lämpöpumppu

Ilmalämpöpumpun irrotustyö

Ilmalämpöpumpun irrotustyö

Kaikilla 24 Centerin asiakkailla ei aina ole hätä- tai paniikki. Vaikka konseptimme sopii hyvin hätätilanteisiin, suurin osa tilauksistamme on luonteeltaan ei-kiireellisiä töitä. Kuitenkin vaikka varsinaista hätää ei olisi, suoritamme silti työn nopeasti.

Eräänä aamupäivänä kyse oli asiakkaan ilmalämpöpumpun irrotuksesta. Työllä ei luonnollisestikaan ollut välitön kiire, mutta asiakas halusi sen saman viikon aikana. Tarkemmalla ajankohdalla ei ollut asiakkaalle merkitystä, kunhan asentaja ilmoittaisi ennen tuloaan.

24 Centerin asiakaspalvelija otti ystävällisesti asiakkaan tilauksen vastaan ja lupasi, että työ hoidetaan mahdollisimman nopeasti, viimeistään asiakkaan antaman aikaikkunan puitteissa.

Asiakkaan yllättäminen positiivisesti on tärkeää, joten asiakaspalvelija hoiti kylmälaiteasentajan paikalle jo samana päivänä. Asentaja soitti heti asiakkaalle ja ilmoitti saapuvansa vajaan tunnin kuluttua kohteeseen. Asiakas oli äimän käkenä. Kylmälaiteasentaja tuli kohteeseen ja kuvasi keikkaa seuraavasti: “Ilmalämpöpumpun kylmäainetäytöksen ajo ulkoyksikköön. Ilmalämpöpumpun sisä -ja ulkoyksikön, sähköjen sekä kourutuksien irroitus asianmukaisesti töineen ja tarvikkeineen. Laite jätetty asiakkaalle asiakkaan pyynnöstä”

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:

Työn osuus: 297,00e
Huoltoautokorvaus: 69,00e
Yhteensä: 366,00e

Asiakkaan palaute oli miellyttävää luettavaa. Arvosana asiakaspalvelulijalle ja asentajalle oli 10/10. Vapaa palaute kuului näin: “Loistavaa palvelua. Tekijä paikalla alle tunnissa ja paniikki taltutettiin. Miellyttävä ja ammatissaan pro. Vieläkin ihmettelen, että sain hoidettua asian näin nopeasti.”

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.