muuttuja omakotitaloremontissa

Muuttuja omakotitaloremontissa

Omakotitalon remontointi on mukava projekti ihmiselle, jolla vasara pysyy kädessä. Se on haaste, joka tuo elämään miellyttävää sisältöä. Turha optimismi kannattaa kuitenkin remonttiin kuluvan ajan suhteen unohtaa. Yllätyksiä tulee aina. Apu on kuitenkin onneksi aina yhden puhelinsoiton päässä.

Jyväskylässä asuva perheenisä oli ottanut projektikseen remontoida kotinsa yläkerran. Vanhan purkaminen oli hyvällä mallilla. Kun lattia oli purettu, oli suunnitelmana vaihtaa välipohjan eristeet uusiin. Eristeenä oli kutterinpurua, ja sitä oli todella paljon. Mies alkoi lapioida purua jätesäkkiin, mutta tajusi hyvin nopeasti, että hommassa tulisi menemään ainakin viikko. Ajatus puistatti. Siinä menisi ikä ja terveys. Se viivyttäisi remontin valmistumista liikaa. Hän päätti selvittää millaista palvelua asiaan voisi löytyä internetistä.

Hän sai selville, että suurtehoimurilla purut saisi poistettua nopeasti. Toiveikkaana hän soitti ensimmäiseen yritykseen. Homma kiinnosti, mutta toimitusaika oli kaksi kuukautta. Mies soitti toiseen suurtehoimurointiyritykseen. Vastaus oli 1,5-2 kuukautta.

Suurtehoimuripalvelujen pitkät toimitusajat iskivät tylynä tosiasiana vasten hänen kasvojaan.
Mies jatkoi kuitenkin soittelua, ja hetken päästä 24 Centerin asiakaspalvelussa soi puhelin. Asiakaspalvelija vastasi reippaasti, kuunteli asiakkaan tarpeen ja lupasi suurtehoimurin asiakkaan kotipihaan seuraavaksi päiväksi. Asiakas ei ollut uskoa korviaan. Hän päätti kuitenkin luottaa kuuloaistiinsa ja tilata palvelun.

Seuraavana päivänä suurtehoimuri jyristeli asiakkaan pihamaalle kaksi miestä kyydissään. Miehet tervehtivät asiakasta ja pyysivät näyttämään, mihin auto on parasta ajaa. Varsinaisessa kutterinpurun imuroinnissa kesti alle tunnin. Asiakas pääsi jatkamaan remonttia ongelmitta.

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:
Työn osuus: 1196,00 e Rakennusjäte 1,52 tn: 327,30 e Jätteenkäsittelymaksu: 20,68 e Yhteensä: 1714,18 e

Asiakas oli palautteen perusteella palveluun tyytyväinen. Erityisesti palvelun toimitusnopeus miellytti asiakasta. Vapaa palaute kuului seuraavasti: “Minut jopa yllätti se, että kuinka nopeasti kykenitte palvelun tuottamaan. Kaiken kaikkiaa siis myönteinen kokoemus kaikin puolin.” Arvosanaksi asteikolla 1-10 asiakaspalvelija sai 9 ja asentaja 10.

Ajankohtaisimmat blogit

Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää
sahkokiukaan-huolto
Kodin huoltaminen

Sähkökiukaan huolto

Vinkit sähkökiukaan huoltamiseen Sähkökiukaan huolto on tärkeää kiukaan käyttöiän maksimoiseksi.  Jokaisen saunan omistajan pn hyvä osata tehdä kiukaan huolto säännöllisin väliajoin. Sähkökiukaan vastukset ovat usein

Lue lisää
Valaisimen asennus
Sähkömies

Valaisimen asennus

Valaisimen asennus on helppoa, kun sen osaa! Lamppujen asennus on jotakin, mikä tulee kenellä tahansa vastaan jossain vaiheessa elämää. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppuja saa

Lue lisää
Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.