asiakaspalaute

Asiakaspalautteet Huhtikuu 2018

24 Centerin toiminta on lähtenyt liikkeelle vauhdikkaasti, kiitos siitä kuuluu asiakkaillemme. Olemme päässeet auttamaan alkuvuoden aikana jo yli 1 700 asiakasta. Keräämme säännöllisesti kaikilta asiakkailtamme asiakastyytyväisyys -palautetta, jonka avulla kehitämme palveluamme entistä paremmaksi. Asiakkaamme ovat olleet pääasiassa erittäin tyytyväisiä kokonais palveluumme ja neljä viidestä suosittelisi meitä erittäin todennäköisesti ystävilleen, kun he tarvitsevat jotain taloteknistäpalvelua. Päivystyspalveluamme suosittelisi ystävilleen 98 % asiakkaistamme.

Lue mielenkiintoisimmat asiakaspalautteemme:

Palautteita päivystäjillemme:

“Pyyntöni koski kesämökin oven ikkunan korjausta, tekijä löytyi pian, mutta he ehtivät paikalle seuraavana päivänä, mikä – olosuhteet huomioon ottaen – oli ihan hyvä suoritus, onneksi ei mennyt pidempään ja onneksi korjauskäynti onnistui ilman että meidän piti matkustaa paikalle; kiitos siitä! Asiakaspalvelija löysi korjaajan alle tunnissa!”
Lasipäivystys työ, Hämeenlinna

“Kiireettömään yhteydenottopyyntööni vastattiin välittömästi ja asiakaspalvelija oli erittäin ystävällinen ja sain vaikutelman että asiaani oltiin kiinnostuttu ratkaisemaan”
Putkimies työ, Espoo

“Antoi hyvät perustiedot toiminnastanne (asentajan yhteydenotto), laskutus ja myös kotitalousvähennyksestä .”
Viemärin avaus, Vantaa

Palautteita asentajillemme:

“Ammattitaitoinen henkilö. Erittäin positiivista, että riisui ulkokengät eteiseen – pieni juttu, mutta mukava, ettei tepastella kengät jalassa sisälle, varsinkin nyt kun kengissä on lunta, kiviä jne..”
– Putkipäivystys työ, Espoo

“Erittäin asiantuntevaa ja kohteliasta palvelua. Ensimmäisessä yhteydenotossa hän kartoitti tilanteen monilla kysymyksillä, miten olen “ottanut vesivuodon hallintaan”. Koska tilanne ei enää ollut akuutti sovimme “kotikäynnin” aamuksi. Asentaja saapui sovittuna aikana ja huomasin heti, että hän oli ammattitaitoinen ja osasi antaa paljon hyödyllisiä vinkkejä ja opastusta. Hän tiesi heti mitä pitää tehdä, mikä tapahtuneen vahingon oli aiheuttanut ja kertoi / ehdotti, miten korjaamisen kanssa olisi viisainta edetä. 10+”
Jäätyneen IV-koneen putkien korjaus, Hyvinkää

“Erinomainen putkimies. Ystävällinen, selkeä, siisti, asiansa perusteellisesti osaava, auttoi vielä tilanteesta eteenpäin ettei tarvinnut jäädä ihmettelemään kuinka seuraavaksi tulee edetä. 10+. En pysty kyllin kehumaan. Harvemmin törmää näin mahtaviin alansa osaajiin.”
– Viemärin avaus, Espoo

“Lukkoseppä oli niin mukava, huomaavainen ja inhimillinen tiukassa paikassa. Ja ammattitaito! Kiitos!”
– Turvalukon asennus, lukkopäivystys työ, Helsinki

“Asiakaspalvelija oli ammattitaitoinen ystävällinen kuunteli minua ja teki työn ripeästi. Otti vielä lattiasta loat pois imulla.” “Viemärin tukos avattiin pitkän perjantain aamulla hyvissä ajoin.”
Imuauto työ, Nurmijärvi

“Asiakaspalvelu oli kaikilta osiltaan toimivaa. Vesivuoto löydettiin ja saatiin tukituksi 30 minuutissa. Nopealla toiminnalla vesivahinko ei laajentunut suurelle alueelle.”
– Putkipäivystys työ, Vantaa

“Todella hyvä asentaja. Hän tuli paikalle niin pian kuin mahdollista, tunsi laitteet ja osasi myös korjata häiriön vanhassa polttimessa. Lisäksi hän oli ystävällinen:)”
– Öljypoltinhuolto, Vantaa

Ajankohtaisimmat blogit

Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää
sahkokiukaan-huolto
Kodin huoltaminen

Sähkökiukaan huolto

Vinkit sähkökiukaan huoltamiseen Sähkökiukaan huolto on tärkeää kiukaan käyttöiän maksimoiseksi.  Jokaisen saunan omistajan pn hyvä osata tehdä kiukaan huolto säännöllisin väliajoin. Sähkökiukaan vastukset ovat usein

Lue lisää
Valaisimen asennus
Sähkömies

Valaisimen asennus

Valaisimen asennus on helppoa, kun sen osaa! Lamppujen asennus on jotakin, mikä tulee kenellä tahansa vastaan jossain vaiheessa elämää. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppuja saa

Lue lisää
Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.