Putkimies Helsinki
paikalle jopa 15 minuutissa

0,99 €/min + pvm tai mpm

Yksi soitto riittää. Talotekniikan päivystyspalvelu sinun tukenasi 24/7.
Olemme ainoa sopimuskumppanisi, sinua palvelee aina paikallinen putkimies.

Löydä hyvä putkimies Helsingissä

Vuotaako hana, eikö viemäri vedä? Minkä tahansa putkivahingon sattuessa ei kannata jäädä odottelemaan, vaan ammattimies on hyvä kutsua paikalle heti. Asuitpa sitten kerrostalossa, rivitalossa tai omakotitalossa, Putkimies Helsinki 24/7 -palvelusta löydät osaavan ammattilaisen kaikkina vuorokaudenaikoina. Näillä vinkeillä valitset ammattimaisen putkimiehen Helsingissä.

Kun tarvitset putkimiehen Helsingin alueella. Ota suoraan yhteyttä 24 Centerin päivystysnumeroon 01002470
–  24 Centerin päivystävä Putkimies Helsinki auttaa hädän hetkellä.

Nopeus on valttia

Putkityöt voivat olla suuria tai pieniä, ja varsinkin kun ne ovat suuria, ne kannattaa hoitaa nopeasti kuntoon. Jatkuvasti valuva vesi voi vaurioittaa talon rakenteita ja pintoja – jo pieninäkin määrinä – ja näkyy takuulla vesilaskussa. Onneksi ammattilainen osaa hoitaa tilanteen nopeasti ja varmasti. Meiltä saat paikalle päivystävän putkimiehen Helsingissä ja Helsingin alueella yhdellä puhelinsoitolla jopa 15 minuutissa – ihan mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Paljon osaamista yhdellä soitolla

Toisin kuin sarjakuvissa, ei vuotavaa hanaa oikeasti voi korjata teipillä tukkimalla eikä vesivahinkoon auta oven avaaminen ja veden laskeminen ulos. Rakennuksen putkisto on monimutkainen kokonaisuus, ja kerrostalossa yhdessä asunnossa tehtävät korjaustyöt ja säädöt voivat vaikuttaa myös muiden asuntojen putkistoon ja viemäröinteihin. Putkimies Helsinki 24/7 -palvelun ammattilaisilla on laaja kokemus monipuolisista putkialan töistä. Sama osaaja hoitaa tarvittaessa putkityöt, hanan vuodot, putkien avaamisen ja sulattamisen, putkirikkojen ja vuotojen korjaamisen, kosteusmittaukset, vesivahingot, vesikalusteiden korjauksen ja asennuksen, lämmitysjärjestelmien asennuksen, huollon ja korjauksen sekä esimerkiksi lämminvesivaraajan vuodon korjauksen.

Paikalle paikallinen putkimies Helsingistä

Kuka haluaisikaan joutua antamaan putkimiehelle ajo-ohjeita puhelimessa, kun vessa on tukossa tai putkesta suihkuaa vettä? Putkimies Helsinki 24/7 -palvelun ammattimiehet ovat koko ajan liikkeellä huoltoautojen kanssa ympäri Helsinkiä, joten he tuntevat Helsingin ja Helsingin alueen hyvin. Päivystäjämme välittää tiedon putkityöstä aina paikalliselle kumppanillemme, joka on lähimpänä sinua. Saat kokeneen ja takuulla osaavan putkimiehen paikalle nopeasti.

Palvelemme ilolla, ympäri vuorokauden

Kodin tulee olla turvallinen paikka, ja kun jotain siellä menee rikki, kannattaa se hoitaa kuntoon nopeasti. Rikkinäisistä putkista ja putkivioista voi koitua nopeasti yllättävän suuri lasku. Reagoi siis nopeasti ja soita Putkimies Helsinki 24/7 -palvelun päivystykseen – saat jo puhelimessa ensimmäiset ohjeet, joilla ehkäiset vahinkojen laajenemisen. Me myös muistamme, että putkimiehen työmaa on aina jonkun koti. Siksi haluamme aina palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja kotia kunnioittaen.

Palvelut

Katso video

Sinua palvelee aina paikallinen putkimies Helsingin alueelta!

Helsingin suuralueet

Helsingin kaupunginosat

Aurinkolahti, Eira, Itäkeskus, Jakomäki, Kallio, Kannelmäki, Katajanokka, Konala, Kontula, Koskela, Kruununhaka, Kumpula, Kulosaari, Käpylä, Lauttasaari, Malmi, Maunula, Mellunmäki, Merihaka, Munkkivuori, Myllypuro, Pakila, Pasila, Pohjois-Haaga, Pukinmäki, Punavuori, Puotila, Puotinharju, Roihuvuori, Ruoholahti, Ruskeasuo, Savela, Siltamäki, Suutarila, Sörnäinen, Tapaninvainio, Tapulikaupunki, Töölö, Vartiokylä, Veräjälaakso, Viikki, Vuosaari jne.
Puhelin ikoni

Vastaamme puheluusi heti
24/7/365

pakettiauto ikoni

Lähetämme ammattilaisen
paikalle sovitusti

100% ikoni

Annamme 100%
tyytyväisyystakuun

Putkimies - Tehtyjä toimeksiantoja

Olohuoneen katosta valuu vettä

Oli joulun välipäivä eräässä hämeenlinnalaisperheessä. Perhe vietti mukavaa ja rauhallista joululomaa uutta vuotta odotellen. Hetken kuluttua toinen lapsista tuli kertomaan äidille, että yläkerran vessa tulvii. Vesi ei laskeutunut pöntöstä, ja sitä oli tullut pöntön reunojen yli. Kello oli jo noin kuusi illalla, mutta päivystystyönä asentajat saatiin paikalle noin puolessa tunnissa. Lue lisää

