Digital marketing specialist

Palatko halusta päästä näyttämään taitosi, toteuttamaan ideoitasi ja oppimaan jatkuvasti uutta?
Tule mukaan kasvavaan startuppiin ja mullistamaan perinteisen talotekniikan alan käytännöt!

Mitä me teemme?

24 Center on moderni päivystyskeskus, joka tarjoaa ratkaisun taloteknisiin ongelmiin ajasta ja paikasta riippumatta. Asiakas saa avun yhdellä soitolla niin kiireellisiin hätätapauksiin kuin kiireettömiin arkitöihin. Missiomme on tehdä avun saamisesta vaivatonta – yksi soitto riittää! Koska avun saamisen pitää olla vaivatonta. Innovatiivisen alustamme ansiosta järjestämme asiakkaan tilaaman työn sille talotekniikan ammattilaiselle, joka pääsee juuri asiakkaan haluamana ajankohtana paikalle. Tule mukaan mullistamaan perinteisen talotekniikka-alan käytännöt! 

Mitä etsimme?

Etsimme pieneen mutta kasvavaan markkinointitiimiimme henkilöä, jolla on ymmärrystä ja intohimoa kokonaisvaltaiseen digimarkkinointiin sekä kokemusta sisällöntuotannosta erilaisiin kanaviin kuten nettisivuille, blogiin ja sosiaaliseen mediaan. Nopeatempoiseen kasvuympäristöön soveltuu parhaiten henkilö, joka kykenee haaveilun ja konseptien ideoinnin sijaan määrätietoiseen toteutukseen, analyyttiseen päättelyyn sekä useiden projektien koordinointiin, myös kansainvälisesti. 

Toivomme, että nämä asiat olisivat sinulle tuttuja:

 • Suunnitella ja toteuttaa tehokkaita PPC kampanjoita
 • Kampanjoiden tehokas optimointi, analysointi ja raportointi
 • Strateginen monikanavainen digimarkkinointi
 • Nettisivujen sisällön hallinnointi ja kehittäminen (WordPress, Elementor) 
 • Markkinoinnin automaatio

Tehtävässä on tärkeää sekä sujuva tekstin tuotanto että myös kuvan-, videon ja grafiikan tuotannon taidot käyttäen hyödyksi esimerkiksi Canvaa tai perinteisempiä Adoben tuotteita. Markkinointianalytiikan, hakukoneoptimoinnin ja markkinoinnin automaation kokemus on tehtävässä hyödyksi. 

Tärkeimpinä tehtävinäsi digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana on kehittää 24 Centerin brändin näkyvyyttä, lisätä laadukasta liikennettä verkkosivustolle sekä konvertoida liikenne maksaviksi asiakkaiksi. Tässä roolissa menestyt, mikäli sinulla on jo muutaman vuoden kokemusta digimarkkinoinnin tehtävistä ja olet saavuttanut tuloksia monikanavaisen markkinoinnin keinoin.

Kenelle tehtävä sopii?

Emme etsi markkinoinnin yksisarvista sankariviitassa, eikä kaikkea tarvitse osata, mutta monipuolisesta osaamisesta on tehtävässä valtava hyöty ja kädet-savessa tekemisen meininki välttämätön tehtävässä menestymiseen. 

 • Arvostamme asennetta ja kykyä sekä halua oppia uutta. Myös analyyttisyys ja itsensä johtamistaidot ovat eduksesi tässä tehtävässä! 
 • Arvostamme kielitaitoa, sillä tehtävään kuuluu myös kansainvälistä yhteistyötä pääsosin englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. 
 • Odotamme hakijalta soveltuvuutta kasvuyrityksen kulttuuriin, jossa pitää pystyä sietämään epävarmuutta ja keskeneräisyyttä. Meillä ei ole tarjota huippuunsa hiottuja prosesseja sillä asiat kehittyvät jatkuvasti, mutta samalla se tarkoittaa myös sitä, ettei meillä ole ei myöskään hankalaa byrokratiaa ja ”aina on tehty näin” mentaliteettia! 
 • Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Mitä tarjoamme?

 • Joustavan hybridityön 
 • Matalan hierarkian ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön, tekemiseen ja tulokseen, meillä jokainen henkilö pääsee vaikuttamaan ja näkemään työnsä tulokset 
 • Perinteistä alaa mullistavan brändin sekä nopeatempoisen ja mielenkiintoa ylläpitävän kasvuympäristön markkinoinnin ammattilaiselle, joka haluaa edetä urallaan ja päästä näyttämään kyntensä
 • Kansainvälisen ja lämminhenkisen työyhteisön, jossa kaikki auttavat ja tukevat toisiaan – yhdessä tekeminen ja oppiminen on meille tärkeää
 • Liikuntaedun (Smartum) ja ehdottoman suosikkimme: hierontatuolin toimistolla!

Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työtehtävä. Paikka täytetään heti kun etsimämme henkilö löytyy. Palkkahaarukka on 3000 € – 4000 € kuukaudessa riippuen kokemuksesta.

Meistä:

24 Center yhdistää talotekniikan avun tarpeen ja tekijän nopeasti ja vaivattomasti. Innovatiivisen alustan, sovelluksemme sekä ainutlaatuisen palveluprosessin ansiosta tarjoamme markkinoiden nopeimman vasteajan sekä alan edistyneemmän asiakaskokemuksen. 24 Center on erikoistunut välittämään luvanvaraisia taloteknisiä toimeksiantoja kuten sähkö, putki ja lukkoalan töitä paikallisille yhteistyökumppaneille valtakunnallisesti ja ympärivuorokautisesti, vuoden jokaisena päivänä. Tavoitteennamme on luoda uutta joustavuutta talotekniikan alalle!

Arvoistamme muodostuu lause: Always better – Experience – Together, joka tarkoittaa mm. että:

Yhteenveto: