Huoltomiehen työpäivä ennen yhteistyösopimusta 24 Centerin kanssa

On tavallinen keskiviikko-aamu, ja huoltoyhtiössä soi puhelin. Huoltomies Virtanen vastaa puheluun. Soittaja on huoltoyhtiön asiakkaana toimivan taloyhtiön asukas Kirsikkatieltä, missä WC-pönttö on tukkeutunut, eikä jo kokeilussa olleet kotikonstit ole sen aukaisemiseksi auttaneet lainkaan. Sen avaamiseen tarvittaisiin ammattilaista. Huoltomies Virtanen lupaa avun tulevan mahdollisimman pian.

Huoltomies Virtanen soittaa putkimies Hentuselle, joka on toisessa kohteessa tekemässä huoltotöitä. Hän kuitenkin lupaa hoitaa tukkeutuneen wc-pöntön, kun vapautuu meneillään olevasta tehtävästä.

Huoltomies Virtasen työpäivä etenee omalla painollaan ja hän pääsee kotiin kerrankin ajoissa. Myöhemmin illalla huoltomies Virtanen on juuri asettumassa mukavasti sohvalleen ja aikeissa katsoa illan jalkapallo-ottelun, mutta sitten puhelin soi. Kirsikkatien asukas soittaa ja tiedustelee, mahtaako kukaan olla tulossa avaamaan tukkeutunutta wc-pönttöä. Pian olisi lasten iltatoimien aika ja hän ei haluaisi lähteä niitä suorittamaan läheiselle huoltoasemalle. Huoltomies Virtanen lupaa hoitaa asian pikimmiten ja soittaa välittömästi putkimies Hentuselle. Puhelin hälyttää pitkään, kunnes putkimies Hentunen viimein vastaa. Hän on juuri tulossa saunasta eikä ollut heti kuullut puhelimen soimista. – Ai niin, se Kirsikkatie. Päivä oli ollut hyvin kiireinen, mutta putkimies Hentunen lupaa hoitaa tukkeuman heti aamulla. Hänen äänestään kuitenkin kuulee sen, että huominenkin päivä tulisi olemaan myös kiireinen.

Huoltomies Virtanen tietää, että putkimies Hentunen on ahkera ja tunnollinen työmies ja siksi niin täystyöllistetty. Hieman hävettää soittaa Kirsikkatien asukkaalle, että apu tulisikin vasta aamulla. Olisiko tähän jotain nopeampaa ratkaisua? On kuitenkin myöhäinen ilta, ja useat LVI-liikkeet ovat kiinni. Ehkä jokin putkiliike saattaisi päivystää, jotta asia saataisiin hoidettua.

Huoltomies Virtanen soittaa pariin tuttuun LVI-firmaan, mutta niin myöhään illalla kukaan ei vastaa. Niinpä Virtanen avaa Googlen ja naputtelee hakusanat “päivystävä putkimies”. Ensimmäisenä hakutuloksissa on 24 Center, joka lupaa putkimiehen paikalle mahdollisimman pian. Huoltomies Virtanen soittaa asiakaspalveluun ja tosiaan! Hetkeä myöhemmin putkimies on valmiina helpottamaan asukkaiden iltatoimia Kirsikkatiellä.

Huoltomies Virtasen yrityksen maine on pelastettu ja Kirsikkatien iltatoimet saadaan hoidettua. Illan jalkapallo-ottelun voi katsoa myös ilman murheita. 

Huoltokeikan jälkeen 24 Center tarjoaa huoltomies Virtaselle mahdollisuutta solmia yrityssopimuksen. Huoltomies Virtanen solmii 24 Centerin kanssa yhteistyösopimuksen lisäavusta, kun heillä itsellään resurssit eivät riitä tekemään kaikkia tai äkillisiä huolto- ja asennustehtäviä. Myös putkimies Hentunen rekisteröityy 24 Centerin ammattilaisverkostoon, saaden näin helpotusta häneltä tilattavien töiden hallinnointiin. Lue lisää kokemuksia ja ohjeistuksia 24 Centerin kumppaanuusverkostoon liittymisestä.

24 Center tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja yrityssopimuksiin. Lue lisää, miten isännöinti ja huoltoyritykset sekä taloyhtiöt hyötyvät yhteistyöstä 24 Centerin kanssa. Yrityksiä ja asunto-osakeyhtiöitä on erilaisia, ja jokaiselle on mahdollista räätälöidä sellainen sopimus, joka sopii yrityksen tarpeisiin parhaiten. 

Ajankohtaisimmat blogit

Kodin viilennys käy helposti ilmalämpöpumpun avulla.
Kodin viilennys

Vinkit kodin viilentämiseen

Kesähelteiden aikana monissaa kodeissa asumismukavuus kärsii liian korkean huonelämpötilan vuoksi. Liian kuuma huonelämpötila voi tuoda mukanaan terveyshuolia, mutta lisäksi unen laatu voi merkittävästi heiketä. Jos

Lue lisää
Lasi

24 Center – Juhlien pelastaja

Varmana kesän aloituksen merkkinä voidaan pitää sitä, kun koulunsa päättäviä juhlitaan ja useassa kodissa on järjestelty juhlia niin ylioppilas- kuin ammattikoulututkinnon suorittaneita. 24 Centerin väki

Lue lisää
Lasi

24 Center – Juhlien pelastaja

Varmana kesän aloituksen merkkinä voidaan pitää sitä, kun koulunsa päättäviä juhlitaan ja useassa kodissa on järjestelty juhlia niin ylioppilas- kuin ammattikoulututkinnon suorittaneita. 24 Centerin väki

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.