Media Kit

Yksi soitto riittää
- koska avun saamisen tulee olla vaivatonta

Talotekniikan päivystyspalvelu tukenasi 24/7. 24 Center yhdistää talotekniikan avun tarpeen ja tekijän nopeasti ja vaivattomasti.  Innovatiivisen alustan, sovelluksen sekä ainutlaatuisen palveluprosessin ansiosta tarjoamme markkinoiden nopeimman vasteajan sekä alan edistyneemmän asiakaskokemuksen.

Pikalinkit

24 Center lyhyesti

Talotekniikan hätäkeskus - apu nopeasti ja helposti

Yhteyshenkilöt

Annamme mielellämme lisätietoja!

Kuvagalleria

Henkilökuvia, kuvituskuvia ja muita materiaaleja

Uutiset

24 Centerin viimeisimmät julkaisut ja uutiset

Miten 24 Center toimii?

24 Center palveluprosessi_asiakas

Asiakas soittaa taloteknisessä ongelmatilanteessa 24 Centerille.  

24 Center palveluprosessi_Call center

Asiakaspalvelija vastaanottaa toimeksiannon ja välittää työn eteenpäin. Alusta etsii asiakasta lähimmän vapaana olevan ammattilaisen. 

24 Center palveluprosessi_kumppaniyritys

24 Centerin kumppaniyritys vastaanottaa tehtävän kumppanisovelluksella ja soittaa asiakkaalle. 

Otteita asiakaspalautteista

"Asiakaspalvelija on ystävällinen, asiallinen ja osaava. Edellinen putkimies oli jättänyt minut pulaan ja oli helpottavaa huomata, että apua oli saatavissa."

Homma toteutui 2 arkipäivässä, vaikka sanottiin ettei ole kiirettä. Saman homman vertailutarjouksessa asentaja soitti 31 päivää tilauksesta !!!

Kyseessä olivat kahden valaisimen asennukset 91-vuotiaan äitini asuntoon Porvoossa. Koko palveluprosessi sujui loistavasti ensimmäisestä soitostani toimeksiannon suorittamiseen. Asiakaspalvelija oli erittäin ystävällinen ensimmäisestä kontaktista viimeisimpään. Asiakaspalvelija osoitti hyvää ammattitaitoa osaamalla antaa tarjous jo puhelun aikana. Kyseessä oli pieni toimeksianto, mutta tarjouksen nopeus poisti tarpeen soittaa muualle.

Ajankohtaisimmat blogit

Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää
Turvallista joulua
Kodin huoltaminen

TOP 3 keinoa taloteknisesti turvalliseen jouluun

Joulu on täällä! Taloteknisesti vuodenaika on yksi kiireisimmistä, kun kotona siivotaan, tehdään mahdollisesti suurempia puhdistustöitä ja keittiössä valmistellaan toinen toistaan herkullisempia ruokia. Kotitöiden pyörteissä saattaa

Lue lisää
Säästämällä sähköä säästät kodin talouden menoissa.
Kodin huoltaminen

10 tapaa säästää sähköä

Vuoden kovimman sähkönkulutuksen aika on täällä, ja monet muistavat viime talven piikit sähkölaskuissa. Kannustamme jatkamaan edelleen sähkön säästämistä, sillä pienillä teoilla on iso vaikutus sekä

Lue lisää

Media yhteyshenkilöt

24 Center_Joose Pinomaa

Joose Pinomaa

CEO
+358 40 196 6396
[email protected]
FIN & ENG

24 Center Norway Team Leader _ Jens Haug

Jens Haug

Team Leader, Norway
+47 455 00 977
[email protected]
NO & ENG

Tommy Ekhorn

Operations Manager, Sweden
+46 73 42 25 398
[email protected]
SWE & ENG

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa, niin saat koko kuvan näkyviin ja voit ladata kuvan. 

24 Center lyhyesti

Katso video

Haluamme ratkaista talotekniset ongelmat nopeasti ja luotettavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Yksi soitto riittää.

Alan innovatiivisin ja ainutlaatuisin palvelukonsepti ehkäisee vahinkojen laajenemisen ja lähettää avuksi nopeiten paikalle pääsevän asentajan. 24 Centerin asiakaspalvelijat päivystävät vuoden jokaisena päivänä ja vastaavat puheluihin nopeasti. Tarvekartoituksen jälkeen kerrotaan työlle selkeät hinnoitteluperusteet. 24 Center on asiakkaan ainoa sopimuskumppani ja työn suorittaa alueella toimiva yhteistyökumppani. Tehtyään toimeksiannon asiakas saa ammattilaisen paikan päälle jopa 15 minuutissa. * 

24 Center tekee avun saamisesta vaivatonta – myös kiireettömiin töihin

Aina työ ei ole hätätyötä vaan ammattilaiset voi tilata myös etukäteen itselle sopivaan aikaan. Näin homma saadaan hoidettua helposti ilman vaihtoehtoisten palveluntarjoajien työlästä kartoittamista ja kilpailuttamista. Samalla välttyy työn tekemisen aikataulujen koordinoinnilta. 24 Centerin kautta voi tilata ammattilaisen paikalle myös kiireettömänä, juuri sellaiseen ajankohtaan kun sen on itselle sopivinta, ei silloin kun asentajalle sopii tai on vapaata kalenterissa. 

