rahanarvoiset edut yritysasiakkaille

Rahanarvoiset palvelut yritysasiakkaille

24 Centerillä on koko Suomen kattava tarkkaan valittu tuhansien paikallisten talotekniikan ammattilaisten verkosto ja digitaalinen alusta, jolla tavoitetaan nopeiten kohteeseen pääsevä ammattilainen. Meiltä saat kaikki talotekniikan ammattilaiset samasta paikasta: putkimies, sähköasentaja, lukkoseppä, imuauto, kylmälaiteasentaja, lasipalvelu, suurtehoimurointi, automaatio ja erikoissiivous 24/7 vuoden jokaisena päivänä koko Suomen alueella.

Tässä on muutamia valikoituja yritysasiakasreferenssejä:

Esim. 1
Suomen Vesitekniikka Oy tekee viemäriremontteja ja sukituksia. He tarvitsevat välillä nopeasti parin tunnin varoitusajalla viemärin pesu- ja kuvauspalvelua erilaisissa kiinteistöissä esim. omakotitaloissa. Suomen Vesitekniikka Oy on tilannut 24 Centeriltä tähän mennessä yli 50 erilaista taloteknistä palvelua mm. imuautopäivystys ja sähköpäivystys.

Esim. 2
Tampereen Kaukajärven McDonaldsin viemärit olivat tukossa ja ne täytyi avata ennen kuin ruokaa pystyi taas tekemään ja wc-tiloja taas käyttää. McDonalds on tilannut tähän mennessä yli 10 erilaista taloteknistä keikkaa 24 Centeriltä mm. imuautopäivystys, putkipäivystys, lasipäivystys ja kylmälaitepäivystys.

Esim. 3
Kiinteistöhuoltoyhtiö Kontulan Huolto Oy on tilannut 24 Centeristä yli 10 erilaista taloteknisiä ammattilaisia, putkimiehiä, sähköasentajia ja imuautoja erilaisiin taloyhtiöihin.

Esim. 4
Eri K-marketit ovat tilanneet meiltä yli 10 taloteknistä keikkaa esim. K-market Mellilässä oli rikottu 2 ikkunaa ja sinne tarvittiin hätäpaikkaus mahdollisimman pian. Poliisikin oli käynyt paikan päällä tutkimassa asiaa. (lasipäivystys)

Esim. 5
Kauppakeskus Redin sähkötöiden lopputöihin tarvittiin lisäkäsiä. 24 Centerin avulla Redi sai lopputyöt suoritettua ihan ajallaan.

Suurimman lisäarvon voimme taata äkillisissä ja ennakoimattomissa talotekniikkavahingoissa, joissa on vaarana vahingon laajeneminen tai liiketoiminnan vaarantuminen. 24 Centerin lupaus on se, että meiltä saa ammattilaisen tai tarvittavan määrän ammattilaisia paikalle jopa 15 minuutissa ajasta ja paikasta riippumatta.

Ajankohtaisimmat blogit

Kodin viilennys käy helposti ilmalämpöpumpun avulla.
Kodin viilennys

Vinkit kodin viilentämiseen

Kesähelteiden aikana monissaa kodeissa asumismukavuus kärsii liian korkean huonelämpötilan vuoksi. Liian kuuma huonelämpötila voi tuoda mukanaan terveyshuolia, mutta lisäksi unen laatu voi merkittävästi heiketä. Jos

Lue lisää
Lasi

24 Center – Juhlien pelastaja

Varmana kesän aloituksen merkkinä voidaan pitää sitä, kun koulunsa päättäviä juhlitaan ja useassa kodissa on järjestelty juhlia niin ylioppilas- kuin ammattikoulututkinnon suorittaneita. 24 Centerin väki

Lue lisää
Lasi

24 Center – Juhlien pelastaja

Varmana kesän aloituksen merkkinä voidaan pitää sitä, kun koulunsa päättäviä juhlitaan ja useassa kodissa on järjestelty juhlia niin ylioppilas- kuin ammattikoulututkinnon suorittaneita. 24 Centerin väki

Lue lisää

Saat 10€ arvoisen alennuskoodin tilaamalla uutiskirjeen!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10 euron arvoisen edun tilauksen yhteydessä.