lämminvesivaraaja

Vuotavan lämminvesivaraajan korjaus

Vuotavan lämminvesivaraajan korjaus päivystystyönä

Oli keväinen maaliskuun ilta. Kello oli 21.08. 24 Centerin asiakaspalvelukeskuksessa soi puhelin. Soittaja oli mikkeliläinen herrasmies, jonka tyttären kotona oli vesivuoto. Tilanne oli akuutti, sillä tytär oli matkoilla, eikä kotona ollut ketään. Putkimies tarvittiin paikalle kiireellisesti. Mies oli yrittänyt soittaa jo muutamaan paikkaan, mutta kukaan ei ollut vastannut hänelle iltamyöhään.

24 Centerin asiakaspalvelija kertoi, että putkimies saadaan paikalle tunnin sisällä. Hän otti asiakkaan ja kohteen tiedot pikaisesti ylös, ja kiitti asiakasta.

10 minuutin kuluttua asiakas sai soiton putkimieheltä, joka olikin jo matkalla jokseenkin kaukana haja-asutusalueella sijaitsevaan kohteeseen. Asiakas antoi putkimiehelle tarvittavat speksit kohteesta ja pyysi vielä, jos asentaja voisi samalla ruokkia talon kissat.

Asentaja saapui kohteeseen ja korjasi vian nopeasti. Varaajaa ei tarvinnut uusia, sillä vika oli varaajan kuumavesijohdossa, joka oli helppo korjata. Asiakas sai tunnin kuluttua ensimmäisestä soitostaan 24 Centerille soiton asentajalta, jossa hän kertoi asiakkaalle, että ongelma oli ratkaistu ja lämminvesivaraaja kunnossa. Huojentuneena hän sai käydä yölevolle hyvissä ajoin. Parasta oli, että hänen tyttärensä ei tarvinnut stressata asiasta lomamatkan aikana.

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:

Työn osuus: 495,00 e
Hälytyslisä: 267,00 e
Tarvikkeet: 28,28 e
Yhteensä: 790,28 e

Asiakas oli palautteesta päätellen erittäin tyytyväinen 24 Centerin tarjoamaan uniikkiin talotekniseen palveluun. Hän antoi sekä asiakaspalvelijalle, että asentajalle arvosanaksi asteikolla 1-10 täydet 10 pistettä. Suositteluhalukkuus oli myös 10. Sanalliseksi palautteksi asiakas muotoili: “Erittäin hyvä ja asiallinen asiakaspalvelija. Hyvää ja nopeaa palvelua. Vika korjattiin heti yöllä ja asentaja soitti sen jälkeen ja kertoi mitä oli tehnyt. Huolehti lähtiessään jopa kissojen syöttämisen. Sekä hälytyspäivystäjä että paikalle mennyt asentaja hoitivat homman ammattilaisen otteella. Ymmärrän, että tuollaisessa hälytyspäivystystehtävässä hinnat voivat olla normaalityötä korkeampia., mutta onhan tuo laskutus melko kallista. Siitä huolimatta ammattimaisen avun saaminen on tärkeää, joten henkilökohtaisesti en sen enempää arvostele hintaa.”

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää
Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää
sahkokiukaan-huolto
Kodin huoltaminen

Sähkökiukaan huolto

Vinkit sähkökiukaan huoltamiseen Sähkökiukaan huolto on tärkeää kiukaan käyttöiän maksimoiseksi.  Jokaisen saunan omistajan pn hyvä osata tehdä kiukaan huolto säännöllisin väliajoin. Sähkökiukaan vastukset ovat usein

Lue lisää
sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.