sähköauton latausasema

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa


Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä. Latauspaikan voi kuitenkin hankkia myös oman kodin pihaan. Ennen latauspisteen hankintaa ja käyttöönottoa on kuitenkin huomioitava muutamia käytännön asioita. 24 Center on sinulle avuksi sekä latauspisteen hankinnan että sen asennustyön osalta.


Asentamalla sähköauton latausaseman omaan pihaan tai hyödyntämällä tavallista pistorasiaa voit helposti ladata auton yön aikana tai päivän aikana, kun auto on parkissa. Latauspiste vaatii kuitenkin tietynlaisen pistorasian, joten sähköauton latausjohtoa ei voi vain kiinnittää sellaisenaan lämmitystolppaan. Sähkötolppaa saattaa olla mahdollista hyödyntää, mutta suosittelemme, että pyydät sähköasentajaa ensin tarkistamaan, onko pistorasia vaaditunlainen. Pitkäaikainen lataaminen kuormittaa sähköverkkoa, ja jos pistorasia ei ole sopivanlainen, on tämä turvallisuusriski ja voi aiheuttaa tulipalon syttymisen. Itse lataamiseen tarkoitetun välikappaleen asentamiseen vaaditaan sähkötyön ammattilaisen luvat. 24 Centerin verkostosta löytyy ammattilaisia tekemään sekä pistorasioiden sopivuuden tarkistus- että latauspisteen asennustyöt.


Teemme yhteistyötä Scanoffice -maahantuojan kanssa, joten kauttamme saat laadukkaat sähköautojen latausjärjestelmät. Latauslaitteet on suunniteltu sopimaan Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin, ja niitä on helppo säätää vastaamaan sähköauton lataustarpeita. Esimerkiksi yöllä latausteho voi olla alhaisempi, koska auto on latauksessa pidempään jatkuvasti. Tarjoamamme latausjärjestelmät mahdollistavat latausajankohdan valinnan, jolloin sähkön hinta voi olla edullisempi. Lisäksi latauslaitteet voidaan integroida aurinkopaneeleihin, mikä tekee sähköauton käytöstä entistä edullisempaa ja ympäristöystävällisempää.


Ota yhteyttä 24 Centeriin ja sovitaan latauspisteen asentamisen ajankohta sinun aikataulujesi mukaan.


Latauspisteiden asennustyöt kotitalouksissa ovat verovähennyskelpoisia. Tarkista laatimamme ohjeet kotitalousvähennyksestä. https://24center.fi/kotitalousvahennys/ 


Sähköautojen lataus taloyhtiöissä: Tehosta liikkumista ja lisää asuntojen arvoa

Sähköautojen latauspisteiden asentaminen taloyhtiön parkkipaikoille mahdollistaa kätevän ja vaivattoman latauksen asukkaille, mikä parantaa asumismukavuutta ja lisää asuntojen houkuttelevuutta. Vaikka sähköautoja ei vielä ole jokaisessa taloudessa, useamman latauspisteen asentaminen kerralla tuo pitkällä aikavälillä säästöjä. Latauspisteen aktivointi ja käyttöönotto on myös helppoa jälkikäteen. Jos olet taloyhtiön päättäjä, ota yhteys 24 Centeriin ja lasketaan teille fiksu tarjous.

Työnantaja – Tarjoa työntekijöille sähköautojen latausmahdollisuus

Mahdollistamalla työntekijöille sähköautojen latauksen työpäivän aikana osoitat sitoutumista ympäristöystävällisyyteen ja samalla lisäät työntekijöiden tyytyväisyyttä. Sähköauton latausmahdollisuuden tarjoaminen asiakkaille voi myös toimia kilpailuetuna ja houkutella uusia asiakkaita. Yrittäjä ja työnantaja, ota yhteyttä 24 Centeriin ja pyydä tarjous.Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää
Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää
sahkokiukaan-huolto
Kodin huoltaminen

Sähkökiukaan huolto

Vinkit sähkökiukaan huoltamiseen Sähkökiukaan huolto on tärkeää kiukaan käyttöiän maksimoiseksi.  Jokaisen saunan omistajan pn hyvä osata tehdä kiukaan huolto säännöllisin väliajoin. Sähkökiukaan vastukset ovat usein

Lue lisää
sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.