purun imurointi

Purun imurointi

Välipohjan purun imurointi palavasta rakennuksesta suurtehoimuautolla

Tavallinen maanantai-ilta. Vielä mitä. Eräs 24 Centerin maanantai-ilta sai hieman säpinää klo 18.32. Asiakaspalvelukeskus sai soiton Pirkanmaan Pelastuslaitoksen Tilanne- ja Johtokeskuksen päivystykseltä. Asiakaspalvelija aavisti heti, että nyt on tilanne päällä.

Pelastuslaitos tarvitsi suurtehoimuria rakennuspalokohteeseen. Roihuamassa oli rintamamiestalo, josta piti kiireellisesti tulla imemään välipohjan purut pois. Rakennuksessa oli vielä edelleen kytyä, tiesi pelastuslaitoksen päivystäjä kertoa. Tästä syystä puru piti tulla heti imemään pois, ettei se jäisi palamaan.

Pelastuslaitos oli huolissaan siitä, että ehtiikö auto tarpeeksi nopeasti paikalle. 24 Centerin asiakaspalvelu lupasi auton paikalle tunnin sisällä. Tiedot kirjattiin ylös keikasta ja 24 Centerin asiakaspalvelija aloitti välittömästi tekijän etsimisen. Paikalle saatiin suurtehoimuauto 45 minuuttia ensimmäisen pelastuslaitoksen soiton jälkeen.

Keikka suoritettiin onnistuneesti ja väsyneet palomiehetkin pääsivät pois paikalta ennen pimeän tuloa. Pelastuslaitos oli erittäin tyytyväinen 24 Centerin palveluun ja suurtehoimurin kuljettaja sai erityiskiitokset hyvin suoritetusta työstä.

24 Centerin lasku pelastuslaitokselle oli:

Työn osuus: 1316,00e
Erikoiskäsiteltävä jäte 1,38t: 308,02e
Yhteensä: 1624,02e

Tämä erikoinen tapaus on vain jäävuoren huippu kaikista 24 Centerin hoitamista suurtehoimurointikeikoista. Teemme päivittäin kiirreellisten keikkojen lisäksi myös ei-kiireellisiä suurtehoimurointeja raudanlujalla rutiinilla ympäri Suomen aina pääkaupungista Helsingistä Utsjoelle saakka. Mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.