Putkivuodon korjaus päivystystyönä

Kesäkuisena iltapäivänä pohjanmaalla asuva nainen oli juuri tulossa töistä kotiin. Nainen kiiruhti alakertaan, avasi teknisen tilan oven ja huomasi, että yksi putkista suihkuttaa vettä runsaasti. Hän etsi netistä päivystäviä putkiliikkeitä, löysi 24 Centerin numeron ja soitti sinne. Vuotava putki korjattiin ja vedet laitettiin taas juoksemaan. Asiakkaan stressi poistui ja aurinkoinen kesäilta sai jatkua taas normaaliin tapaan. Lue lisää

Vuotavan vesiputken korjaus

Nokialainen mies huomasi talossaan vuodon vessaan tulevassa vesijohdossa. Mies alkoi soittelemaan alan yrityksille ja huomasi nopeasti, että tavallisena arkipäivänä on todella vaikea saada putkimiestä paikalle nopeasti, sillä kaikki asentajat ovat varanneet kalenterinsa jo hyvissä ajoin täyteen. Hän päätti soittaa 24 Centerille. Päivä ei ehtinyt kauaa vanheta, kun putkimiehen huoltoauto saapui asiakkaan luo. Asentaja korjasi liitoksesta vuotavan vesijohdon vilkkaasti, ja jäljet siistittyään suuntasi hän kohti seuraavia haasteita. Lue lisää

Vuotavan lämminvesivaraajan korjaus

Oli keväinen maaliskuun ilta. Kello oli 21.08. 24 Centerin asiakaspalvelukeskuksessa soi puhelin. Soittaja oli mikkeliläinen herrasmies, jonka tyttären kotona oli vesivuoto. Asentaja saapui kohteeseen ja korjasi vian nopeasti. Varaajaa ei tarvinnut uusia, sillä vika oli varaajan kuumavesijohdossa, joka oli helppo korjata. Lue lisää

Päivystämme jokaisena päivänä.
Soita putkimies paikalle!

247 ympärivuorokauden

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Uusimmat Putkimies artikkelit

Putkimies

Rasvakaivon tyhjennys

  Rasvakaivon säännöllinen tyhjennys  Rasvakaivon eli rasvanerotuskaivon tyhjennys tulisi suorittaa säännöllisin väliajoin. Käytännössä rasvakaivon rasvanerotin estää sen, että rasvapitoiset vedet pääsisivät viemäriverkostoon. Rasva siis pysähtyy

Lue lisää
Hanan asennus kylpyhuoneeseen
Putkimies

Hanan asennus kylpyhuoneeseen

Kun on aika vaihtaa kylpyhuoneen hana, voi sen joko ulkoistaa ammattilaisen hoidettavaksi tai tehdä itse. Hanan asennusta varten ei tarvitse olla rakennusalan ammattilainen, vaan jo

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset: Putkimies

Putkimiehen arvonlisäverollisen hintahaitari on noin 50-100 €/h. Matkakuluista veloitetaan 0,4-1 €/km. Jotkut yritykset käyttävät kiinteää huoltoautokorvausta. Tuntiveloitus alkaa tavallisesti jo putkimiehen lähdettyä kohteeseen. Lisäksi erikseen veloitetaan käytetyt materiaalit hinnaston mukaan.

24 Centerillä putkimies maksaa kiireettömissä töissä alkaen 75 €/h. Arkena klo 07-15 hinta on 99 €/h (min. 2h). Päivystystyö on 198 €/h (min. 2h) ja pyhätyö 248 €/h (min. 2h). Arkena veloitetaan huoltoautokorvaus 75 € ja päivystys- ja pyhätöissä hälytyslisä 267 €, joka sisältää huoltoautokorvauksen. Materiaalit veloitetaan tukun OVH-hinnoilla. Mahdolliset erikoistyökalut veloitetaan erikseen.

Mikäli wc-pönttö on tukossa, kannattaa paikalle tilata putkimies lisävahinkojen estämiseksi. Jos tukos ei ole syvällä ja talon muut viemärit vetävät, voi putkimiehen rassi ja muu välineistö riittää tukoksen avaamiseksi.

Jos lattiakaivo ei vedä kunnolla ja vesi alkaa nousta lattiakaivosta, on syytä tilata paikalle ammattilainen. Jos tukos on syvällä, ei putkimiehen välineistö välttämättä riitä, vaan paikalle tarvitaan imuauto.

Vakuutus korvaa yleensä putkiston tai siihen kytkettyjen laitteiden rikkoutumisesta johtuvan vesivahingon korjaamisen. Korvauksen määrään vaikuttaa rikkoutuneen putkiston tai laitteen ikä.

Jos talosi tai vapaa-ajan asuntosi vesijohdot ovat päässeet jäätymään, tulee paikalle tilata kiireellisesti putkimies sulattamaan vesijohdot. Jos putkia yrittää itse sulattaa tai odottaa ilman lämpenemistä, vaarana on, että putkien sisällä oleva jää rikkoo putken lämpölaajenemisen vuoksi aiheuttaen vesivahingon. Alan ammattilainen osaa sulattaa putket hallitusti ja turvallisesti, sekä tarkastaa ja korjata mahdollisesti syntyneet vauriot.