vuotavan vesiputken korjaus

Vuotavan vesiputken korjaus

Vuotavan vesiputken korjaaminen arkipäivänä

Kaunis toukokuun keskipäivä oli saada ylleen synkempiä pilviä eräällä asiakkaallamme – ainakin noin vertauskuvallisesti. Nokialainen mies huomasi talossaan vuodon vessaan tulevassa vesijohdossa. Positiivista oli, että vesi valui lattiakaivoon, mutta tilanne oli silti akuutti. Mies alkoi soittelemaan alan yrityksille.

Asiakas huomasi nopeasti, että tavallisena arkipäivänä on todella vaikea saada putkimiestä paikalle nopeasti, sillä kaikki asentajat ovat varanneet kalenterinsa jo hyvissä ajoin täyteen. Hän päätti soittaa 24 Centerille. Asiakaspalvelija otti tarpeen ylös ja lupasi asentajan paikalle tunnin sisällä soitosta. Työ tilattiin hätätyönä. Kello oli soittohetkellä 13.32.

Päivä ei ehtinyt kauaa vanheta, kun putkimiehen huoltoauto saapui asiakkaan luo. Kello oli tällöin 14.01. Asentaja korjasi liitoksesta vuotavan vesijohdon vilkkaasti, ja jäljet siistittyään suuntasi hän kohti seuraavia haasteita. Asentajan selostus työlle oli lyhyt mutta kuvaava: “Lvi-työ. WC-liitännän korjaus kohteessa.”

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:

Päivystystyö: 398,00 e
Huoltoautokorvaus: 69,00 e
Materiaalit: 22,51 e
Yhteensä: 487,61 e

Asiakas oli jälkeenpäin tyytyväinen 24 Centerin palveluun. Arvosana meille asteikolla 1-10 oli 9. Asiakas kertoi olleensa yllättynyt siitä, että kuinka hyvin kaikki pelasi. Hän myös kehui toimintaamme asialliseksi ja ammattitaitoiseksi. Hänen mielestään myös hinta/laatusuhde oli paikallaan.

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.