lämpöpumppu

Kylmälaitevian korjaus

Kiireellinen kylmälaitteen (ilmalämpöpumpun) vian etsintä ja korjaustyö torstai-iltapäivänä.

24 Centerin päivystyskeskus sai eräänä heinäkuisena helteisenä torstaipäivänä klo 12.02 soiton hätää kärsivältä asiakkaalta. Omakotitalon Mitsubishin ilmalämpöpumppu oli sanonut itsensä irti, eikä suostunut viilentämään ilmaa enää. Asiakkaalla oli suuri huoli, sillä helteestä eniten kärsi heidän alle 1-vuotias pienokaisensa. Asiakas sanoi soittaneensa jo moneen paikkaan, mutta kaikkialla oli kerrottu jonojen olevan vähintään 2 viikkoa. Apua tarvittiin nopeasti.

Ystävällinen 24 Centerin asiakaspalvelija rauhoitteli asiakasta ja lupasi asentajan paikalle kiireisestä asentajatilanteesta huolimatta nopeasti. Toimeksiannon kuvaukseen kirjattiin: “Heti paikalle. Mitsubishi Model MSZ.FD50VA ei viilennä. Soitto asiakkaalle ennen paikallemenoa”.

Kylmälaiteasentajamme pääsi paikalle alle 2 tunnissa ja korjasi ilmalämpöpumpun ripeästi. Asiakas oli erittäin helpottunut, kun ilmalämpöpumppu alkoi jälleen jäähdyttämään tukalaa ilmaa. Asentajan kuvaus työstä oli: “Mitsubishi ILP ei jäähdytä kunnolla. Sisäyksikön suodattimet likaiset ja asetus, että 1 sensorin mukaanjäähdytys. Suodattimet puhdistettu ja otettu sensori käyttö pois. Lähti jäähdyttämään. Toiminta tarkastettu”

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:

Työn osuus (arkena klo 07-15): 198,00e
Huoltoautokorvaus: 69,00e
PAINOKOE ALLE 30KG LAITOKSIIN: 97,03e
ILMALAUHD: PUHDISTUS: 35,00e
HÖYR.PATT,/SUODATT. DESINFIOINTI: 31,47
ERITTELEMÄTTÖMÄT TARVIKKEET: 15,50e
Yhteensä: 446,00e

Asiakkaan palaute palvelustamme oli seuraavanlainen: “Asentaja kertoi kiitettävästi, mitä laitteille tekee ja mikä laitteissa oli vikana. Saatu samalla opastusta laitteiden itsepuhdistukseen. Apua saatiin hälytystyönä heti samana päivänä ja helpotusta sen kautta kuumuuteen.” Arvosanaksi asiakkaalta saimme täydet viisi pistettä sekä asiakaspalvelun, että asennuksen osalta. Asteikolla 1-5 asiakas kuvasi palvelun suositteluhaluaan ystäville numerolla 5.

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää
Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää
sahkokiukaan-huolto
Kodin huoltaminen

Sähkökiukaan huolto

Vinkit sähkökiukaan huoltamiseen Sähkökiukaan huolto on tärkeää kiukaan käyttöiän maksimoiseksi.  Jokaisen saunan omistajan pn hyvä osata tehdä kiukaan huolto säännöllisin väliajoin. Sähkökiukaan vastukset ovat usein

Lue lisää
sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.