Taloyhtiöt, isännöintipalvelut ja huoltoyhtiöt – Solmi huoltosopimus 24 Centerin kanssa

24 Centerin keskeinen palvelukonsepti on, että yhdellä yhteydenotolla asiakas saa kaiken tarvitsemansa avun taloteknisiin haasteisiin. Oli kyse sitten kiireellisestä hätätilanteesta tai kiireettömästä ja pitkään suunnitellusta remonttikohteesta tai toistuvasta kausityöstä. Asiakkaamme koostuvat monenlaisista asujista. Tarjoamme lisäksi palveluitamme ja yhteistyömahdollisuuksia myös yrittäjille sekä asumista tukeville ja ylläpitäville palveluntarjoajille. Tähän B2B-asiakasryhmään kuuluvat esimerkiksi taloyhtiöt, isännöintitoimistot ja huoltoyhtiöt.

24 Center sopiva yhteistyökumppani silloinkin, kun isolla kiinteistöalan yrityksellä tai isännöintitoimistolla on kohteita usealla paikkakunnalla tai useammassa maassa. 24 Centerillä on toimipisteet Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa, joten palveluja voidaan tarjota riippumatta paikkakunnasta, maakunnasta ja jopa valtiosta..


Erilaiset sopimusmallit yksilöllisiin tarpeisiin

Yksikään yritys ei ole samanlainen, joten laadimme jokaiselle kiinteistöalan yritykselle ja taloyhtiölle oman yksilöllisen sopimuksen. Sitoutumisemme nopeasti saatavaan ja laadukkaaseen palveluun tuo lisäarvoa jokaiseen yhteistyöhön. 

Sopimusmallit voivat olla esimerkiksi:

 1. Kattava lisätuki ja lisäresurssi huoltoyhtiöille, auttaen silloin, kun huoltoyrityksen omat resurssit eivät ole riittävät. 
 2. Huoltoyhtiö pienemmälle taloyhtiölle, joilla ei ole omaa huoltoyhtiötä ja halutaan maksaa vain tehdyistä huolto- ja asennustöistä.
 3. Kiinteä kuukausihintainen huoltosopimus, joka kattaa sovitut huoltotoimenpiteet.

Sopimuksiin on mahdollista kirjata, että vain tietty yritys suorittaa töitä asiakkaalla. Muistutamme samalla, että 24 Centerin taustalla on laaja verkosto, joka auttaa hätätilanteissa tai kiireessä. Näin tilattujen töiden vasteaika pysyy aina hyvällä tasolla.

 

Onko taloyhtiössä tiedossa yhteisten hankintojen tai huoltokeikkojen tarve?

Onko taloyhtiössä tehty päätös, että olisi aika hankkia asuntoihin uudet kiukaat, ilmalämpöpumput tai asentaa pihaan sähköautojen latausjärjestelmät? Tai onko suunnitelmissa päivittää jokaiselle asukkaalle sähköiset lukitusjärjestelmät? Kaikki nämä hoituvat helposti 24 Centerin kautta.

24 Centerin kautta taloyhtiöillä on mahdollisuus tehdä yhteisiä laitehankintoja ja -asennuksia. Tämä tulee usein edullisemmaksi, kun tilaus tehdään suurella joukolla. Asennustyö hoituu nopeammin, kun asentaja kiertää esimerkiksi viikon aikana tekemässä tarvittavat huolto- ja asennustehtävät.


Esimerkkejä yhteistyöstä eri laitevalmistajien kanssa:

