Imuauto Lahti

Paikalle kun sinä haluat

Yksi soitto riittää. Imuauto Lahti aina sinun tukenasi. Olemme ainoa sopimuskumppanisi, sinua palvelee paikallinen imuauto.

0,99 €/min + pvm tai mpm

Imuauto palvelut 24/7

Menikö viemärisi tukkoon vai onko ravintolan rasvakaivo täynnä? Päivystävät imuautonkuljettajamme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa tarpeissasi viemäritukoksista pumppaamoiden huoltoon.

Viemärinavaukset

Tyhjennykset

Imurointi / Puhallus

Imuautotyöt

Imuautopäivystys

Kaivojen tyhjennys

Putkistojen kuvaukset

Painepesut ja huuhtelut

Höyrytyspalvelut

Kuntotarkastukset

Puhdasvesipalvelut

Pumppaamot

Vuosihuollot

Tulviiko vesi kellarissa?

Vesivahingon sattuessa sulje vesi välittömästi päävesimittarilta, jos se on mahdollista. Näin saamme minimoitua vahingot samantien. Myös ympäristövahingon sattuessa aikaa ei koskaan jää hukattavaksi ja imuauton löytäminen nopeasti on ensiarvoisen tärkeää. Reagoimalla ongelmaan välittömästi ja soittamalla päivystykseemme säästät aikaa ja vaivaa. Muista, että voit hyvittää työn osuuden kotitalousvähennyksenä.

Katso video

Imuauto paikalle Lahdessa 24/7

Kun tarvitset imuauton Lahden alueella, ota suoraan yhteyttä 24 Centerin numeroon 01002470. Toimimme hätäkeskusperiaatteella ja reagoimme välittömästi kaikkiin tarpeisiisi. Ehkäisemme vahinkojen laajenemisen puhelinneuvonnassa ja lähetämme osaavan imuauton paikalle parhaimmillaan jopa 15 minuutissa. Toimeksiannon suorittaa Lahden alueen imuauto, joka hoitaa työn alusta loppuun sinun ehdoillasi. Paikallinen imuauto tuntee Lahden asuinalueen ja parhaimmillaan jopa sen rakennuskannan, löytää perille nopeasti ja tekee tarvittavat työt käden käänteessä.

0,99 €/min + pvm tai mpm

Olemme mukanasi alusta loppuun

Turhauttaako se, että joudut kontaktoimaan useita asentajia vain saadaksesi tietää ettei tekijä ehdi ottaa lisää keikkoja?


Yhteydenotto ja tilaus


 

Tilauksen jälkeen saat linkin seurantasivulle

Kumppanimme hyväksyy keikan ja ottaa sinuun yhteyttä

 


 

Kumppanimme raportoi reaaliaikaisen tiedon työn etenemisestä


Laskutus ja palaute

Yhteydenotto ja tilaus

Saat tilausvahvistuksen ja linkin seurantasivulle

Kumppani hyväksyy keikan ja ottaa sinuun yhteyttä

Saat sovelluksestamme reaaliaikaisen tiedon työn etenemisestä

Laskutus ja palaute

Hinnoittelu

Imuauto

Imuauto

 

210 €/h

(min. 2 h)

Arkisin 7.00-15.00
(väh. 3 arkipv päähän)

 

230 €/h

(min. 2 h)

Arkisin 7.00-15.00

 

330 €/h

(min. 2.5 h)

Muulloin kuin arkisin 07.00-15.00

Höyryauto

 

250 €/h

(min. 2 h)

Arkisin 7.00-15.00
(väh. 3 arkipv päähän)

 

270 €/h

(min. 3 h)

Arkisin 7.00-15.00

 

350 €/h

(min. 3 h)

Muulloin kuin arkisin 07.00-15.00

Suurtehoimuauto

 

290 €/h

(min. 2 h)

Arkisin 7.00-15.00
(väh. 3 arkipv päähän)

 

300 €/h

(min. 2 h)

Arkisin 7.00-15.00

 

400 €/h

(min. 2.5 h)

Muulloin kuin arkisin 07.00-15.00

Hinnoittelu ajankohdan mukaan

24 Centerillä hinta määräytyy ajankohdan, työn laajuuden ja materiaalimenekin mukaan. Palvelut hinnoitellaan arkityöksi useimmilla aloilla ma-pe kello 07-15. Muina aikoina tehtävät työt ovat pääsääntöisesti päivystystyötä. Alakohtaiset, ajantasaiset hinnat saat myös asiakaspalvelustamme. Hinnat vahvistetaan tilaajalla aina ennen työn toimeenpanoa.

