kylpyhuoneen valaistus

Kattovalojen korjaus

Kylpyhuoneen kattovalojen korjaus

Erästä asiakastamme oli jo pitkään hiertänyt kylpyhuoneen valot, jotka olivat jostain syystä pimenneet. Ei ole mukavaa peseytyä pimeässä, se on jopa turvallisuusriski. Asiakas oli yrittänyt hoitaa asiaa, mutta paikallinen sähköliike oli tehnyt oharit kahden viikon jonottelun jälkeen. Hän päätti yrittää hoitaa asiaa toista kautta. Hän soitti 24 Centeriin.

Ystävällinen asiakaspalvelija otti rouvan ongelman kohteliaasti vastaan ja lupasi asentajan huomispäivälle. Rouva oli tyytyväinen palvelulupauksen nopeuteen ja hän päätti oitis tilata työn.

Asentaja tuli seuraavana päivänä paikalle, ja pitkään arkea haitannut murheenkryyni saatiin kuntoon. Lamput paloivat jälleen.

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:

Työn osuus: 198,00 e
Huoltoautokorvaus: 69,00 e
Tarvikkeet: 14,28 e
Yhteensä: 281,28 e

Rouva oli erittäin kiitollinen saamastaan palvelusta ja antoi työstä mukavan palautteen 24 Centerin väelle. Asiakaspalvelu sai arvosanaksi asteikolla 1-10 täydet 10, ja asentajakin sai hyvän kasin! Asiakkaan vapaa kommentti kuului näin: “Ystävällinen asiakaspalvelija. kiitos hyvästä palvelusta. kolme katon valoista oli pimeinä. Kattovalojen korjaus onnistui ja niihin saatiin valot. olin yllättynyt miten nopeasti asiat hoitui!” Asiakkaan positiivinen yllätys on juuri se asia miksi me 24 Centerillä teemme töitä. Paras palkinto työlle on asiakkaan spontaani “wau”-reaktio.

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.