  • Ilmalämpöpumppu on esimerkiksi sellainen kodin ylläpitoa tukeva talotekninen laite, jonka voi lähes kuka tahansa hankkia kotiinsa, mutta jonka asentamiseen tarvitaan ammattilaisen pätevyys. Asiakkaamme ovat jo vuosia saaneet tilata 24 Centerin kautta ilmalämpöpumpun asennuksen kanssa.
  • Sähköautojen latausjärjestelmät. Teemme yhteistyötä Scanoffice -maahantuojan kanssa, joten kauttamme saa laadukkaat sähköautojen latausjärjestelmät asiakkaiden kotipihaan tai vaikka kesämökille. Latauslaitteet on suunniteltu sopimaan Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin, ja niitä on helppo säätää vastaamaan sähköauton lataustarpeita. Lue lisää sähköautojen latausjärjestelmän hankkimisesta.
  • Sähköinen lukitusjärjestelmä luo sinulle levollisuutta, sillä tiedät, että ovet ovat varmasti suljettuina ja lukittuina. Se ratkaisee myös lukuisia arjen haasteita aina anopin yllätysvierailusta kodin yleisen turvallisuuden valvomiseen. 24 Centerin asiantuntijaverkostoon kuuluu LukkoLuket Oy, joka tarjoaa lukitus- ja turvallisuusalan palveluita. Lue lisää mekaanisen lukon päivittämisestä sähköiseen lukitusjärjestelmään.

 

24 Center apuna myös asumisen hallinnollisissa tehtävissä

24 Centerin talotekniikan korjaus- ja huoltotöiden kumppaniverkosto koostuu alansa parhaista ammattilaisista. Taloyhtiöt säästyvät esimerkiksi monelta vaivalta, kuten kilpailutukselta, kun 24 Center on hoitanut jo kaiken tarvittavan ammattilaisten kartoittamisessa.

Takaamme, että heillä on tarvittavat luvat, vakuutukset sekä vastuullisuusasiat kunnossa. Näin asiakkaamme voivat luottaa siihen, että juuri oikeanlainen ammattilainen lähetetään ratkomaan taloteknistä haastetta. Palveluprosessimme sisältää myös sen, että kun ammattilainen ottaa työtehtävän vastaan, hän on heti yhteydessä tilaajaan vakuuttaen, että apu on tulossa.

Taloyhtiöiden, isännöintitoimistojen ja huoltoyhtiöiden keskittäessä palvelutarpeensa 24 Centerille saa taloteknistä apua moniin asumisen haasteisiin nopeasti, mutta jos katsotaan hallinnollisesta näkökulmasta, tulee helpotusta myös kirjanpidollisiin tehtäviin. Kun tilaukset on keskitetty yhteen paikkaan, tulee myös laskut sekä raportit tehdyistä töistä yhdestä paikasta. Nämä ovat kirjanpidon kannalta tärkeitä asiakirjoja, mutta myös asuntojen ja kiinteistöjen talokirjojen päivittämisen kannalta käteviä, kun raportit ovat yhtenäisiä ja siten helposti tulkittavia.


24 Centerin palvelutarjotin pähkinänkuoressa:

 • Kiireelliset korjaustyöt.
 • Kiireettömät korjaus- ja asennustyöt, kuten ennakoivat huoltotoimet vahinkojen ennaltaehkäisemiseksi.
 • Kausityöt ja etukäteen tiedossa olevat säännölliset huoltotyöt.
 • Erikoissiivoukset, esimerkiksi jos vuokralainen on jättänyt poismuuttaessaan asunnon huonoon kuntoon.
 • Laitevalmistajilta saatavilla olevat edulliset kimppatilaukset ja niiden asennustyöt.
 • Yhdellä puhelulla hoituu kaikki aina tilauksen kirjaamisesta laskun vastaanottamiseen.


Yhteistyön solmiminen 24 Centerin kanssa

Rekisteröidy yritysasiakkaaksi. Jos sinulla on kysyttävää sopimusmalleista, ota yhteyttä yritysasiakkaista vastaavaan Verneri Pasaseen. Hänen kanssaan voitte laatia juuri teidän yrityksellenne tai taloyhtiölle sopivan sopimusmallin.Ajankohtaisimmat blogit

Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää
Turvallista joulua
Kodin huoltaminen

TOP 3 keinoa taloteknisesti turvalliseen jouluun

Joulu on täällä! Taloteknisesti vuodenaika on yksi kiireisimmistä, kun kotona siivotaan, tehdään mahdollisesti suurempia puhdistustöitä ja keittiössä valmistellaan toinen toistaan herkullisempia ruokia. Kotitöiden pyörteissä saattaa

Lue lisää
Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.