talotekniikkapalveluiden toimittaminen poikkeusoloissa

Talotekniikkapalveluiden toimittaminen poikkeusoloissa

24 Centerillä on koko Suomen kattava tarkkaan valittu tuhansien paikallisten talotekniikan ammattilaisten verkosto ja digitaalinen alusta, jolla tavoitetaan nopeiten kohteeseen pääsevä ammattilainen. Meiltä saat kaikki talotekniikan ammattilaiset samasta paikasta: putkimies, sähköasentaja, lukkoseppä, imuauto, kylmälaiteasentaja, lasipalvelu, suurtehoimurointi, automaatio ja erikoissiivous 24/7 vuoden jokaisena päivänä koko Suomen alueella.

Poikkeusoloissa, kuten nykyään, kriittisten talotekniikkapalvelujen toimittaminen laitteiden ja järjestelmien vika-, häiriö- ja ilkivaltatilanteissa saattaa olla haastavaa. Paikallinen asennus- ja korjauspalvelu voi olla ylikuormittunut, osa ammattilaisista voi olla sairaana, karanteenissa tai huolehtimassa läheisistään. Tällaisessa tilanteessa vikaantunut laite tai järjestelmä saattaa aiheuttaa nopeasti merkittäviä ja kalliita riskejä kiinteistölle ja sen käyttäjille. Tai ehkä urakkatoimitus alkaa olla myöhässä aikataulustaan ja lisäresurssit olisivat loppusuoralla tarpeen.

Poikkeusoloissa ja muissakin epänormaaleissa ja yllättävissä tilanteissa 24 Center tarjoaa monipuolisen ja maantieteelliseti kattavan ammattilaisverkoston, joka kykenee toimittamaan tarvittavia palveluja lyhyelläkin varoitusajalla. Asiakkaan ottaessa yhteyttä 24 Centerin asiakaspalvelu huolehtii tilanteen haltuunotosta ja tehtävien koordinoinnista. Asiakasta informoidaan tilanteen kehittymisestä ja hänelle raportoidaan tehtävien suorittamisesta. Lopuksi varmistamme, että laite, järjestelmä, tila ja koko kiinteistö on jälleen toimiva ja turvallinen käyttää. Tarvittaessa voimme huolehtia mm. tilojen jälkihoidosta, kuten erikoissiivouksesta ja desinfioinnista.

Kaikkea voi sattua. Meillä 24 Centerissä sydämenasiana on auttaa asiakasta myös erilaisissa poikkeustilanteissa. Haluamme, että asiakas voi jatkaa elämäänsä mahdollisimman sujuvasti ja turvallisesti.

Ota yhteyttä 24 Centerin Asiakaspalvelukeskukseen:
Päivystysnumero: 0100 2470
asiakaspalvelu(at)24center.fi

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.