*) Työn osuuteen sisältyy myös matkoihin ja tukitoimiin kulunut aika (esim. tukku- ja jäteasemakäynnit). Huomioitava tuntien minimilaskutus. Minimituntilaskutus alakohtaisen yleisen käytännön mukaan. Useimmilla aloilla minimituntilaskutus on 2h. Tuntiveloitus on asentajakohtainen. Joissakin töissä voidaan tarvita useampaa asentajaa (esim. raskaat työt).

Tehtyjä toimeksiantoja

Kaaos kellarissa

Valojen sytyttyä paljastuu kammottava näky. Vaimo huutaa heti miestään avuksi. Läpi talon kaikuva huuto rikkoo seesteisen iltahetken. Kodinhoitohuoneen lattia lainehtii vedestä. Lattiakaivosta se on noussut. Sitä on ainakin kymmenen senttiä. Viemäri on varmaan tukossa. 24 Center oli ensimmäinen paikka, josta sai jonkun kiinni ilta-aikaan. Isäntä oli nopeasti tilanteen nähtyään todennut viemärin olevan tukossa ja ottanut puhelimen kouraan.

Viemäri tukossa Vantaalla

Elokuisena kesäaamuna vantaalaismies huomasi, ettei vessan vesi laskeudu alas vedettäessä. Päivän edetessä myös lattiakaivoista alkoi nousta vesi. Asiakas kokeili kaataa viemäriin kuumaa vettä sekä viemärirakeita, mutta niistä ei ollut apua. Paikalle oli tilattava ammattiapua. Miestä tympäisi, sillä hän ei uskonut saavansa palvelua paikalle enää saman päivän aikana. Kello oli jo 14.11. Hän oli soittanut jo moneen paikkaan, mutta suurin osa pystyi lupaamaan vasta muutamien päivien päähän. Kello oli 15.26 iltapäivällä kun imuauto kaarsi pihaan. Ystävällinen kuljettaja hoiti viemärin painehuuhtelulla auki siististi ja nopeasti.

Likakaivon tyhjennys

Kello oli 8.50. Yhtäkkiä eräs perheenjäsen huomasi, että vessan vesi ei laskeutunut alas, vaan päinvastoin oli tulvia vessan lattialle. Likakaivo oli ääriään myöten täynnä, ja tulviva likavesi alkoi aiheuttaa paniikkia. Kello 9.35 loka-automme ajoi asiakkaan pihaan ja asentajamme kävi heti töihin. Kaivo saatiin tyhjennettyä ja isommat vahingot estettyä.

Viemärin avaus imuautolla

Omakotitalon lattiakaivosta tulvii vesi WC-pönttöä vedettäessä. Myöskään yksi talon kolmesta vessasta ei vedä. Imupaineautoa tarvitaan heti! Imupaineauto kiisi paikalle salamana ja oli alle 30 minuutissa kohteessa. Työ suoritettiin ripeästi ja siististi. Ongelma selvisi ja viemäri lähti vetämään.

Mitä ihmiset kertovat palveluistamme?

Tätä mieltä asiakkaat ovat palveluistamme:

Jätä yhteydenottopyyntö!

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

Toivottu yhteydenottotapa:

Imuauto 24/7

Menikö viemärisi tukkoon vai onko ravintolan rasvakaivo täynnä? Päivystävät imuautonkuljettajamme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa tarpeissasi viemäritukoksista pumppaamoiden huoltoon.

24center Suomen kartta

Usein kysyttyä
24 Centeristä

24 Center on talotekniikan päivystyskeskus, joka tarjoaa laadukkaan palvelun taloteknisiin ongelmiin ajasta ja paikasta riippumatta. Asiakas saa avun yhdellä soitolla niin kiireellisiin hätätapauksiin kuin kiireettömiin arkitöihin.

24 Centerin toimipiste sijaitsee Vantaalla osoitteessa Robert Huberintie 3. Yhdestä toimipisteestä käsin 24 Center palvelee koko Suomea taloteknisissä ongelmissa. Suomen lisäksi 24 Center toimii Ruotsissa ja Norjassa. 24 Center on 100% suomalainen yritys ja palveluinnovaatio.

