Huoltomiehen työpäivä ennen yhteistyösopimusta 24 Centerin kanssa

On tavallinen keskiviikko-aamu, ja huoltoyhtiössä soi puhelin. Huoltomies Virtanen vastaa puheluun. Soittaja on huoltoyhtiön asiakkaana toimivan taloyhtiön asukas Kirsikkatieltä, missä WC-pönttö on tukkeutunut, eikä jo kokeilussa olleet kotikonstit ole sen aukaisemiseksi auttaneet lainkaan. Sen avaamiseen tarvittaisiin ammattilaista. Huoltomies Virtanen lupaa avun tulevan mahdollisimman pian.

Huoltomies Virtanen soittaa putkimies Hentuselle, joka on toisessa kohteessa tekemässä huoltotöitä. Hän kuitenkin lupaa hoitaa tukkeutuneen wc-pöntön, kun vapautuu meneillään olevasta tehtävästä.

Huoltomies Virtasen työpäivä etenee omalla painollaan ja hän pääsee kotiin kerrankin ajoissa. Myöhemmin illalla huoltomies Virtanen on juuri asettumassa mukavasti sohvalleen ja aikeissa katsoa illan jalkapallo-ottelun, mutta sitten puhelin soi. Kirsikkatien asukas soittaa ja tiedustelee, mahtaako kukaan olla tulossa avaamaan tukkeutunutta wc-pönttöä. Pian olisi lasten iltatoimien aika ja hän ei haluaisi lähteä niitä suorittamaan läheiselle huoltoasemalle. Huoltomies Virtanen lupaa hoitaa asian pikimmiten ja soittaa välittömästi putkimies Hentuselle. Puhelin hälyttää pitkään, kunnes putkimies Hentunen viimein vastaa. Hän on juuri tulossa saunasta eikä ollut heti kuullut puhelimen soimista. – Ai niin, se Kirsikkatie. Päivä oli ollut hyvin kiireinen, mutta putkimies Hentunen lupaa hoitaa tukkeuman heti aamulla. Hänen äänestään kuitenkin kuulee sen, että huominenkin päivä tulisi olemaan myös kiireinen.

Huoltomies Virtanen tietää, että putkimies Hentunen on ahkera ja tunnollinen työmies ja siksi niin täystyöllistetty. Hieman hävettää soittaa Kirsikkatien asukkaalle, että apu tulisikin vasta aamulla. Olisiko tähän jotain nopeampaa ratkaisua? On kuitenkin myöhäinen ilta, ja useat LVI-liikkeet ovat kiinni. Ehkä jokin putkiliike saattaisi päivystää, jotta asia saataisiin hoidettua.

Huoltomies Virtanen soittaa pariin tuttuun LVI-firmaan, mutta niin myöhään illalla kukaan ei vastaa. Niinpä Virtanen avaa Googlen ja naputtelee hakusanat “päivystävä putkimies”. Ensimmäisenä hakutuloksissa on 24 Center, joka lupaa putkimiehen paikalle mahdollisimman pian. Huoltomies Virtanen soittaa asiakaspalveluun ja tosiaan! Hetkeä myöhemmin putkimies on valmiina helpottamaan asukkaiden iltatoimia Kirsikkatiellä.

Huoltomies Virtasen yrityksen maine on pelastettu ja Kirsikkatien iltatoimet saadaan hoidettua. Illan jalkapallo-ottelun voi katsoa myös ilman murheita. 

Huoltokeikan jälkeen 24 Center tarjoaa huoltomies Virtaselle mahdollisuutta solmia yrityssopimuksen. Huoltomies Virtanen solmii 24 Centerin kanssa yhteistyösopimuksen lisäavusta, kun heillä itsellään resurssit eivät riitä tekemään kaikkia tai äkillisiä huolto- ja asennustehtäviä. Myös putkimies Hentunen rekisteröityy 24 Centerin ammattilaisverkostoon, saaden näin helpotusta häneltä tilattavien töiden hallinnointiin. Lue lisää kokemuksia ja ohjeistuksia 24 Centerin kumppaanuusverkostoon liittymisestä.

24 Center tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja yrityssopimuksiin. Lue lisää, miten isännöinti ja huoltoyritykset sekä taloyhtiöt hyötyvät yhteistyöstä 24 Centerin kanssa. Yrityksiä ja asunto-osakeyhtiöitä on erilaisia, ja jokaiselle on mahdollista räätälöidä sellainen sopimus, joka sopii yrityksen tarpeisiin parhaiten. 

Ajankohtaisimmat blogit

Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää
Turvallista joulua
Kodin huoltaminen

TOP 3 keinoa taloteknisesti turvalliseen jouluun

Joulu on täällä! Taloteknisesti vuodenaika on yksi kiireisimmistä, kun kotona siivotaan, tehdään mahdollisesti suurempia puhdistustöitä ja keittiössä valmistellaan toinen toistaan herkullisempia ruokia. Kotitöiden pyörteissä saattaa

Lue lisää
Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.