vuotava vesijohtoputki

Vuotavan vesijohdon korjaus Lapissa

Vessaan kulkevan vesijohdon vuodon korjaus sunnuntaipäivänä päivystyksenä.

On sunnuntai-aamu, kello on 10.41 ja 24 Centerin asiakaspalvelukeskukseen soittaa nainen, jolla on akuutti hätä käsillä. Omakotitalossa vessaan tuleva vesijohto vuotaa suihkuamalla, eikä hän saa veden tuloa suljettua. Tilanteessa jokainen hukattu minuutti voi aiheuttaa jopa tuhansien eurojen lisäkuluja. Normaalisti 24 Centerin laajan päivystysverkoston avulla putkimies saadaan paikalle tarpeeksi nopeasti leikiten, mutta tämän naisen tapauksessa sijainti oli aiheuttaa harmaita hiuksia asiakaspalvelukeskukselle.

Koppelo. Pieni kylä Pohjois-Lapissa Tsarmitunturin ja Hammastunturin erämaa-alueiden välissä. Paikalle on päästävä heti. Asiakaspalvelija ohjeisti puhelimessa asiakasta siten, että vedentulo saatiin suljettua. Hän rauhoitteli asiakasta kertomalla, että asentaja on tulossa kiireellisesti. Työnkuvaukseksi kirjattiin: “Omakotitalo, vessaan menevä kupariputki vuotaa. Vedet suljettu. Paikalle kiireellisesti. Soitto ennen paikallemenoa asiakkaalle.”

Lyhyen 15 minuutin odottelun jälkeen kohteeseen ilmestyi putkiasentaja, joka tervehti asiakasta ystävällisesti ja tarttui heti toimeen. Putki korjattiin nopeasti ja vedet saatiin taas kiertämään.

24 Centerin lasku asiakkaalle oli:

Hälytyslisä: 267 euroa
Työn osuus: 496 euroa
Yhteensä: 763 euroa sis. alv. 24 %

“Kiitos! Toimitus oli nopea, helppo ja asiallinen. Asentaja oli heti ajan tasalla ja tiesi mitä tehdä. Asiakaskokemus oli luottamusta herättävä. Arvosanaksi 24 Centerille asteikolla 1-5 annan 5.” – Koppelolaisen talon asukas

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.