auton-oven-avaus

Auton oven avaus

Auton oven avaus päivystystyönä

Oli maaliskuinen kylmä perjantai-ilta. Eräs nainen oli ajanut huoltoaseman ilma-vesipisteen eteen puhdistaakseen autonsa laseja. Naisella oli kyydissä hänen kymmenkuinen pieni tyttärensä. Astuttuaan ulos autosta hän sulki oven takaansa. Kuului naksahdus. Auto löi keskuslukituksesta itsekseen ovet kiinni. Avaimet olivat virtalukossa ja auto käynnissä.. Vauva jäi autoon lukkojen taakse.

Hädissään äiti kokeili kaikkia ovia, mutta ne pysyivät tiukasti lukossa. Mikään ei auttanut. Vauva alkoi hätääntyä. Äiti yritti rauhoitella vauvaa ikkunan läpi, mutta turhaan. Iski epätoivo. Äiti soitti ensimmäiseen lukkoliikkeeseen, joka netistä löytyi. 24 Centerin asiakaspalvelu vastasi heti, ja tilanteen kuultuaan asiakaspalvelija ei aikaillut turhaan. Hän otti ylös vain olennaisimmat tiedot ja rauhoitteli asiakasta lupaamalla avun paikalle n. 20 minuutissa.

Autolukkojen expertti tuli paikalle sovittuun aikaan. Hän aloitti työn heti ja liikkeet olivat nopeita. Auton ovea raotettiin erikoistyökaluilla juuri sen verran, että auton oven lukitus saatiin pitkällä tikulla vedettyä auki. Itkevä lapsi pääsi turvaan äitinsä syliin. Vauva rauhoittui nopeasti ja äiti kiitteli paikalle tullutta asentajaa vuolaasti. 24 Center oli pelastanut nuoren äidin ja lapsen hädästä.

24 Center sai asiakkaalta hyvän palautteen. Asiakaspalvelulle sekä asentajalle tuli arvosanaksi asteikolla 1-5 täydet 5.00. “Kauhea tilanne, josta onneksi selvittiin nopeasti 24 Centerin avulla.”.

Auton oven avaus 24 Centerilta ympäri vuorokauden numerosta 0100 2470.

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.