-100 €/h. Matkakuluista veloitetaan 0,4-1 €/km. Jotkut yritykset käyttävät kiinteää huoltoautokorvausta. Tuntiveloitus alkaa tavallisesti jo putkimiehen lähdettyä kohteeseen. Lisäksi erikseen veloitetaan käytetyt materiaalit hinnaston mukaan.

24 Centerillä putkimies maksaa kiireettömissä töissä alkaen 75 €/h. Arkena klo 07-15 hinta on 99 €/h (min. 2h). Päivystystyö on 198 €/h (min. 2h) ja pyhätyö 248 €/h (min. 2h). Arkena veloitetaan huoltoautokorvaus 75 € ja päivystys- ja pyhätöissä hälytyslisä 267 €, joka sisältää huoltoautokorvauksen. Materiaalit veloitetaan tukun OVH-hinnoilla. Mahdolliset erikoistyökalut veloitetaan erikseen.

Mikäli wc-pönttö on tukossa, kannattaa paikalle tilata putkimies lisävahinkojen estämiseksi. Jos tukos ei ole syvällä ja talon muut viemärit vetävät, voi putkimiehen rassi ja muu välineistö riittää tukoksen avaamiseksi.

Jos lattiakaivo ei vedä kunnolla ja vesi alkaa nousta lattiakaivosta, on syytä tilata paikalle ammattilainen. Jos tukos on syvällä, ei putkimiehen välineistö välttämättä riitä, vaan paikalle tarvitaan imuauto.

Vakuutus korvaa yleensä putkiston tai siihen kytkettyjen laitteiden rikkoutumisesta johtuvan vesivahingon korjaamisen. Korvauksen määrään vaikuttaa rikkoutuneen putkiston tai laitteen ikä.

Jos talosi tai vapaa-ajan asuntosi vesijohdot ovat päässeet jäätymään, tulee paikalle tilata kiireellisesti putkimies sulattamaan vesijohdot. Jos putkia yrittää itse sulattaa tai odottaa ilman lämpenemistä, vaarana on, että putkien sisällä oleva jää rikkoo putken lämpölaajenemisen vuoksi aiheuttaen vesivahingon. Alan ammattilainen osaa sulattaa putket hallitusti ja turvallisesti, sekä tarkastaa ja korjata mahdollisesti syntyneet vauriot.