palovaroitin

Huutava palovaroitin

Jatkuvasti huutavien palovaroittimen korjaus päivystystyönä

Lämpimänä ja rauhallisena kesäkuisena iltana eräs nainen vietti rauhallista koti-iltaa. Mukavan ajanvieton kuitenkin keskeytti yhtäkkiä alkanut järkyttävä ääni. Omakotitalon automaattiseen hälytysjärjestelmään kytketyt palovaroittimet alkoivat ulvomaan. Nainen tietysti ensin säikähti sitä, että oliko hänen talonsa syttynyt tuleen.

Pikaisen tarkistuksen jälkeen mistään ei löytynyt viitteitä paloon, mutta hälyttimet sen kuin ulvoivat yhä. Normaalisti palovaroittimet saa kytkettyä pois viimeistään irrottamalla paristo. Naisen kotona oleva järjestelmä oli monimutkaisempi, ja kytkettynä laajempaan automaatiojärjestelmään. Tästä syystä hän ei itse saanut häiriintyneitä varoittimia pois päältä. Hermoja raastava ulvonta oli jatkunut jo kymmeniä minuutteja. Naapuritkin tulivat jo ääntä ihmettelemään.

Noin klo 21.02 24 Centerin asiakaspalvelukeskus sai soiton tältä naiselta. Asiakaspalvelija kirjasi ylös hälytysjärjestelmän tiedot sekä asiakkaan tiedot. Hän lupasi asiakkaalle, että automaatioasentajamme saa äänen loppumaan ja laitteen korjattua. Helpotus ulinan loputtua oli valtava.

Ystävällinen asentaja tuli paikalle noin. 30 minuuttia puhelun jälkeen. Ääni saatiin nopeasti kuriin. Asiakkaan helpotus ulinan loputtua oli valtava. Kaiken lisäksi asentaja kysyi asiakkaalta, että onko hänellä mitään muuta “fiksattavaa”. Näin tuli samaan hintaan ja vaivaan korjattua vessan valokytkin, joka oli oikutellut jo kauan.

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:

Työn osuus: 436,00e
Hälytyslisä: 267,00e
Yhteensä: 703,00e

Asiakkaan arvosana asteikolla 1-5 oli asiakaspalvelijalle 4.00 ja asentajalle 5.00. “Ystävällinen ja pätevä asentaja.”

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.