Kylmälaite-
asentaja
Espoo

Paikalle kun sinä haluat

Yksi soitto riittää. Kylmälaiteasentaja Espoo aina sinun tukenasi. Olemme ainoa sopimuskumppanisi, sinua palvelee paikallinen kylmälaiteasentaja.

0,99 €/min + pvm tai mpm

Kylmälaitepalvelut 24/7

Sulaako pakasteesi tai tarvitsetko pikaista jäähdytystä tiloihisi? Päivystävät kylmälaiteasentajamme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa kylmäalan ongelmissa kylmäaineiden vaihdoista vuosihuoltosopimukseen.

Asennustyöt

Vianetsintä

Korjaukset

Kylmälaitetyöt

Kylmälaitepäivystys

Ravintolat ja suurkeittiöt

Myymälät ja laitokset

Tilojen jäähdytys

Maalämpöpumput

Ilmalämpöpumput

Kotikylmiöt

Talouskylmiöt

Jäähdytys rikki?

Kylmälaitteiden asennustöitä saa tehdä ainoastaan rekisteröity alan ammattilainen, joten pienemmätkin työt kannattaa jättää aina suosiolla kylmälaiteasentajan tehtäväksi. Olitpa sitten asukas tai liiketilasta vastaava, voit palkata kylmälaitetöihin avuksesi kylmälaiteasentajan. Kylmälaitevahingon sattuessa älä yritä itse korjata sitä, koska se voi olla hengenvaarallista! Reagoimalla ongelmaan välittömästi ja soittamalla päivystykseemme säästät aikaa ja vaivaa. Muista, että voit hyvittää työn osuuden kotitalousvähennyksenä.

Katso video

Löydä osaava kylmälaiteasentaja Espoon alueella

Espoossa ja Espoon lähialueella tarjontaa riittää, joten ammattilaista valittaessa kannattaa olla tarkkana – kylmälaitetöiden tekeminen kun vaatii pätevyyden. Kun tarvitset kylmälaiteasentajan Espoon alueella, ota suoraan yhteyttä 24 Centerin numeroon 01002470. Paikallinen kylmälaiteasentaja tuntee asuinalueen ja parhaimmillaan jopa sen rakennuskannan, löytää perille nopeasti ja tekee tarvittavat työt käden käänteessä.

Panosta laatuun ja kestävyyteen

Halvalla harvoin saa hyvää. Pätevä kylmälaiteasentaja osaa tehdä työt kerralla kunnolla ja oikein. Kylmälaitevahingon sattuessa aikaa ei koskaan jää hukattavaksi ja osaavan kylmälaiteasentajan löytäminen nopeasti on ensiarvoisen tärkeää. Siksi kannattaa valita pätevä kylmälaiteasentaja, joka tekee työt luotettavasti ja ammattitaidolla. Yksi soitto riittää ja me lähetämme asentajan paikalle.

0,99 €/min + pvm tai mpm

Olemme mukanasi alusta loppuun

Turhauttaako se, että joudut kontaktoimaan useita asentajia vain saadaksesi tietää ettei tekijä ehdi ottaa lisää keikkoja?


Yhteydenotto ja tilaus


 

Tilauksen jälkeen saat linkin seurantasivulle

Kumppanimme hyväksyy keikan ja ottaa sinuun yhteyttä

 


 

Kumppanimme raportoi reaaliaikaisen tiedon työn etenemisestä


Laskutus ja palaute

Yhteydenotto ja tilaus

Saat tilausvahvistuksen ja linkin seurantasivulle

Kumppani hyväksyy keikan ja ottaa sinuun yhteyttä

Saat sovelluksestamme reaaliaikaisen tiedon työn etenemisestä

Laskutus ja palaute

Hinnoittelu

Kylmälaite

 

90 €/h

 

Arkisin 7.00-15.00
(väh. 3 arkipv päähän)

 

110 €/h

 

Arkisin 7.00-15.00

 

210 €/h

(min. 2 h)

Arkisin 15.00-07.00
Lauantaisin 7.00-18.00

 

250 €/h

(min. 2 h)

Pyhänä

Hinnoittelu ajankohdan mukaan

24 Centerillä hinta määräytyy ajankohdan, työn laajuuden ja materiaalimenekin mukaan. Palvelut hinnoitellaan arkityöksi useimmilla aloilla ma-pe kello 07-15. Muina aikoina tehtävät työt ovat pääsääntöisesti päivystystyötä. Alakohtaiset, ajantasaiset hinnat saat myös asiakaspalvelustamme. Hinnat vahvistetaan tilaajalla aina ennen työn toimeenpanoa.

*) Työn osuuteen sisältyy myös matkoihin ja tukitoimiin kulunut aika (esim. tukku- ja jäteasemakäynnit). Huomioitava tuntien minimilaskutus. Minimituntilaskutus alakohtaisen yleisen käytännön mukaan. Useimmilla aloilla minimituntilaskutus on 2h. Tuntiveloitus on asentajakohtainen. Joissakin töissä voidaan tarvita useampaa asentajaa (esim. raskaat työt).

