kylpyhuoneen rattipatteri

Rättipattereiden tiivisteiden vaihto

Tervehdys Kiinteistöpäättäjät!

Kokemuksemme mukaan vuotavat rättipattereiden tiivisteet ovat yksi isoin syy Putkifirmoille tehtävistä päivystyshälytyksistä.

“Missä kunnossa huoltokohteidenne rättipatterit ja niiden tiivisteet ovat?´´

“Oletteko tulleet ajatelleeksi, että taloyhtiöiden rahoja voitaisiin säästää ennaltaehkäisevällä työllä?´´

Suosituksemme on, että rättipattereiden tiivisteet kannattaa vaihtaa kaikki kerralla hyvissä ajoin ja arkena ettei tarvitse maksaa kalliita päivystysmaksuja. Suositeltava vaihtoväli on noin 5 vuotta.

Vaihdamme kaikki huoltokohteidenne rättipattereiden tiivisteet kerralla ja saatte tiivisteille 2 vuoden takuun, jos ne alkavat vuotamaan 2 vuoden aikana vaihdamme ne maksutta uusiin. Tiivisteinä käytämme Teflon tasotiivisteitä, jotka kestävät kauemmin kuin tavallisesti käytettävät pahvi tasotiivisteet. Työlle annamme 2 vuoden kokonaisvaltaisen takuun.

Jätä tarjouspyyntö!

Ystävällisin terveisin,
Markus Leppänen
p. 0400 722 343
24 Center

Ajankohtaisimmat blogit

sähköauton latausasema
Sähkömies

Sähköauton lataus

Latauspisteet kotona: Vaivaton tapa ladata sähköautoa Sähköautojen suosio on kasvussa, ja sitä myöten herää kysymys, missä autoaan voi ladata. Monet hyödyntävät kauppakeskusten latauspaikkoja ruokaostosten yhteydessä.

Lue lisää
Kodin-yleisimmat-sahkosyopot
Kodin huoltaminen

Kodin yleisimmät sähkösyöpöt

Miten säästää sähkönkulutuksessa?  Moni meistä on jo on tottunut sammutteleman turhia valoja tai harventanut saunomista, jotta sähkölasku ei pomppaisi liian suureksi, mutta kodin todelliset sähkösyöpöt

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.