(*Asiakaspalautteen perusteella 11% on saanut avun 15 minuutissa, yli 70% alle 2 tunnissa) 

Me autamme löytämään lähimmän päivystävän ammattilaisen.
Yksi soitto riittää!

24center Suomen kartta

Apua kaikkiin talotekniikan haasteisiin

Putkimies

Sähkömies

Lukkoseppä

Imuauto

Suurtehoimurointi

Automaatio

Erikoissiivous

Kylmälaite

Lasi

Paloturva

Ota yhteyttä

Meihin saat yhteyden kätevästi puhelimella, sähköpostilla ja nettisivuillamme olevalla yhteydenottolomakkeella.

Tarvekartoitus

Vastaamme yhteydenottoosi heti ja teemme tarvekartoituksen tarpeistasi, jotta saat tarvitsemasi avun.

Toimeksiannon käsittely

Alustamme etsii sinua lähimpänä olevan vapaan paikallisten ammattilaisten. Saat tekstiviestillä yhteistyökumppanimme yhteystiedot, kun hän on ottanut toimeksiannon suoritettavakseen.

Toimeksiannon suorittaminen

Yhteistyökumppanimme ottaa teihin heti yhteyttä sopiakseen työnteosta ja tarkemmista käytännön asioista ja aikataulusta. Yhteistyökumppanimme hoitaa työn alusta loppuun teitä palvellen.

Laskutus

Lähetämme teille laskun 10 päivän sisällä työn valmistumisesta. Laskulla on maksuaikaa 14 päivää. Suorituksen voi maksaa valitsemallaan maksutavalla (tilisiirto, verkkopankkimaksu, luottokorttimaksu, mobiilimaksu, osamaksu).

Palvelun kehittäminen

Lähetämme teille tilauksen jälkeen asiakaspalautekyselyn kehittääksemme toimintaamme. Arvomme kyselyyn vastanneiden kesken kuukausittain 50 euron GoGiftin superlahjakortin.

Selvityspyyntö

Emmekö onnistuneet vastaamaan odotuksiasi? Jaa kokemuksesi kanssamme palautelomakkeella tai [email protected] / [email protected]. Käsittelemme selvityspyyntösi mahdollisimman nopeasti korjataksemme virheemme.

Asiakastyytyväisyys

Selvityspyynnön käsittelyn jälkeen lähetämme teille uuden asiakaspalautekyselyn parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Kehitämme toimintaamme palautteen perusteella.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

Usein kysyttyä
24 Centeristä

24 Center on talotekniikan päivystyskeskus, joka tarjoaa laadukkaan palvelun taloteknisiin ongelmiin ajasta ja paikasta riippumatta. Asiakas saa avun yhdellä soitolla niin kiireellisiin hätätapauksiin kuin kiireettömiin arkitöihin.

24 Centerin toimipiste sijaitsee Vantaalla osoitteessa Robert Huberintie 3. Yhdestä toimipisteestä käsin 24 Center palvelee koko Suomea taloteknisissä ongelmissa. Suomen lisäksi 24 Center toimii Ruotsissa ja Norjassa. 24 Center on 100% suomalainen yritys ja palveluinnovaatio.

24 Center järjestää asiakkaan tilaaman työn sille talotekniikan ammattilaiselle, joka pääsee juuri asiakkaan haluamana ajankohtana paikalle.

Voit tehdä kotitalousvähennyksen asunnossasi tai vapaa-ajan asunnossasi tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä. Näitä ovat esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen, muiden huoneiden tai omakotitalon saunan remontit. Omakotitalon sähkö-, putki-, ja kaapelityöt kuuluvat myös kotitalousvähennyksen piiriin, kuten myös esimerkiksi ulkorakennuksen maalaus tai turvalukon asennus. Tarkempaa tietoa löydät verottajan sivuilta, jonne on listattu erilaisia töitä sen mukaan, kuuluvatko ne vähennyksen piiriin vai eivät: kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2023 on 2250 euroa henkilöltä. Kotitalousvähennys koskee vain työn osuutta. 40% työn osuudesta on vähennyskelpoista. Kun yrityksen laskulla on työn osuutta 5875 euroa, saat maksimivähennyksen.

Tyypillisiä vahinkoja, joita kotivakuutus korvaa ovat putkiston tai siihen kytkettyjen laitteiden rikkoutumisesta aiheutuneet vesivahingot sekä palo-, savu- ja nokivahingot. Korvauksen määrään vesivahingoissa vaikuttaa rikkoutuneen laitteen tai putkiston ikä.

Soita silti. 24 Centerin asiakaspalvelijoilla on halu auttaa asiakasta hädässä kuin hädässä. Puhelu maksaa 0,99 €/min + pvm tai mpm, mutta moni asia voi ratketa jo kotikonstein asiakaspalvelijoidemme kokemukseen perustuvien vinkkien avulla.

24 Center palvelee myös ei-kiireellisissä tilauksissa. Vähintään kolmen arkipäivän päähän tilatuissa töissä on myös edullisempi tuntiveloitus. Voit tehdä tilauksen itse verkkotilauksena nettisivuillamme osoitteessa 24center.fi/verkkotilaus