Tehtyjä toimeksiantoja

Ilmalämpöpumpun irrotustyö

Eräänä aamupäivänä kyse oli asiakkaan ilmalämpöpumpun irrotuksesta. Työllä ei luonnollisestikaan ollut välitön kiire, mutta asiakas halusi sen saman viikon aikana. Tarkemmalla ajankohdalla ei ollut asiakkaalle merkitystä, kunhan asentaja ilmoittaisi ennen tuloaan.

Kylmälaitevian korjaus

24 Centerin päivystyskeskus sai eräänä heinäkuisena helteisenä torstaipäivänä klo 12.02 soiton hätää kärsivältä asiakkaalta. Omakotitalon Mitsubishin ilmalämpöpumppu oli sanonut itsensä irti, eikä suostunut viilentämään ilmaa enää. Asiakkaalla oli suuri huoli, sillä helteestä eniten kärsi heidän alle 1-vuotias pienokaisensa. Asiakas sanoi soittaneensa jo moneen paikkaan, mutta kaikkialla oli kerrottu jonojen olevan vähintään 2 viikkoa. Apua tarvittiin nopeasti.

Mitä ihmiset kertovat palveluistamme?

Tätä mieltä asiakkaat ovat palveluistamme:

Jätä yhteydenottopyyntö!

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

Toivottu yhteydenottotapa:

Kylmälaiteasentaja 24/7 Espoo

Päivystävä kylmälaiteasentaja Espoossa ja Espoon alueella on apunasi vuorokauden ympäri lyhyellä varoitusajalla ja aina valmiina toimimaan sinun hyväksesi. Sinua palvelee aina paikallinen kylmälaiteasentaja Espoon alueelta!

Bodom, Espoon keskus, Espoonkartano, Espoonlahti, Haukilahti, Henttaa, Högnäs, Järvenperä, Kaitaa, Kalajärvi, Karakallio, Karhusuo, Karvasmäki, Kauklahti, Kaupunginkallio, Kilo, Kolmperä, Kunnarla, Kurttila, Kuurinniitty, Laajalahti, Laaksolahti, Lahnus, Lakisto, Latokaski, Leppävaara, Lintuvaara, Lippajärvi, Luukki, Mankkaa, Matinkylä, Muurala, Niipperi, Niittykumpu Nupuri, Nuuksio, Nöykkiö Olari, Otaniemi, Perusmäki Pohjois-Tapiola, Hagalund, Röylä, Saunalahti, Sepänkylä, Siikajärvi, Soukka, Suvisaaristo, Tapiola Vanhakartano, Vanha-Nuuksio Vanttila, Velskola, Westend Viherlaakso, Ämmässuo jne.

Espoon suuralueet

Usein kysyttyä
24 Centeristä

24 Center on talotekniikan päivystyskeskus, joka tarjoaa laadukkaan palvelun taloteknisiin ongelmiin ajasta ja paikasta riippumatta. Asiakas saa avun yhdellä soitolla niin kiireellisiin hätätapauksiin kuin kiireettömiin arkitöihin.

24 Centerin toimipiste sijaitsee Vantaalla osoitteessa Robert Huberintie 3. Yhdestä toimipisteestä käsin 24 Center palvelee koko Suomea taloteknisissä ongelmissa. Suomen lisäksi 24 Center toimii Ruotsissa ja Norjassa. 24 Center on 100% suomalainen yritys ja palveluinnovaatio.

24 Center järjestää asiakkaan tilaaman työn sille talotekniikan ammattilaiselle, joka pääsee juuri asiakkaan haluamana ajankohtana paikalle.

Voit tehdä kotitalousvähennyksen asunnossasi tai vapaa-ajan asunnossasi tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä. Näitä ovat esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen, muiden huoneiden tai omakotitalon saunan remontit. Omakotitalon sähkö-, putki-, ja kaapelityöt kuuluvat myös kotitalousvähennyksen piiriin, kuten myös esimerkiksi ulkorakennuksen maalaus tai turvalukon asennus. Tarkempaa tietoa löydät verottajan sivuilta, jonne on listattu erilaisia töitä sen mukaan, kuuluvatko ne vähennyksen piiriin vai eivät: kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2023 on 2250 euroa henkilöltä. Kotitalousvähennys koskee vain työn osuutta. 40% työn osuudesta on vähennyskelpoista. Kun yrityksen laskulla on työn osuutta 5875 euroa, saat maksimivähennyksen.

Tyypillisiä vahinkoja, joita kotivakuutus korvaa ovat putkiston tai siihen kytkettyjen laitteiden rikkoutumisesta aiheutuneet vesivahingot sekä palo-, savu- ja nokivahingot. Korvauksen määrään vesivahingoissa vaikuttaa rikkoutuneen laitteen tai putkiston ikä.

