suurtehoimurointi

Puhallusvillan imurointi suurtehoimurilla

Lokakuisena tiistaiaamuna klo 08.00 24 Centerin asiakaspalvelukeskukseen tuli soitto. Asiakkaalla oli tarve saada kiireellisesti suurtehoimuauto kohteeseen, josta puhallusvillat piti imeä yhdestä huoneesta pois. Asiakas oli soittanut moneen paikkaan, eikä kukaan päässyt paikalle edes saman viikon aikana.

Asiakaspalvelija antoi kuitenkin lupauksen, että suurtehoimuri saataisiin paikalle jo samana päivänä. Työnkuvaukseksi kirjattiin “Puhallusvillan imurointi, 3x4m huoneeseen. Imurin putken mahduttava 20x20cm kolosta. Paikalle tänään. Soita asiakkaalle ennen paikallemenoa”.

Suurtehoimuautomme meni kohteeseen sovittuna ajankohtana ja suoritti imutyön alle kahdessa tunnissa. Asentajan kuvaus työstä oli selkeä “ 31.10 eristeiden poisto suurtehoimutyönä”.

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:

Työn osuus (suurtehoimuauto arkena klo 07-15): 598,00e
Jätemaksu: 16,37e
Yhteensä: 614,37e

Asiakas kiitteli paikan päällä ollutta suurtehoimurin kuljettajaa vuolaasti hyvästä palveluasenteesta. Palautteeksi saimme asiakkaalta asiakaspalvelusta asteikollamme 1-5 numeron 4 ja asennuksesta numeron 5. Asiakas muotoili palautteeksi “Hyvä asenne asiakaspalveluun. Saatiin apu paikalle nopeasti kun tarvittiin!”

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää
Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.