24 Center järjestää asiakkaan tilaaman työn sille talotekniikan ammattilaiselle, joka pääsee juuri asiakkaan haluamana ajankohtana paikalle.

Voit tehdä kotitalousvähennyksen asunnossasi tai vapaa-ajan asunnossasi tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä. Näitä ovat esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen, muiden huoneiden tai omakotitalon saunan remontit. Omakotitalon sähkö-, putki-, ja kaapelityöt kuuluvat myös kotitalousvähennyksen piiriin, kuten myös esimerkiksi ulkorakennuksen maalaus tai turvalukon asennus. Tarkempaa tietoa löydät verottajan sivuilta, jonne on listattu erilaisia töitä sen mukaan, kuuluvatko ne vähennyksen piiriin vai eivät: kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2023 on 2250 euroa henkilöltä. Kotitalousvähennys koskee vain työn osuutta. 40% työn osuudesta on vähennyskelpoista. Kun yrityksen laskulla on työn osuutta 5875 euroa, saat maksimivähennyksen.

Tyypillisiä vahinkoja, joita kotivakuutus korvaa ovat putkiston tai siihen kytkettyjen laitteiden rikkoutumisesta aiheutuneet vesivahingot sekä palo-, savu- ja nokivahingot. Korvauksen määrään vesivahingoissa vaikuttaa rikkoutuneen laitteen tai putkiston ikä.

Soita silti. 24 Centerin asiakaspalvelijoilla on halu auttaa asiakasta hädässä kuin hädässä. Puhelu maksaa 0,99 €/min + pvm tai mpm, mutta moni asia voi ratketa jo kotikonstein asiakaspalvelijoidemme kokemukseen perustuvien vinkkien avulla.

24 Center palvelee myös ei-kiireellisissä tilauksissa. Vähintään kolmen arkipäivän päähän tilatuissa töissä on myös edullisempi tuntiveloitus. Voit tehdä tilauksen itse verkkotilauksena nettisivuillamme osoitteessa 24center.fi/verkkotilaus

3 tärkeää vinkkiä
imuautotöihin

Kun viemärin tukos on paikallinen ja lähellä pintaa, esimerkiksi wc-pönttöön tiedetään menneen jotain sinne kuulumatonta, saa putkimies todennäköisesti välineillään tukoksen auki. Jos tukos vaikuttaa järeämmältä, esimerkiksi vesi nousee monesta eri lattiakaivosta, on paikalle järkevää tilata imuauto. Imuauto suorittaa painehuuhtelun, jolla tukos aukeaa ja viemäri puhdistuu kokonaisuudessaan.

Imuauton arvonlisäverolliset arkihinnat ovat n. 160-250 €/h. Imuauton hinta sisältää tavallisesti matkakulut. Jos työ vaatii 2 asentajaa, veloitetaan yleensä toisen asentajan työ. Imuauton veloitukseen tulee lisäksi jätemaksu tilanteissa, joissa jätettä on imetty ja kuljetettu käsittelylaitokselle.
24 Centerillä imuauto maksaa arkena klo 07-15 230 €/h (min. 2h). Muulloin eli päivystysaikana imuauton veloitus on 330 €/h (min. 2,5h). Mahdolliset jätteenkäsittelymaksut veloitetaan erikseen.

Viemärin kuvaus on tarpeellista tehdä silloin kun viemärin toiminnassa ilmenee ongelmia. Jos se pulputtaa, vetää huonosti tai vesi nousee lavuaariin, on kuvaus syytä suorittaa, jotta nähdään onko viemäri hyvässä kunnossa.

Ajankohtaisimmat blogit

Viemäri tukossa
Imuauto

Viemäri tukossa, mitä tehdä?

Toimiva viemäri kuuluu varmasti niihin asioihin, joita jokainen meistä ottaa täysin itsestäänselvyytenä siihen asti, kunnes se epätoivottu asia tapahtuu oikeasti – viemäri menee tukkoon. Jokainen

Lue lisää
Viemärin avaus
Imuauto

Viemärin avaus

Viemärin avaus ja tukokset Viemärin avaus ei taida olla kenenkään suosikkipuuhaa. Viemärin tukkeutuminen voi aiheuttaa hajuhaittoja, mutta myös veden tulvimista tiloihin, joissa ei kuuluisi olla

Lue lisää