Soita silti. 24 Centerin asiakaspalvelijoilla on halu auttaa asiakasta hädässä kuin hädässä. Puhelu maksaa 0,99 €/min + pvm tai mpm, mutta moni asia voi ratketa jo kotikonstein asiakaspalvelijoidemme kokemukseen perustuvien vinkkien avulla.

24 Center palvelee myös ei-kiireellisissä tilauksissa. Vähintään kolmen arkipäivän päähän tilatuissa töissä on myös edullisempi tuntiveloitus. Voit tehdä tilauksen itse verkkotilauksena nettisivuillamme osoitteessa 24center.fi/verkkotilaus

5 tärkeää vinkkiä
kylmälaitetöihin

Kylmälaiteasentajan tuntiveloitus vaihtelee 50 ja 120 euron välillä. Matkakuluina veloitetaan kilometrikorvaus 0,4-1 €. Jotkut yritykset veloittavat kiinteän huoltoautokorvauksen matkakuluna. Lisäksi asiakkaalta veloitetaan työhön käytetyt tarvikkeet.

24 Centerillä kylmälaiteasentaja maksaa kiireettömissä töissä alkaen 90 €/h. Arkena klo 07-15 hinta on 110 €/h. Päivystystyö on 210 €/h (min. 2h) ja pyhätyö 250 €/h (min. 2h). Arkena veloitetaan huoltoautokorvaus 90 € ja päivystys- ja pyhätöissä hälytyslisä 280 €, joka sisältää huoltoautokorvauksen. Materiaalit veloitetaan tukun OVH-hinnoilla. Mahdolliset erikoistyökalut veloitetaan erikseen.

Yleisin syy ilmalämpöpumpun toimimattomuudelle löytyy kylmäaineesta. Kylmäaine on joko loppu tai vuotanut pois. Tämä oireilee siten, että koje ei puhalla kuumaa eikä kylmää. Puhaltimen viat ovat myös yleisiä, jos puhallin pitää kovaa ja epämiellyttävää ääntä, on puhallinmoottorissa todennäköisesti vika. Jos ilmalämpöpumppu ei reagoi ollenkaan, se ei luultavasti saa sähköä.

Jäähdytystoiminnassa kertyvän kondessiveden poistoputki on todennäköisesti mennyt tukkoon pölystä tai muusta liasta.

Jos sisäyksikön suodattimet eivät ole puhtaat, voi pumpun puhaltama ilma alkaa haisemaan. Jos suodattimien puhdistuskaan ei auta, on paikalle syytä tilata ammattilainen puhdistamaan koko sisäyksikön.

Jääkaappien käyttöiät vaihtelevat noin 2-3:sta vuodesta aina yli kymmeneen vuoteen. EU:n lainsäädännössä on taattu kuluttajan oikeus kahden vuoden takuuseen, jolloin asiakas on oikeutettu saamaan korjauksen, korvaavan laitteen tai rahat takaisin myyjältä. Ostettaessa kalliimpi tuote, voidaan odottaa sen kestävän pidempään. Kalliimman laitteen hajotessa esimerkiksi 4 vuoden jälkeen, voi kuluttaja olla oikeutettu korvauksiin. Kuitenkaan yli viiden vuoden jälkeen ei myyjään kannata enää olla yhteydessä.

Ajankohtaisimmat blogit

Kylmälaite

Ilmalämpöpumpun hankinta ja asennus

Ilmalämpöpumpun hankinta ja asennus: Energiatehokkuutta ja mukavuutta kotiisi asumismuodosta riippumatta Kesä on jälleen täällä, ja sen myötä saapuvat lämpimät säät. Viime vuosina myös Suomessa on

Lue lisää
ilmalämpöpumppu kustannukset
Kylmälaite

Ilmalämpöpumpun kustannukset

Nyt on sopiva aika suunnitella ilmalämpöpumpun tai muun jäähdytyslaitteen ostamista, jotta asuinolosuhteet olisivat optimaalisemmat tulevana kesänä. Hanki ilmalämpöpumppu parantamaan asunnon käyttömukavuutta. Ilmalämpöpumpun hankkimisesta on muutakin

Lue lisää
kolmen elämän yhteys
Yleinen

Kolmen elämän yhteys

Maailma on täynnä erilaisia ihmisiä. Erilaiset mielenkiinnonkohteet, tarpeet ja tunteet ohjaavat meidän päiviämme. Jokainen elämä on ainutlaatuinen, mutta jokaisesta niistä voi löytää myös yhdistäviä tekijöitä.

Lue lisää
Kylmälaite

Ilmalämpöpumpun hankinta ja asennus

Ilmalämpöpumpun hankinta ja asennus: Energiatehokkuutta ja mukavuutta kotiisi asumismuodosta riippumatta Kesä on jälleen täällä, ja sen myötä saapuvat lämpimät säät. Viime vuosina myös Suomessa on

Lue lisää